Hopaşinanay galiba bana göre sevilmeler

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Az önce bir üyenin açtığı konuyu okurken kendimle ilgili bi şeyi fark ettim. Ben flört etmeye bayılıyorum. Yani o erkekle bakışmak gülüşmek vs. Hobim resmen. Bi cafeye gidersem oradan kimseye gülümsemeden ayrılmıyorum genelde. Bi de sıfır korkusuzum bu herif manyak mı sapık mı diye düşünmüyorum. Nerde hoşuma giden bi yakışıklı görsem şuh şuh gülüveriyorum adama..

Geçenlerde bir konu açmıştım hayatımdaki bir erkekle ilgili. Onu çıkardım hayatımdan güzelce 2 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ettim. Onun üstüne bir çocukla daha flört ettim sırf çok yakışıklı olduğu için. Sonra onunla da cinsel anlamda bir şeyler yaşadık ama ileri gitmedik çok fazla. Sonra o tatile gitti ben gittim 10 gün sonra bir bakmışım çocuktan daral gelmiş bana. Onu da şutladım güzelce. Şimdi başka biri var... hayır hepsinden asgari düzeyde hoşlanıyorum hepsine sarılırken böyle içimden bir şeyler akıyor ama derhal sıkılıyorum..

Bi de flört alışkanlığım o kadar ilerledi ki geçenlerde bu son flörtümle buluştuğumuzda bi baktım arka masadaki çocukla kesişiyorum. Vallahi büyük saygısızlık bana yapılsa çok üzülürüm ama farkında dahi olmadan yaptım.

Bir de bu mevcut flörtümde henüz cinsel bir şey yaşanmadı ama ben yaşansın diye fırsat kolluyorum. Libidomdan mıdır aceleciliğimden midir bilmiyorum. Hadi artık olsun diye bekliyorum. 29 yaşında adam ama sanki o bizon ben aslanım. Üstüne atlayacağım adamın fırsat bulsam.

Aslında şu anki hayatımdan büyük de keyif alıyorum böyle bi insan olmam hoşuma gidiyo ama nereye kadar böyle olacak? Ben hayatımın sonuna kadar flört edip sonra sıkılınca kendi yoluma mı gideceğim.. gece gece kafamda deli sorular

İyi ama ortalığı karıştıracak bir durum yok ortada ben herhangi bir kitleyi hedef alan yazılar yazmıyorum ki. Durumum buradaki birçok insandan elbet farklı ama paylaşmakta beis görmüyorum

İyi ama ortalığı karıştıracak bir durum yok ortada ben herhangi bir kitleyi hedef alan yazılar yazmıyorum ki. Durumum buradaki birçok insandan elbet farklı ama paylaşmakta beis görmüyorum

Bu tarz konuların burada ilgi ve tepki çektiğini gayet iyi biliyorsun. Bu tarzdaki birkaç konunda sana karşı daha ılımlıydım lakin devamlı "sevişiyorum, sevişmek istiyorum" temalı anlamsız konular geldikçe ben bu sonucu çıkarttım. Ortada bir dert bile yok. Neyse uzatmayacağım.

Bu benim "sevişmeli" 2. Konum öyle 5 6 değil ama neyse siz bilirsiniz..

Başlığa güldüm komik olmuş baglanma sorunu var galiba sende. Bunun için bence terapi almalısın. Cinsel istek çok doğal , sırf yakışıklı diye istek yerine delicesine sevdiğin bı adami arzulamak daha güzel olmalı. Yani ben de bilmiyorum da kesin daha güzeldir

Sırf yakışıklı olduğundan arzulamak gibi değil de daha çok o insanı sadece cinsellik için hayatıma alıyo gibiyim yani mesela şu anki adam çok tatlı sinemaya gidelim konsere gidelim vs diyo ben de içimden hep diyorum ki evine gitsek de sevişsek ya adam ne oyaladın..

Evlilik sana gore asla degil o zaman..ve su saydirdigimiz cogu erkekten farkin yok bence bu durunda! Nasil sevmeden asik olmadan sadece cinsellik isteyebiliorsunuz? Hemcinsiniz olarak soruyorum. Benim mide almazdi galiba..bekar dahi olsaydim..
Bilmem kimseye aşık olmadığımdan bi sorun yok benim için sadece bi kez aşık oldum sandım onda da yaşım küçüktü yani adam temiz ağzı sıkı ve düzgün fizikli olduğu müddetçe midem bulanmıyor

Bana gore sacma.. ne bilim erkek mentalitesindesin sen demekki.. ya da bencok hassasim galiba. Mesela sevmedigim asik olmadigim birinin elini tutmak dahi itici gelir bana.. kaldiki opusmek vs..adamin nefesini hissetsem kusarim herhalde...hangimiz daha garipsek :)

Ay dediğiniz bi an gözümün önüne geldi öpüşürken nefesinden iğrenip adamın ağzına kusmak bence sizde anormal olan bir durum yok çoğu insan böyle ama bence ben de anormal değilim sadece biraz farklıyım

Bence senin derin yaraların var. Bir insana duygusal açıdan bir şeyler beslemeden sevişmek yanlış anlama lakin hayvani geliyor. Bu durum ileride sende pişmanlık oluşturabilir ruhunda yaralar açacaksın gibi. Bence kendini tatmin etmenin yollarını öğrenmek ve ruhun için terapiye gitmek senin için en akıllı çözüm olur

Normal.
Flört ettigin erkekler tarafindan arzulanmaktan haz alıyorsun.
Kocasi tarafindan bile şehvet ile istenmeyen hayatind orgazm nedir bilmeyen kadinlar seni topa tutabilir burada.
Bosver.
Zaten senin yasayip hissettigin gecicici bir sey.aaik olana kadar

Yani? Ne demek istedinki bu kiza sen? Dogru yoldasin mi demek istiyosun? Kocasi istemiyosa kadinin ne sucu var? Ayrica orgazm olamiyorsa gene kadinin ne sucu var? Ne kadar meraklisiniz hemcinslerinizi karalamaya batirmaya? Bu kiz buraya konu acmis neden biliyo musun? Cunku isin normal olmadiginin o da farkinda..

İleride pişman olur muyum bilmiyorum ama erkekler kadınları cinsel obje olarak görmesin diye ne mücadeleler verdik kadınlar olarak şimdi ben kendim erkekleri neredeyse sadece cinsel objeden ibaret görüyorum. Ama dediğiniz gibi belki de problemlerim vardır gerçi ben o kadar derin yaralarımın olduğunu düşünmüyorum yani bi ergen aşk acım var o kadar

Evet gerçekten dediğiniz gibi hoşuma giden bir erkeğin beni arzulaması beni hem tatmin ediyor hem mutlu ediyor

Evet gerçekten dediğiniz gibi hoşuma giden bir erkeğin beni arzulaması beni hem tatmin ediyor hem mutlu ediyor
Ama tatlim erkeklerin cogu nefes alsin yeter mantiginda ulkemizde.. boyle bakarsan evin yolunu gercekten bulamazsin..yani bi erkege sen vermek istedikten sonra almam diyen olmaz nerdeyse.. bence bu is sende bagimlilik olmus.. icki sigara gibi..

Ama tatlim erkeklerin cogu nefes alsin yeter mantiginda ulkemizde.. boyle bakarsan evin yolunu gercekten bulamazsin..yani bi erkege sen vermek istedikten sonra almam diyen olmaz nerdeyse.. bence bu is sende bagimlilik olmus.. icki sigara gibi..
Yani çoğu öyle tabi ama sırf yakışıklı diye kesiştiğim adamlar haricinde flört ettiğim erkekler genellikle üst segment oluyor yani meslekleri dış görünüşleri eğitim seviyeli vs. Yüksek oluyor pek öyle nefes alsın yeter mantığında değiller

Adam icin cantada kekliksin o anda neden degerlendirmesinki? Ust duzey filan farketmez.. erkek erkektir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…