- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Allah çarpsın değilimeski konuların ve son bomban..
tamam güldük eğlendik, yeri geldi akıl verdik vs. ama bu... bu tam anlamıyla ele veriyor artık
sen bütün gün bilgisayar başında oturup fantazi kasan ileri yaşta bir erkek değilsen ben de hiçbir şey bilmiyorum, hadi bakalım
Bare insanları kullanmayın bu tarz şeyler için gerçi amaç yerine ulaşınca o kişi de istediğini alınca ikiniz içinde sorun olmaz :) Herşey alenen ne alaa, yalnız sürekli partner arayışı sizi bir sure sonra yorar vibratör alın vibratör.Sırf yakışıklı olduğundan arzulamak gibi değil de daha çok o insanı sadece cinsellik için hayatıma alıyo gibiyim yani mesela şu anki adam çok tatlı sinemaya gidelim konsere gidelim vs diyo ben de içimden hep diyorum ki evine gitsek de sevişsek ya adam ne oyaladın..
bir bakmissinuz yas 54 olmus ve bir yakisikliyi takinti yapsinsiniz hem de sizden 10 yas genc...Az önce bir üyenin açtığı konuyu okurken kendimle ilgili bi şeyi fark ettim. Ben flört etmeye bayılıyorum. Yani o erkekle bakışmak gülüşmek vs. Hobim resmen. Bi cafeye gidersem oradan kimseye gülümsemeden ayrılmıyorum genelde. Bi de sıfır korkusuzum bu herif manyak mı sapık mı diye düşünmüyorum. Nerde hoşuma giden bi yakışıklı görsem şuh şuh gülüveriyorum adama..
Geçenlerde bir konu açmıştım hayatımdaki bir erkekle ilgili. Onu çıkardım hayatımdan güzelce 2 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ettim. Onun üstüne bir çocukla daha flört ettim sırf çok yakışıklı olduğu için. Sonra onunla da cinsel anlamda bir şeyler yaşadık ama ileri gitmedik çok fazla. Sonra o tatile gitti ben gittim 10 gün sonra bir bakmışım çocuktan daral gelmiş bana. Onu da şutladım güzelce. Şimdi başka biri var... hayır hepsinden asgari düzeyde hoşlanıyorum hepsine sarılırken böyle içimden bir şeyler akıyor ama derhal sıkılıyorum..
Bi de flört alışkanlığım o kadar ilerledi ki geçenlerde bu son flörtümle buluştuğumuzda bi baktım arka masadaki çocukla kesişiyorum. Vallahi büyük saygısızlık bana yapılsa çok üzülürüm ama farkında dahi olmadan yaptım.
Bir de bu mevcut flörtümde henüz cinsel bir şey yaşanmadı ama ben yaşansın diye fırsat kolluyorum. Libidomdan mıdır aceleciliğimden midir bilmiyorum. Hadi artık olsun diye bekliyorum. 29 yaşında adam ama sanki o bizon ben aslanım. Üstüne atlayacağım adamın fırsat bulsam.
Aslında şu anki hayatımdan büyük de keyif alıyorum böyle bi insan olmam hoşuma gidiyo ama nereye kadar böyle olacak? Ben hayatımın sonuna kadar flört edip sonra sıkılınca kendi yoluma mı gideceğim.. gece gece kafamda deli sorular
Bende niye lohusa gecelikleri çıkıyo ya,ben de kilot reklamı istiyorum.En az herkes kadar ben de bu konularda dolaşıyorum,ne eksiğim varKaç gündür bu tarzda açılan konular yüzünden sürekli külot reklamları çıkmaya başladı tövbe estagfurullah.
Halinden memnun gibisin?
Burdakiler yapma dese vazmıcayacaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?