Hopaşinanay galiba bana göre sevilmeler

Allah çarpsın değilim

Bare insanları kullanmayın bu tarz şeyler için gerçi amaç yerine ulaşınca o kişi de istediğini alınca ikiniz içinde sorun olmaz :) Herşey alenen ne alaa, yalnız sürekli partner arayışı sizi bir sure sonra yorar vibratör alın vibratör.

3 vakte kadar değişeceksin bence. Müneccim de oluruz gerekirse. Hayatından memnunsan nereye kadar böyle gideceğini ne bilelim. Gayet keyif alıyorsun yaşamından dert bunun neresinde anlamadım.

Eğer gerçekten erkek değilseniz ve milleti trollemiyorsanız bu bir rahatsızlık. Çocuk yaşta belki de hatırlamadığınız bir taciz yahut istismara maruz kaldığınızı düşünüyorum. Psikologa gidip tedavi olmanız gerek. Bu ne övünülecek bir haslet ne de yerden yere çarpılacak bir aymazlık, bu hastalık.
Okulda şerefsiz bir öğretmeninin tecavüzüne uğrayan bir erkek çocuğu aynı okuldaki birkaç öğretmen, mahalle bakkalı, okul temizlik personeli ile kendi isteği ile ilişkiye girmişti. Çocuk diyorum, erkek diyorum, hastalık diyorum.
Yine bir çocuk kaçırılmış ve tecavüz edildikten sonra ölüdürülmüştü. Türkiye gündeminden uzun süre düşmemişti. Bunu yapan gencin askerde üst rütbeli bir kişi tarafından uzun süreli tecavüze maruz kaldığı sonradan ortaya çıkmıştı. Hastasın ablacım başka birşey değil.

Nereye kadar gider bilmem ama ins gidecegin yer ...ev olmaz
Her onune gelenle yatmayi dusunmek bana hic saglikli gelmedi.

Beni yanlis anlama ama karsindaki adam hirli mi hirsiz mi piskopat mi kadin saticisi mi bilmeden lönk diye atliyosun
Basina bi is gelebilir neler duyuyoruz haberlerde.
Ayrica az once de ablanla ilgili actigin konuyu okudum o da hic normal gelmedi bana

Senin beynin bel altinda calisiyor sanirim.herkesin hosuna gider arzulanmak ama nefs meselesi sahip cikamayorsun galiba.iki adamla ayni anda flortlesip pisman olmaman hatta hosuma gidiyor demende ilginc.

bir bakmissinuz yas 54 olmus ve bir yakisikliyi takinti yapsinsiniz hem de sizden 10 yas genc...

Biriyle beraberken başka birine bakıp , arzulanak , bile isteye flortlesmek istemek karakterde zayıflıktır.

Fıtrat uygun değilse sevgililige , öyleyse baştan söyleyin " benim amacım farklı " diye ..

" Bu insanlar üst düzey, okumuş etmiş , kılığı düzgün bu yüzden nefes alsın yeter mantığında değiller " cümlemize kahkahayla güldüm.

Bir insanın bakış acısı bu kadar zayıf olur, gerçekten şaşırdım.

Bir kadın var ortada , genç bir kadın. Üstelik aşk yok , bir şey yok , laf söz yokken ortada sevişmek istiyor.
Bu hayata uygun hangi erkek istemez ?
...

Yıllar sonra yaralı cok yaralı , sevgisiz , mutsuz bir kadın olacaksın.

Kaç gündür bu tarzda açılan konular yüzünden sürekli külot reklamları çıkmaya başladı tövbe estagfurullah.

Halinden memnun gibisin?
Burdakiler yapma dese vazmıcayacaksın ?
Bende niye lohusa gecelikleri çıkıyo ya,ben de kilot reklamı istiyorum.En az herkes kadar ben de bu konularda dolaşıyorum,ne eksiğim var

Sen ve konuların...
Biriyle çıkarken başkasıyla kesişmek,sürekli flört halinde olmak,yabancı erkeklere hırlı mı hırsız mı(senin tabirin) bilmeden gülümsemek...
Şunları bir erkeğin yapması ne kadar çirkinse bir kadının yapması da o kadar çirkin.

Ama her flort sevismeye gidiyorsa...
Napiyosun bacim sen yani yabi sen bilirsin de
Flort dedigin coskulu duygular ,yogun begnme ve begenilme hissi, sevismek arzusu (ama asla sevisilmiycek boyle tabi cabuk sıkılırsın) vs vs ...yani flortun enerjisi bu olmali..sevgilin olmayan adamla sevisme be....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…