Hopaşinanay galiba bana göre sevilmeler

Ben bana yaklaşılan üslupla karşılık veririm diyorsunuz da geldiniz konuma şimdi sana bi şey derdim de neyse, hayvan vb yorumlar yaptınız ve benim içinde sidik geçen deyimimi terbiyesizlik olarak gördünüz öyle mi? Evet sizin farklı görüşlere ve farklı hayatlara tahammülünüz yok sizinki gibi mutaassıp olmayan yaşam tarzım yüzünden bana üstü kapalı hakaret ettiniz zekama dil uzattınız ama üsluba karşı üslup diyorsunuz. Siz olmamışsınız hanımefendi yapamamışlar sizi

Demek ki oldugumuzu zannettigimiz kisi ile karsi tarafin gordugu farkli olabiliyor. Bence ben de samimiyetsiz degilim mesela, nereden cikardiniz ki alakaya maydanoz yani.

Konunuzda kendinizi bizzat bizon ve aslanla eşleştiren sizsiniz.
Ve bence asıl siz olmamışsınız libidodan başka bişey düşünemez olmuşsunuz.

Konunuzda kendinizi bizzat bizon ve aslanla eşleştiren sizsiniz.
Ve bence asıl siz olmamışsınız libidodan başka bişey düşünemez olmuşsunuz.
Bizon ve aslan esprisinden bihaber olduğunuz için bunu geçiyorum.. libidodan başka düşündüğüm çok şey var ama benim düşüncelerimi hayallerimi hedeflerimi sizin hafsalanız almaz

Valla deniztanricasi...
Tam şahsına münhasır bir kişisin...
Erkek olasım geldi...
Deniz ve Mehtap...
Sahil ve Kum. ..
Sen ve ben...

Herşey olacağına varır. ..
Gün gelir durulursun

Hanımlar,
konu hoşunuza gitmemiş olabilir, katılıyorum yaşadığı hayat ileri de bir sürü pişmanlıklara neden olacak, kadın ve erkeklerin çok eşliliği de normalleştirilmeye çalışılmıyor, herkesin kendince değer yargıları var ama hepimiz kendimizden ve yetiştirdiğimiz çocuklardan sorumluyuz, diğer hayatlarıysa kınayıp yerden yere vurma hakkımız yok, çok çok bu insanın yaşam tarzı bana ve çocuklarıma uygun değil deyip mesafe koyarız, hakaret, aşağılama yapamayız.

Tam bayram üstü birbirinize giriyorsunuz zaten bir sürü üye banlandı bir de sizler banlanacaksınız tam olacak.

Konu sahibesi,
daha çok gençsin, yaşadığın kısa süreli flörtler, cinsellik bir süre sonra seni yıpratır, şimdi farkında değilsin ama ileri de gerçekten çok seveceğin bağlandığın biri olduğunda bir sürü pişmanlıkların olacaktır, hayatında sevgi boşluğu var bence ve bunu kısa süreli ilişkilerle gidermeye çalışıyorsun lakin yaşadığın her bağsız sevgisiz cinsellik seni bir tık daha boşluğa itiyor, belli bir yaştan sonra seni bedenin için değil yüreğin için isteyen biri yok diye bunalıma girersin, bunu kendine yapma ablacım.

Bu kadar libidon yuksek ve doyumsuzsan,tek eşlilik sana gore degilse ve işin bir an önce sekse gelmesini istiyorsan grup yap madem çünkü bizim burdan sana verebileceğimiz pek tavsiye yok ya psikologa gidiceksin ya da ömrümün sonuna kadar yalniz kalip gerçek aşka küsüceksin.

Kadının üzerine niye geldiniz ki ? Sevgilim ilgisiz, kocam aldatıyor, kocam beni dövdü gibi konulara alışmışsınız. Erkekler gibi davranan bir kadın görünce size ahlaksiz geliyor. Şok olacaksınız ama bazı kadınların libidosu yüksek, ilk adımı onlar atıyor, istediklerini alıyorlar, her kadın telefonun başında sevgilisinden mesaj beklemiyor.

Konu sahibi size gelince, libido yüksekliği gerçekten ilişkileri mahvedebiliyor. Daha rahat ilişkiler sizin için daha uygun sanırım, kendinize benzeyen insanlari bulursanız hem kalp kırmamış olur hem de daha rahat anlaşırsınız. Biriyle birlikteyken başkalarıyla flört etmeyi gerçekten ayıp buluyorum. Dinginleşmeden ciddi ilişkilere girmeyin bence.

Onu bile anlamamis gelip idrak falan diyor burada

Herkes sosyal medyada dolaşmak zorunda mı? "Onu bile" dediginiz seyi sokaktaki herkes biliyor mu? Ancak twitter kullanicilari olaya tam vakıf olabilirler. Mesela ben o şekilde öğrenmiştm çünkü tv izlemiyorum.

Tartışırken bari mantıklı noktalardan konuyu ele alın.

Aynen aynen haklisin.tanimadigin insanlara cikarimlar yapmaya devam et.kolay gelsin.

+1
Ve gerçekten anlamadığımdan değildi illaki onlara ayak uyduralım diye bu tavırlar bu alaylar galiba.

İdeolojinizi çizginizi duruşunuzu bilmiyorum ama seviyorum sizi
Ablanın kralısınız

Ben twitter kullanmiyorum, hicbir sosyal medya araciyla alakam da yoktur. Burasi haric takildigim bir platform da yok. Ama bir espri oldugu net bir sekilde anlasiliyor okuyunca. En son cumlenize bir sey soylemek istemiyorum ama tartisirken herhangi bir cumlemde logical fallacy yaptigimi da dusunmuyorum.

Kesinlikle cok haklisiniz birebir bende bu sekilde dusunuyorum.ve yine birebir bu sekilde yasadim.

Espri olarak kullanıldıgı açık zaten. Ama anlatılmak istenen duygusal bir iliski olmadan cinsellik yasanmasi. Hayvani duygular gibi kısacası. Ben o espriye takılmadm zaten. Ama "onu bile anlamamis" dediğiniz üye o espriye takılıp bir yorum yapmış. Maksat espri yapmaksa farklı bir espri de yapılabilirdi ancak o kelime öbeği seçildiğine göre bir hikmeti vardır degil mi? Bu nedenle o ifadeye takılmak da çok normal.

Aslan + bizon olayı da citos efe denilen bir miniğin icadı bu arada. Bakmak isterseniz diye.

Gerçekten aşık olsanız başkasını gözünüz görmez diye düşünüyorum sizin de dediğiniz gibi size yapılsa hoşunuza gitmeyecek şeyleri başkasına da yapmayın gerçekten ucuz hafif bir davranış kendizi dizginleyebilirsiniz bu konuda kendinize yakıştırmayın böyle davranmayı ki başkaları da size saygılı bir şekilde gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…