Hopaşinanay galiba bana göre sevilmeler

Bu tek kişiyle olma ya da evlenirken bakire olma durumu zaten bana göre anlamsız. Ömür boyu tek kişiyle olmak çok zor, ayrıca evlendikten sonra kişinin gözü dışarda olmaması için evlenmeden önce bu duyguları yaşamış ve bitirmiş olmak daha mantıklı geliyor.

Örneğin Avrupa'da birçok kişi 30 yaşına kadar istedikleri kişilerle, istediklerini yaşıyor ve 30'dan sonra evleniyor. Aldatma oranları da ülkemizden düşük.
Çünkü iki tarafta o duyguları, o cinselliği farklı kişilerle yaşadılar ve artık onu dışarda arama gereksinimi veya başkasıyla olsam nasıl olur düşüncesi oluşmuyor.

Bu tamamen flörtleşmeyi alışkanlık haline getirmemden doğan bi durum oldu o an ben de derhal kendime çeki düzen verdim zaten konuda da dedim çok ayıptı diye

Psikoloji terimleri kullanacam daha iyi anlatmak icin.Cinsellik idse kendini kontrol etme ,prensipler de super egodur diyebiliriz.Kontrolu elden birakmasan, idin her dedigine cevap vermesen daha anlamli bir yasam olur.
Çok doğru bir yorum olmuş teşekkür ederim bunun hakkında düşüneceğim

Açıkçası erkeklerden değer görmeyi beklemiyorum yani sevgilisini çok önemseyen çok seven bir erkek gördüğümde kız için seviniyorum ama hayatımda öyle birinin yokluğunu hiç hissetmiyorum. Mesela benim bir hastane işim olmuştu şu sıra görüştüğüm adam ben götüreyim dedi çok garipsedim alla alla benim ayağım yok mu diye

Yani yüzüğüne bakıyorum gözlerinden anlayacak halim yok ayrıca gidip yapışmıyorum adama tebessüm ediyorum evliyse dönsün sırtını..

Hanımefendiciğim siz kitapları okumak yerine daha başka şeyler için de kullanıyorsunuz anlaşılan? Ne deseydim aç bi dilbigisi kitabı yala mı? Kendinizi komik duruma düşürmek için neden debeleniyorsunuz?

Zaten ciddi ilişki hiç düşünmüyorum bence büyük sorumluluk ama aksi gibi beni de hep ilişki isteyen erkekler buluyor. Hal böyle olunca bunu fark eder fark etmez ben bitiriyorum zaten aradaki münasebeti zira kimsenin ahını almaya niyetli değilim

Hanımefendi grup ne alaka sjsjs

39 yaşındayım ve eşimden boşandım.ciddi bir ilişki aradım ama bulamadım.Maddi problemim yok ama sıkıntıdan kendimi sekse verdim.Belki beni ayıplayacaksınız ama bir jigoloyla tanıştım.O da 35 yaşında hafta 2-3 kez beraber oluyoruz.Ayrıca çok hoş sohbet biri.Bazen sabahlara kadar sohbet ediyoruz.Doğru yapmıyorum farkındayım ama şu an için bana iyi geliyor.

Tatlım kesinlikle yargılamıyorum ama sonradan çok pişman olacaksın benim gibi olmazsın inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…