- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Sırf yakışıklı olduğundan arzulamak gibi değil de daha çok o insanı sadece cinsellik için hayatıma alıyo gibiyim yani mesela şu anki adam çok tatlı sinemaya gidelim konsere gidelim vs diyo ben de içimden hep diyorum ki evine gitsek de sevişsek ya adam ne oyaladın..
Diger alinti yapan arkadasin aksine ben ayni fikirdeyim sizle. Burda bu tarz konular hep catik kaslarla okunuyor.Normal.
Flört ettigin erkekler tarafindan arzulanmaktan haz alıyorsun.
Kocasi tarafindan bile şehvet ile istenmeyen hayatind orgazm nedir bilmeyen kadinlar seni topa tutabilir burada.
Bosver.
Zaten senin yasayip hissettigin gecicici bir sey.aaik olana kadar
bir bakmissinuz yas 54 olmus ve bir yakisikliyi takinti yapsinsiniz hem de sizden 10 yas genc...
Benim bakış açım dar değil bu insanlar bana aşık ben farklıyım o yüzden benimle beraberler demiyorum ki. Ama bu insanlar atıyorum gidip kilolu bi insanla çirkin bi insanla veya kimseyi aşağılamak istemiyorum yanlış anlaşılmasın eğitim düzeyi düşük bi insanla da karşı karşıya oturmazlar yani. Veya otururlar bilmiyorum sjsjBiriyle beraberken başka birine bakıp , arzulanak , bile isteye flortlesmek istemek karakterde zayıflıktır.
Fıtrat uygun değilse sevgililige , öyleyse baştan söyleyin " benim amacım farklı " diye ..
" Bu insanlar üst düzey, okumuş etmiş , kılığı düzgün bu yüzden nefes alsın yeter mantığında değiller " cümlemize kahkahayla güldüm.
Bir insanın bakış acısı bu kadar zayıf olur, gerçekten şaşırdım.
Bir kadın var ortada , genç bir kadın. Üstelik aşk yok , bir şey yok , laf söz yokken ortada sevişmek istiyor.
Bu hayata uygun hangi erkek istemez ?
...
Yıllar sonra yaralı cok yaralı , sevgisiz , mutsuz bir kadın olacaksın.
Dünyaya değil de türkiyeye gelmemeliydim yav harcanıyorumbizim oralarda bir atasözü var
ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR DİYE
sen alışmışsın artık duramazsın sakın ama sakın biriyle evlenme cünkü cocuk yaparsın falan
dünyaya senin gibi bayanlar gelmemeli
bu kadar rahatlık fazla
birde ilşkilerinde bari dikkatli korun mikrop kapan sonra virüslü bir baslık acma
acanlar en azından pişman ve bak neler yasıyorlar o hatayı yapma bari
Yani kimseyle sevgili olabileceğimi sanmıyorum böyle bazen düşünüyorum acaba birini sevebilir miyim diye yok düşündüğüm an afakanlar basıyoAma her flort sevismeye gidiyorsa...
Napiyosun bacim senyani yabi sen bilirsin de
Flort dedigin coskulu duygular ,yogun begnme ve begenilme hissi, sevismek arzusu (ama asla sevisilmiycek boyle tabi cabuk sıkılırsın) vs vs ...yani flortun enerjisi bu olmali..sevgilin olmayan adamla sevisme be....
Benim bakış açım dar değil bu insanlar bana aşık ben farklıyım o yüzden benimle beraberler demiyorum ki. Ama bu insanlar atıyorum gidip kilolu bi insanla çirkin bi insanla veya kimseyi aşağılamak istemiyorum yanlış anlaşılmasın eğitim düzeyi düşük bi insanla da karşı karşıya oturmazlar yani. Veya otururlar bilmiyorum sjsj
Yada birgun birinden hamile kalır bu seferde bebegi aldirmalımiyım diye konu açarNe demek ne olacak en fazla AIDS olursun boşver ya .
Yoo böyle bi şeyi size danışmam bebek istiyorsam aldırmam istemiyorsam aldırırım çünkü klişe ama benim bedenim benim kararım. Ama böyle bir durumdan elbet kaçınıyorumYada birgun birinden hamile kalır bu seferde bebegi aldirmalımiyım diye konu açar
Yoo böyle bi şeyi size danışmam bebek istiyorsam aldırmam istemiyorsam aldırırım çünkü klişe ama benim bedenim benim kararım. Ama böyle bir durumdan elbet kaçınıyorum
Ablacım abartmıyo musun biraz yok libidon batsın yok midemi bulandadırdın falan. Sizin de aşırı duygusallığınız midemi bulandırıyo da gelip size nefret kusmuyorum. Ayrıca felaket tellallığının alasını yapmışsınız. Evli erkeklerle birliktelik kurmuyorum ama siz o kadar dar görüşlüsünüz ki aman neyse ne halin varsa görLibidonuz batsın. Midem bulandı sizden.
Bir insan nasıl her önüne gelenle yatabilir anlamıyorum. Ben duygusal bağ olmadan olamayacağını düşünen kadınlardanım. Midem kabul etmez. Aşırı şıpsevdiğilinizle aklıma kazındınız tebrik ederim.
Ayrıca bu yattığınız adamların evli olup olmadığıyla da ilgilenmiyorsunuz anlaşılan. Tamam evlilikte sorumluluk adamındır da, yatılan kadının da insaniyet namına sorumluluğu, utanması, arlanması yok mudur diye sorarlar kişiye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?