- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Nebilelim hayatının sonuna kadar mı böyle olcak yoksa yarısına kadar mı böyle olacak? Halinden memnunsan sıkıntı yok ama niyeyse sende farklı birşeyler var. Sırf ortalık karışsın diye konu açıyorsun bence gereksizce ve hep bu tarzda.
İyi ama ortalığı karıştıracak bir durum yok ortada ben herhangi bir kitleyi hedef alan yazılar yazmıyorum ki. Durumum buradaki birçok insandan elbet farklı ama paylaşmakta beis görmüyorum
Bu benim "sevişmeli" 2. Konum öyle 5 6 değil ama neyse siz bilirsiniz..Bu tarz konuların burada ilgi ve tepki çektiğini gayet iyi biliyorsun. Bu tarzdaki birkaç konunda sana karşı daha ılımlıydım lakin devamlı "sevişiyorum, sevişmek istiyorum" temalı anlamsız konular geldikçe ben bu sonucu çıkarttım. Ortada bir dert bile yok. Neyse uzatmayacağım.
Sırf yakışıklı olduğundan arzulamak gibi değil de daha çok o insanı sadece cinsellik için hayatıma alıyo gibiyim yani mesela şu anki adam çok tatlı sinemaya gidelim konsere gidelim vs diyo ben de içimden hep diyorum ki evine gitsek de sevişsek ya adam ne oyaladın..Başlığa güldüm komik olmuşbaglanma sorunu var galiba sende. Bunun için bence terapi almalısın. Cinsel istek çok doğal , sırf yakışıklı diye istek yerine delicesine sevdiğin bı adami arzulamak daha güzel olmalı. Yani ben de bilmiyorum da kesin daha güzeldir
Bilmem kimseye aşık olmadığımdan bi sorun yok benim için sadece bi kez aşık oldum sandım onda da yaşım küçüktü yani adam temiz ağzı sıkı ve düzgün fizikli olduğu müddetçe midem bulanmıyorEvlilik sana gore asla degil o zaman..ve su saydirdigimiz cogu erkekten farkin yok bence bu durunda! Nasil sevmeden asik olmadan sadece cinsellik isteyebiliorsunuz? Hemcinsiniz olarak soruyorum. Benim mide almazdi galiba..bekar dahi olsaydim..
Bana gore sacma.. ne bilim erkek mentalitesindesin sen demekki.. ya da bencok hassasim galiba. Mesela sevmedigim asik olmadigim birinin elini tutmak dahi itici gelir bana.. kaldiki opusmek vs..adamin nefesini hissetsem kusarim herhalde...hangimiz daha garipsek :)Bilmem kimseye aşık olmadığımdan bi sorun yok benim için sadece bi kez aşık oldum sandım onda da yaşım küçüktü yani adam temiz ağzı sıkı ve düzgün fizikli olduğu müddetçe midem bulanmıyor
Ay dediğiniz bi an gözümün önüne geldi öpüşürken nefesinden iğrenip adamın ağzına kusmakBana gore sacma.. ne bilim erkek mentalitesindesin sen demekki.. ya da bencok hassasim galiba. Mesela sevmedigim asik olmadigim birinin elini tutmak dahi itici gelir bana.. kaldiki opusmek vs..adamin nefesini hissetsem kusarim herhalde...hangimiz daha garipsek :)
Bence senin derin yaraların var. Bir insana duygusal açıdan bir şeyler beslemeden sevişmek yanlış anlama lakin hayvani geliyor. Bu durum ileride sende pişmanlık oluşturabilir ruhunda yaralar açacaksın gibi. Bence kendini tatmin etmenin yollarını öğrenmek ve ruhun için terapiye gitmek senin için en akıllı çözüm olurSırf yakışıklı olduğundan arzulamak gibi değil de daha çok o insanı sadece cinsellik için hayatıma alıyo gibiyim yani mesela şu anki adam çok tatlı sinemaya gidelim konsere gidelim vs diyo ben de içimden hep diyorum ki evine gitsek de sevişsek ya adam ne oyaladın..
Yani? Ne demek istedinki bu kiza sen? Dogru yoldasin mi demek istiyosun? Kocasi istemiyosa kadinin ne sucu var? Ayrica orgazm olamiyorsa gene kadinin ne sucu var? Ne kadar meraklisiniz hemcinslerinizi karalamaya batirmaya? Bu kiz buraya konu acmis neden biliyo musun? Cunku isin normal olmadiginin o da farkinda..Normal.
Flört ettigin erkekler tarafindan arzulanmaktan haz alıyorsun.
Kocasi tarafindan bile şehvet ile istenmeyen hayatind orgazm nedir bilmeyen kadinlar seni topa tutabilir burada.
Bosver.
Zaten senin yasayip hissettigin gecicici bir sey.aaik olana kadar
Bence senin derin yaraların var. Bir insana duygusal açıdan bir şeyler beslemeden sevişmek yanlış anlama lakin hayvani geliyor. Bu durum ileride sende pişmanlık oluşturabilir ruhunda yaralar açacaksın gibi. Bence kendini tatmin etmenin yollarını öğrenmek ve ruhun için terapiye gitmek senin için en akıllı çözüm olur
Evet gerçekten dediğiniz gibi hoşuma giden bir erkeğin beni arzulaması beni hem tatmin ediyor hem mutlu ediyorNormal.
Flört ettigin erkekler tarafindan arzulanmaktan haz alıyorsun.
Kocasi tarafindan bile şehvet ile istenmeyen hayatind orgazm nedir bilmeyen kadinlar seni topa tutabilir burada.
Bosver.
Zaten senin yasayip hissettigin gecicici bir sey.aaik olana kadar
Ama tatlim erkeklerin cogu nefes alsin yeter mantiginda ulkemizde.. boyle bakarsan evin yolunu gercekten bulamazsin..yani bi erkege sen vermek istedikten sonra almam diyen olmaz nerdeyse.. bence bu is sende bagimlilik olmus.. icki sigara gibi..Evet gerçekten dediğiniz gibi hoşuma giden bir erkeğin beni arzulaması beni hem tatmin ediyor hem mutlu ediyor
Yani çoğu öyle tabi ama sırf yakışıklı diye kesiştiğim adamlar haricinde flört ettiğim erkekler genellikle üst segment oluyor yani meslekleri dış görünüşleri eğitim seviyeli vs. Yüksek oluyor pek öyle nefes alsın yeter mantığında değillerAma tatlim erkeklerin cogu nefes alsin yeter mantiginda ulkemizde.. boyle bakarsan evin yolunu gercekten bulamazsin..yani bi erkege sen vermek istedikten sonra almam diyen olmaz nerdeyse.. bence bu is sende bagimlilik olmus.. icki sigara gibi..
Adam icin cantada kekliksin o anda neden degerlendirmesinki? Ust duzey filan farketmez.. erkek erkektir!Yani çoğu öyle tabi ama sırf yakışıklı diye kesiştiğim adamlar haricinde flört ettiğim erkekler genellikle üst segment oluyor yani meslekleri dış görünüşleri eğitim seviyeli vs. Yüksek oluyor pek öyle nefes alsın yeter mantığında değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?