Hopaşinanay galiba bana göre sevilmeler

İdeolojinizi çizginizi duruşunuzu bilmiyorum ama seviyorum sizi
Ablanın kralısınız
Teşekkür ederim, kendimce değer yargılarım var, bazı şeyleri tasvip etmiyorum ama yargılamıyorum da, insanların yaşamlarını yargılama hakkım olduğunu düşünmüyorum, yargılamak yerine yol göstermeye çalışmak gerektiğini savunuyorum, hele de bu üye gibi çok genç insanları kendi evladım gibi görüyorum, evladıma ne öğüt veriyorsam aynı öğüdü tüm gençlere borçluyum.

Espri olarak kullanıldıgı açık zaten.
Sorun nedir o halde?
Ama anlatılmak istenen duygusal bir iliski olmadan cinsellik yasanmasi.
Eger iki taraf da yetiskinse ve rizalari varsa bundan bize ne?
Ama "onu bile anlamamis" dediğiniz üye o espriye takılıp bir yorum yapmış.
O uye surekli boyle yorumlar yapiyor, ben de cok ust duzey bir sahis oldugu icin basit bir espriye takilmasina anlam veremedim.
Maksat espri yapmaksa farklı bir espri de yapılabilirdi ancak o kelime öbeği seçildiğine göre bir hikmeti vardır degil mi?
Hikmet mi? Her seyi bu kadar ciddiye almayin bence.

neyi bize soruyorsun anlamadım? vakit kaybı oldu benim için...

Korun korunmak iyidir, ilerde yasayabilecegin bir şehir belirle ve kendine ait gittigin her yere götürebikeceğin bir meslek edin bu hayat bi sekilde seni yıpratacak ve sıfırdan başlamak isteyeceksin bi yandan buna zemin hazırla. Yoksa ilk tökezledigin anda elinden tutan olmayacak. Ha birde güvenlik açısından kendi evinde seviş allah korusun kamera mamera olayina maruz kalma malum erkek milleti güven olmaz.
Soruna gelecek olursak çoğu bayan senin gibi düşünmüyor bende dahil. Libidomuz ne kadat yüksek olursa olsun eşimizle tatmin olma yoluna gidiyoruz diger erkekler çirkin geliyor yani isterse Kıvanç Tatlıtuğ olsun o bedene dokunmak igrenc geliyor anlatabildim mi bilemiyorum. Ama düzelecek sende ki bu durum ama o zamana kadar kendine baska bir hayat daha inşaa etmeye çalış.

Neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum ben. Dünya'da da Türkiye'de de bu şekilde bir hayat tarzını seçen binlerce kadın ve erkek var. Sonrasında aşık olup evlenen de, ileri yaşlara kadar bu şekilde devam eden de var yani, yeni bir şey değil ki bu olay. Sizin hayat görüşünüze uymuyordur ama sizin doğrunuzun genel geçer doğru olduğunu kim söyledi yahu? Ne bu kin, düşmanca tavırlar. Neyse.

Konu sahibesi banlanmışsın ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Birisiyle buluşmuşken bari başkasıyla flörtleşme olayını yapma. Beni tek rahatsız eden bu olay oldu. Karşındaki kişi yapsa senin de moralin bozulurdu eminim. Bir daha görüşmeyi düşünmesen bile etik değil ve çok saygısızca bir durum. Lütfen daha dikkatli ol bu konuda.

Ileri görüşlülük, dar görüşlülük, yabani ve modern olma durumları bu bahsettiğiniz kavramlar tek bir referans noktası belirlenerek insanların üzerine yapıştırılabilen etiketler değiller. Bir insanın kendinden başka bir insana bu ifadeleri kullanması sacmalıktan baska bir sey degil cunku bu ifadeler kisinin yetistigi yasam kosullari, inanclari, psikolojik durumu, sosyal cevresi vb. bircok etmenle anlam kazanir. Siz modern olduğunuzu dusunuyorsaniz modernsinizdir. Baskasinin size modern ya da yabani demesi sacmaliktan baska bir sey degildir.

Erkek ruhlu , erkek gibi kadın .. " bu cümleler ne kadar sığ böyle.

Erkek deyince aklınıza , önüne gelenle birlikte olan mi geliyor ?

Bunun cinsiyeti yoktur. Tercih meselesi. Ahlak meselesi. Inanc meselesi.

Psikoloji terimleri kullanacam daha iyi anlatmak icin.Cinsellik idse kendini kontrol etme ,prensipler de super egodur diyebiliriz.Kontrolu elden birakmasan, idin her dedigine cevap vermesen daha anlamli bir yasam olur.

Ben cinsel yolla veya kan yoluyla gectigini biliyorum.
Valla bunu iyi bir arastiralim.Biz konferansa gitmistik .Konferanslar zorunluydu ogrenciyken bazen calisirken egitimler.Ordan bir bilgi.Arastiralim bir.Kan gibi yuksek degildir belki de ama olasilik vardir belki de..Biri sormustu bunu konferansta.Birinin gelip agzina tukurmesi lazim demisti.Ki bu da oluyor.Kan ve vucut sivilari diye gecerdi.

Ben ilkokulda ogrenmistim tukurukten tuvalette vs bulasmayacagini.. bunu doktoruma sorucam

Ağızda kanayan yara varsa, diş eti kanaması da olabilir evet hiv bulaşma ihtimali var ama düşük. Tükürükte de çok az var hiv virüsü ama şimdiye kadar bu yolla bulaş olan tespit edilmedi diye biliyorum, ağızda kanamalı yarası olmalı buna rağmen yine düşük. Kan ve cinsel yolla bulaş olur deniyor kısaca. Asla olmaz da denemiyor çünkü bu virüs sürekli kılık değiştirip kendini geliştiriyor, geliştirdikçe direnç kazanıyor, olmaz olmaz diş eti kanaması ile bulaş olur belki vardır bile bilemeyiz. Yanlışım olabilir bu konuda düzeltirsiniz.
Zaten Türkiye de çoğu insan gizliyor toplum önyargısı yüzünden bu hastalıktan utanç duyuyorlar. Bir nevi ölüme itiliyorlar bu yüzden tedavi olmaya, gidip test yaptırmaya korkuyor çoğu kişi. İşyerim, ailem, arkadaşlarım öğrenirse ne der düşüncesindeler. Size ütopik gelen şeyler aslında bu sene Türkiyede 5 kat hızla arttı, nasılsa bana olmaz diye düşünmeye devam. İnsanlar eşlerinden hastalık kapıyorlar ne cesaretle güvenip herkesle böyle şeyler yaşayabiliyorsunuz anlamak imkansız.

-Gittim kan verdim sorun yok, gayet rutin hayatım demek ki insanlar abartıyor, aa 1 ay sonra bir bakıyorsun siğil.
Aman ne olur aldırırım diyorsun bir gidiyorsun Hpv tip 16,18.
Sonuç; yüksek kanser riski, rahim girişinde hücre bozulması.
Yaş kaç? ... Değer mi yani?
Gençler umarım bilinçli insanlar olarak yetişirler ve özgürlüğün bu olmadığını anlayabilirler.
Tek eşlilik kimseyi %100 korumaz ama en etkin korunma yöntemidir. Gelecek nesillere aşılanması gereken budur.

Karşında değerli biri olsaydı eğer ondan önceki yaşadıkların için utanırdın. Onunla yaşanılmayı hak eden bir anıyı başkasıyla yaşadığın için üzülürdün. Belkide erkeklerden gerekli değeri sende görmediğin için böyle yapiyorsundur?

Bacım yaş kaç yaş? Ama helalll devam

Aç bi dilbilgisi kitabı oku sen ablacım hadi
Dilbilgisi kitabı oku nedir ya sanki kendisi düzgün yazıyor.Senin öğrenmeye ihtiyacın var ama:) Bir de konunda dert hani ben göremedim mutluysan böyle devam et. Ama millete dil uzatma sen etrafı kes hadi bakalım bulursun sen bir şeyler yaramaz :))

Adamın evli,nişanlı olup olmadığı konusu hakkında pek takılmıyorsunuz anlaşılan..
yaptığınız bence çok çirkin bişey. Kendinize bi çeki düzen verin. Bir kadın olarak gerçekten hoş bir durum değil.

Böyle olan kadınları da erkekleri de sevmiyorum ya, yani benim çok sevdiğim bi insan böyle şeyler düşünüyo olsa hayatımdan -kibarca söylersem- kovardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…