- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Çılgın kız oturir düzgün kız gelir üstüne atlir çılgın kız boynuzlarını çıkartir düzgün kız havaya uçir düzgün kız havadan bile laf yetiştirirOnu bile anlamamis gelip idrak falan diyor burada
Teşekkür ederim, kendimce değer yargılarım var, bazı şeyleri tasvip etmiyorum ama yargılamıyorum da, insanların yaşamlarını yargılama hakkım olduğunu düşünmüyorum, yargılamak yerine yol göstermeye çalışmak gerektiğini savunuyorum, hele de bu üye gibi çok genç insanları kendi evladım gibi görüyorum, evladıma ne öğüt veriyorsam aynı öğüdü tüm gençlere borçluyum.İdeolojinizi çizginizi duruşunuzu bilmiyorum ama seviyorum sizi
Ablanın kralısınız
Çılgın kız oturir düzgün kız gelir üstüne atlir çılgın kız boynuzlarını çıkartir düzgün kız havaya uçir düzgün kız havadan bile laf yetiştirir
Sorun nedir o halde?Espri olarak kullanıldıgı açık zaten.
Eger iki taraf da yetiskinse ve rizalari varsa bundan bize ne?Ama anlatılmak istenen duygusal bir iliski olmadan cinsellik yasanmasi.
O uye surekli boyle yorumlar yapiyor, ben de cok ust duzey bir sahis oldugu icin basit bir espriye takilmasina anlam veremedim.Ama "onu bile anlamamis" dediğiniz üye o espriye takılıp bir yorum yapmış.
Hikmet mi? Her seyi bu kadar ciddiye almayin bence.Maksat espri yapmaksa farklı bir espri de yapılabilirdi ancak o kelime öbeği seçildiğine göre bir hikmeti vardır degil mi?
Az önce bir üyenin açtığı konuyu okurken kendimle ilgili bi şeyi fark ettim. Ben flört etmeye bayılıyorum. Yani o erkekle bakışmak gülüşmek vs. Hobim resmen. Bi cafeye gidersem oradan kimseye gülümsemeden ayrılmıyorum genelde. Bi de sıfır korkusuzum bu herif manyak mı sapık mı diye düşünmüyorum. Nerde hoşuma giden bi yakışıklı görsem şuh şuh gülüveriyorum adama..
Geçenlerde bir konu açmıştım hayatımdaki bir erkekle ilgili. Onu çıkardım hayatımdan güzelce 2 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ettim. Onun üstüne bir çocukla daha flört ettim sırf çok yakışıklı olduğu için. Sonra onunla da cinsel anlamda bir şeyler yaşadık ama ileri gitmedik çok fazla. Sonra o tatile gitti ben gittim 10 gün sonra bir bakmışım çocuktan daral gelmiş bana. Onu da şutladım güzelce. Şimdi başka biri var... hayır hepsinden asgari düzeyde hoşlanıyorum hepsine sarılırken böyle içimden bir şeyler akıyor ama derhal sıkılıyorum..
Bi de flört alışkanlığım o kadar ilerledi ki geçenlerde bu son flörtümle buluştuğumuzda bi baktım arka masadaki çocukla kesişiyorum. Vallahi büyük saygısızlık bana yapılsa çok üzülürüm ama farkında dahi olmadan yaptım.
Bir de bu mevcut flörtümde henüz cinsel bir şey yaşanmadı ama ben yaşansın diye fırsat kolluyorum. Libidomdan mıdır aceleciliğimden midir bilmiyorum. Hadi artık olsun diye bekliyorum. 29 yaşında adam ama sanki o bizon ben aslanım. Üstüne atlayacağım adamın fırsat bulsam.
Aslında şu anki hayatımdan büyük de keyif alıyorum böyle bi insan olmam hoşuma gidiyo ama nereye kadar böyle olacak? Ben hayatımın sonuna kadar flört edip sonra sıkılınca kendi yoluma mı gideceğim.. gece gece kafamda deli sorular
Onay istesem buraya mı yazarım.. cinselliğe çok bir anlam yüklemiyorum ve diyorum ki acaba bu sadece bende mi böyle? Cinselliğe çok fazla anlam yükleyen bunu duygusallaştıran kadınla benim aramdaki fark ne? Ben çok ileri görüşlüyüm de o mu dar görüşlü? Veya tam tersi ben mi çok yabaniyim de o mu modern olan? Çoğunluk gerçekten haklı mı yoksa azınlıkta olanlar olarak biz mi doğruyuz? Bilmiyorum ve bunlar anlamaya çözümlemeye çalışıyorum
Bulasabilir.Tukrukte de vardir.Aids bulasmaz ya tukurukten.. ben mi yanlis biliyorumki?
Psikoloji terimleri kullanacam daha iyi anlatmak icin.Cinsellik idse kendini kontrol etme ,prensipler de super egodur diyebiliriz.Kontrolu elden birakmasan, idin her dedigine cevap vermesen daha anlamli bir yasam olur.Onay istesem buraya mı yazarım.. cinselliğe çok bir anlam yüklemiyorum ve diyorum ki acaba bu sadece bende mi böyle? Cinselliğe çok fazla anlam yükleyen bunu duygusallaştıran kadınla benim aramdaki fark ne? Ben çok ileri görüşlüyüm de o mu dar görüşlü? Veya tam tersi ben mi çok yabaniyim de o mu modern olan? Çoğunluk gerçekten haklı mı yoksa azınlıkta olanlar olarak biz mi doğruyuz? Bilmiyorum ve bunlar anlamaya çözümlemeye çalışıyorum
Ben cinsel yolla veya kan yoluyla gectigini biliyorum.Bulasabilir.Tukrukte de vardir.
Valla bunu iyi bir arastiralim.Biz konferansa gitmistik .Konferanslar zorunluydu ogrenciyken bazen calisirken egitimler.Ordan bir bilgi.Arastiralim bir.Kan gibi yuksek degildir belki de ama olasilik vardir belki de..Biri sormustu bunu konferansta.Birinin gelip agzina tukurmesi lazim demisti.Ki bu da oluyor.Kan ve vucut sivilari diye gecerdi.Ben cinsel yolla veya kan yoluyla gectigini biliyorum.
Ben ilkokulda ogrenmistim tukurukten tuvalette vs bulasmayacagini.. bunu doktoruma sorucamValla bunu iyi bir arastiralim.Biz konferansa gitmistik .Konferanslar zorunluydu ogrenciyken bazen calisirken egitimler.Ordan bir bilgi.Arastiralim bir.Kan gibi yuksek degil ama olasilik var.Biri sormustu bunu.Birinin gelip agzina tukurmesi lazim demisti.Ki bu da oluyor.
Bacım yaş kaç yaş? Ama helalll devamAz önce bir üyenin açtığı konuyu okurken kendimle ilgili bi şeyi fark ettim. Ben flört etmeye bayılıyorum. Yani o erkekle bakışmak gülüşmek vs. Hobim resmen. Bi cafeye gidersem oradan kimseye gülümsemeden ayrılmıyorum genelde. Bi de sıfır korkusuzum bu herif manyak mı sapık mı diye düşünmüyorum. Nerde hoşuma giden bi yakışıklı görsem şuh şuh gülüveriyorum adama..
Geçenlerde bir konu açmıştım hayatımdaki bir erkekle ilgili. Onu çıkardım hayatımdan güzelce 2 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ettim. Onun üstüne bir çocukla daha flört ettim sırf çok yakışıklı olduğu için. Sonra onunla da cinsel anlamda bir şeyler yaşadık ama ileri gitmedik çok fazla. Sonra o tatile gitti ben gittim 10 gün sonra bir bakmışım çocuktan daral gelmiş bana. Onu da şutladım güzelce. Şimdi başka biri var... hayır hepsinden asgari düzeyde hoşlanıyorum hepsine sarılırken böyle içimden bir şeyler akıyor ama derhal sıkılıyorum..
Bi de flört alışkanlığım o kadar ilerledi ki geçenlerde bu son flörtümle buluştuğumuzda bi baktım arka masadaki çocukla kesişiyorum. Vallahi büyük saygısızlık bana yapılsa çok üzülürüm ama farkında dahi olmadan yaptım.
Bir de bu mevcut flörtümde henüz cinsel bir şey yaşanmadı ama ben yaşansın diye fırsat kolluyorum. Libidomdan mıdır aceleciliğimden midir bilmiyorum. Hadi artık olsun diye bekliyorum. 29 yaşında adam ama sanki o bizon ben aslanım. Üstüne atlayacağım adamın fırsat bulsam.
Aslında şu anki hayatımdan büyük de keyif alıyorum böyle bi insan olmam hoşuma gidiyo ama nereye kadar böyle olacak? Ben hayatımın sonuna kadar flört edip sonra sıkılınca kendi yoluma mı gideceğim.. gece gece kafamda deli sorular
Dilbilgisi kitabı oku nedir ya sanki kendisi düzgün yazıyor.Senin öğrenmeye ihtiyacın var ama:) Bir de konunda dert hani ben göremedim mutluysan böyle devam et. Ama millete dil uzatma sen etrafı kes hadi bakalım bulursun sen bir şeyler yaramaz :))Aç bi dilbilgisi kitabı oku sen ablacım hadi
Az önce bir üyenin açtığı konuyu okurken kendimle ilgili bi şeyi fark ettim. Ben flört etmeye bayılıyorum. Yani o erkekle bakışmak gülüşmek vs. Hobim resmen. Bi cafeye gidersem oradan kimseye gülümsemeden ayrılmıyorum genelde. Bi de sıfır korkusuzum bu herif manyak mı sapık mı diye düşünmüyorum. Nerde hoşuma giden bi yakışıklı görsem şuh şuh gülüveriyorum adama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?