Hopaşinanay galiba bana göre sevilmeler

Ben şimdi, hastasın sorunlusun falan demeyeceğim
Bu şekilde yaşamını idame ettiren erkeklere ne diyorsam sana da onu diyorum; evlenme ya da duygusal ilişkilere girme, kendini bilen insanı takdir ederim ben, kimsenin canını yakmadan yaşa
Sevişmek tercih meselesi bir iştir, kimi sevmek ister kimi hormonlarına göre davranır, bunda yadırganacak bir durum yok benim için, hayatın tamamı zaten tercihlerden ibaret. Yazdıklarından anladığım kadarıyla kendinin farkındasın, kimse de seni kandırıyor falan değil, istediğin gibi yaşa o zaman. Bu tür çok partnerli yaşamların insanı yıprattığını düşünürüm ben hep, sürekli başka insanlar, hep yüzeysel diyaloglar duygusal bir tatminsizlik oluşur zamanla diye düşünüyorum ama her gülün de dikeni var, onu da hissettiğinde çözeceksin. Sağlık kontrollerini ve tedbirlerini aksatmadan, partneri olan adamlardan uzak durarak ne istersen yaşayabilirsin hayat senin

her flörtünden birde çocuk yap hayatına değişik heyecanlar geldin bacım böyle monoton monoton sıkılacaksın sonunda.

Cinselliği adamı hemen şutlamak için istiyorsun gibime geldi. Şimdilik güzelsin gençsin her şey seninle, ama yarın ne gösterir bilinmez ona göre hareket etmelisin.

Diger alinti yapan arkadasin aksine ben ayni fikirdeyim sizle. Burda bu tarz konular hep catik kaslarla okunuyor.
Bir kere tamam sevgi vs olunca daha bi anlamli oluyo sevisme ama sadece sehvet varken bile gerceklesiyor gayet de eglenceli de olabiliyor. Hani bisey hissetmeden sevisemem diyenler var ya onlarin gormedigi bence su: sehvet de hissediliyor birine. O da bir his. Belki hayvanidir ama olsun. Yani hicbisey hissetmeden durumu yok ortada.
Benim de oyle bir donemim olmustu.flort de ettim biraz ilerlemek istediklerimle ilerledim.. Bir sure gonul eglendirdim bu kisa sureli iliskilerle ama cinsellik vardi ama yoktu. Karakter meselesi bence. Hic de ruhun yaralanmasi vs gibi seyler dusunmedim. Cunku kendimi kullanilmis hissetmedim. Eger siz de boyle hissetmiyorsaniz sorun yok. Esimle de boyle basladik hatta. Ama baktik sogan kabugu gibi bir kati soydukca altindan daha ilginc seyler cikiyor. Sonunda ayrilamaz olmusuz. Simdi hiiic icimden baska kimseyle flort etmek bile gelmiyor.
Demem o ki, herkesin karakteri farkli. Kadin narindir hassasstir. Asik olmadan sevisemez vs gibi yaftalari once kadinlar yapistiriyor kendine. Sonra asik olmadigi adamla sevisen kadin norm disi kaldigi icin cesitli yaftalamalara maruz kaliyor. Hem erkekler hem kaidnlar tarafindan. İnsaniz hepimiz baska baskayiz.ihtiyaclarimiz goruslerimiz farkli. Bi bunlari ogrenebilsek keske.

Son düzenleme:
bizim oralarda bir atasözü var
ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR DİYE
sen alışmışsın artık duramazsın sakın ama sakın biriyle evlenme cünkü cocuk yaparsın falan
dünyaya senin gibi bayanlar gelmemeli
bu kadar rahatlık fazla
birde ilşkilerinde bari dikkatli korun mikrop kapan sonra virüslü bir baslık acma
acanlar en azından pişman ve bak neler yasıyorlar o hatayı yapma bari

Benim bakış açım dar değil bu insanlar bana aşık ben farklıyım o yüzden benimle beraberler demiyorum ki. Ama bu insanlar atıyorum gidip kilolu bi insanla çirkin bi insanla veya kimseyi aşağılamak istemiyorum yanlış anlaşılmasın eğitim düzeyi düşük bi insanla da karşı karşıya oturmazlar yani. Veya otururlar bilmiyorum sjsj

Dünyaya değil de türkiyeye gelmemeliydim yav harcanıyorum

Yani kimseyle sevgili olabileceğimi sanmıyorum böyle bazen düşünüyorum acaba birini sevebilir miyim diye yok düşündüğüm an afakanlar basıyo

Size benzer bir durumu ben de yaşadım. Ama hayatıma çok sevdiğim birisi çıktı. Gerçi ben küçüktüm. Şimdiki sevgilimle de böyle başladık. Ben çocukla sevişmek için zaman kolluyordum resmen. Ama bir şey de diyemediğim için okulun bahar şenliğinde bu işi bağlarım diye plan bile kurdum

Sonra aşık oldum ama. Plana gerek kalmadı. Siz de aşık olana kadar böyle devam edersiniz. Ama dikkatli olmanızda fayda var.

:) Daha da güldürdünüz kendinize.

Evet tek gecelik birlikte olacak kişiyi seçmek için eğitimine bakan muhteşem yüksek düzeyde erkekler seçtiğiniz için tebrikler..

Başka şeyler yazmak istiyorum ancak incitmek istemiyorum.

Libidonuz batsın. Midem bulandı sizden.
Bir insan nasıl her önüne gelenle yatabilir anlamıyorum. Ben duygusal bağ olmadan olamayacağını düşünen kadınlardanım. Midem kabul etmez. Aşırı şıpsevdiğilinizle aklıma kazındınız tebrik ederim.

Ayrıca bu yattığınız adamların evli olup olmadığıyla da ilgilenmiyorsunuz anlaşılan. Tamam evlilikte sorumluluk adamındır da, yatılan kadının da insaniyet namına sorumluluğu, utanması, arlanması yok mudur diye sorarlar kişiye?

Valla ne diyim..
Helal olsun sana!!
Kendine o kadar güveniyosun ki..
Bu kadar cesurca anlatmissin yaptiklarini marifetmis gibi..
Bigün gelir birisi ayni seyi sana yaparsa ozsman burnun sürter heralde.. topla.kendini sana tavsiyem.

Yoo böyle bi şeyi size danışmam bebek istiyorsam aldırmam istemiyorsam aldırırım çünkü klişe ama benim bedenim benim kararım. Ama böyle bir durumdan elbet kaçınıyorum

Ee madem senin bedenin senin kararın böyle bir konuyu neden açtın ?
Tepe tepe kullan bedenini ne diyelim ki ?

Ablacım abartmıyo musun biraz yok libidon batsın yok midemi bulandadırdın falan. Sizin de aşırı duygusallığınız midemi bulandırıyo da gelip size nefret kusmuyorum. Ayrıca felaket tellallığının alasını yapmışsınız. Evli erkeklerle birliktelik kurmuyorum ama siz o kadar dar görüşlüsünüz ki aman neyse ne halin varsa gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…