- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Ben bana yaklaşılan üslupla karşılık veririm diyorsunuz da geldiniz konuma şimdi sana bi şey derdim de neyse, hayvan vb yorumlar yaptınız ve benim içinde sidik geçen deyimimi terbiyesizlik olarak gördünüz öyle mi? Evet sizin farklı görüşlere ve farklı hayatlara tahammülünüz yok sizinki gibi mutaassıp olmayan yaşam tarzım yüzünden bana üstü kapalı hakaret ettiniz zekama dil uzattınız ama üsluba karşı üslup diyorsunuz. Siz olmamışsınız hanımefendi yapamamışlar siziAbartmayın isterseniz niye tahammül edemiyim ki banane yani herkesle tek tek niye uğraşym? Neden bu kadar samimiyetsizsiniz ki nedir yani siz kendiniz söylediniz kaç konudur yorumlarınız dikkatimi çekiyor diye.. ben sizi ilk kez farkediyorum mesela. Demek ki öyle karşıt görüşlü olanları yazmamışım bi kenara. Demekki öyle bi amacım yok.
Demek ki oldugumuzu zannettigimiz kisi ile karsi tarafin gordugu farkli olabiliyor. Bence ben de samimiyetsiz degilim mesela, nereden cikardiniz ki alakaya maydanoz yani.Abartmayın isterseniz niye tahammül edemiyim ki banane yani herkesle tek tek niye uğraşym? Neden bu kadar samimiyetsizsiniz ki nedir yani siz kendiniz söylediniz kaç konudur yorumlarınız dikkatimi çekiyor diye.. ben sizi ilk kez farkediyorum mesela. Demek ki öyle karşıt görüşlü olanları yazmamışım bi kenara. Demekki öyle bi amacım yok.
Ben bana yaklaşılan üslupla karşılık veririm diyorsunuz da geldiniz konuma şimdi sana bi şey derdim de neyse, hayvan vb yorumlar yaptınız ve benim içinde sidik geçen deyimimi terbiyesizlik olarak gördünüz öyle mi? Evet sizin farklı görüşlere ve farklı hayatlara tahammülünüz yok sizinki gibi mutaassıp olmayan yaşam tarzım yüzünden bana üstü kapalı hakaret ettiniz zekama dil uzattınız ama üsluba karşı üslup diyorsunuz. Siz olmamışsınız hanımefendi yapamamışlar sizi
Demek ki oldugumuzu zannettigimiz kisi ile karsi tarafin gordugu farkli olabiliyor. Bence ben de samimiyetsiz degilim mesela, nereden cikardiniz ki alakaya maydanoz yani.
Bizon ve aslan esprisinden bihaber olduğunuz için bunu geçiyorum.. libidodan başka düşündüğüm çok şey var ama benim düşüncelerimi hayallerimi hedeflerimi sizin hafsalanız almazKonunuzda kendinizi bizzat bizon ve aslanla eşleştiren sizsiniz.
Ve bence asıl siz olmamışsınız libidodan başka bişey düşünemez olmuşsunuz.
Evet, yorumlarinizda ne goruyorsam onu soyledim. Samimiyetsiz degisik bir ithammis ama alakasiz yani. Uzuleyim diye mi soyledinizNerden çıkartmış olucam bana tahammülsüz diyen sizsiniz.
Onu bile anlamamis gelip idrak falan diyor buradaBizon ve aslan esprisinden bihaber olduğunuz için bunu geçiyorum.. libidodan başka düşündüğüm çok şey var ama benim düşüncelerimi hayallerimi hedeflerimi sizin hafsalanız almaz
Onu bile anlamamis gelip idrak falan diyor burada
Onu bile anlamamis gelip idrak falan diyor burada
Aynen aynen haklisin.tanimadigin insanlara cikarimlar yapmaya devam et.kolay gelsin.Bunu yazan ben miyim pardon?
-Konu sahibine 'normal' diyen ben değilim sizsiniz..oradan çıkardım.
-Birinin konusuna 'normal' diyen onun gibi düşünüp yaşıyordur bana göre..oradan çıkardım.
-Yaşanılanın doğru olmadığını düşünen kişileri, konu sahibinin tabiriyle 'dar görüşlü' gören siz olup, 'orgazm yaşayamayan kadınlar' diye siz tanımladınız. Bence yazdığınız şey genellemeydi hayır öyle değil diye doğruyu gösterdim..oradan çıkardım..
Daha yazayım mı?
Bana göre bu konu uzadı zaten. Siz alıntılamasanız ilgim de dağılmıştı. Banane isteyen istediği kadar çok kişiyle sevişşin deyip çıkmıştım. Size cevap yazıp susuyorum..
Herkes sosyal medyada dolaşmak zorunda mı? "Onu bile" dediginiz seyi sokaktaki herkes biliyor mu? Ancak twitter kullanicilari olaya tam vakıf olabilirler. Mesela ben o şekilde öğrenmiştm çünkü tv izlemiyorum.
Tartışırken bari mantıklı noktalardan konuyu ele alın.
İdeolojinizi çizginizi duruşunuzu bilmiyorum ama seviyorum siziHanımlar,
konu hoşunuza gitmemiş olabilir, katılıyorum yaşadığı hayat ileri de bir sürü pişmanlıklara neden olacak, kadın ve erkeklerin çok eşliliği de normalleştirilmeye çalışılmıyor, herkesin kendince değer yargıları var ama hepimiz kendimizden ve yetiştirdiğimiz çocuklardan sorumluyuz, diğer hayatlarıysa kınayıp yerden yere vurma hakkımız yok, çok çok bu insanın yaşam tarzı bana ve çocuklarıma uygun değil deyip mesafe koyarız, hakaret, aşağılama yapamayız.
Tam bayram üstü birbirinize giriyorsunuz zaten bir sürü üye banlandı bir de sizler banlanacaksınız tam olacak.
Konu sahibesi,
daha çok gençsin, yaşadığın kısa süreli flörtler, cinsellik bir süre sonra seni yıpratır, şimdi farkında değilsin ama ileri de gerçekten çok seveceğin bağlandığın biri olduğunda bir sürü pişmanlıkların olacaktır, hayatında sevgi boşluğu var bence ve bunu kısa süreli ilişkilerle gidermeye çalışıyorsun lakin yaşadığın her bağsız sevgisiz cinsellik seni bir tık daha boşluğa itiyor, belli bir yaştan sonra seni bedenin için değil yüreğin için isteyen biri yok diye bunalıma girersin, bunu kendine yapma ablacım.
Ben twitter kullanmiyorum, hicbir sosyal medya araciyla alakam da yoktur. Burasi haric takildigim bir platform da yok. Ama bir espri oldugu net bir sekilde anlasiliyor okuyunca. En son cumlenize bir sey soylemek istemiyorum ama tartisirken herhangi bir cumlemde logical fallacy yaptigimi da dusunmuyorum.Herkes sosyal medyada dolaşmak zorunda mı? "Onu bile" dediginiz seyi sokaktaki herkes biliyor mu? Ancak twitter kullanicilari olaya tam vakıf olabilirler. Mesela ben o şekilde öğrenmiştm çünkü tv izlemiyorum.
Tartışırken bari mantıklı noktalardan konuyu ele alın.
Kesinlikle cok haklisiniz birebir bende bu sekilde dusunuyorum.ve yine birebir bu sekilde yasadim.Hay allahim bu forumda "demek ki her erkek bir noktadan sonra aldatiyor. Onlar aldatmadan biz mi onlari aldatsak" diye mesajlar paylasan kadin bile gelmis "nasil miden aliyor" yazmis.
Kimseye "hayatimin askisin, artik ailenle tanismak istiyorum, pembe panjurlu evimiz olsun" demiyorsaniz yani boyle gelecege dair falan konusup yari yolda birakmiyorsaniz ve halinizden memnunsaniz bence problem yok.
Sevgili olmak baska, flort etmek ve sevismek baska sey. Kimi insan flörtözdür yani yapacak bir sey yok. Kimileri bu kelimeyi uydurma saniyor ama basbaya fransizca bir sifat bu.
Ben de baya flortoz biriydim. Sonra birden asik oldum. Esimle kisa surede evlendik. 5 yildir evliyiz herhangi bir sorunumuz yok. Bedeninin yaninda ruhunu da tatmin eden birini bulursan bu durum ister istemez sona erer. Ama iste bulur musun bulamaz misin orasini biz bilemeyiz.
Benim bir ablam evlenmiyor mesela. Evlensem ya aldatirim ya bosanirim dayanamam diyor. Zorunluluk degil ki bunlar.
Ben twitter kullanmiyorum, hicbir sosyal medya araciyla alakam da yoktur. Burasi haric takildigim bir platform da yok. Ama bir espri oldugu net bir sekilde anlasiliyor okuyunca. En son cumlenize bir sey soylemek istemiyorum ama tartisirken herhangi bir cumlemde logical fallacy yaptigimi da dusunmuyorum.
Az önce bir üyenin açtığı konuyu okurken kendimle ilgili bi şeyi fark ettim. Ben flört etmeye bayılıyorum. Yani o erkekle bakışmak gülüşmek vs. Hobim resmen. Bi cafeye gidersem oradan kimseye gülümsemeden ayrılmıyorum genelde. Bi de sıfır korkusuzum bu herif manyak mı sapık mı diye düşünmüyorum. Nerde hoşuma giden bi yakışıklı görsem şuh şuh gülüveriyorum adama..
Geçenlerde bir konu açmıştım hayatımdaki bir erkekle ilgili. Onu çıkardım hayatımdan güzelce 2 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ettim. Onun üstüne bir çocukla daha flört ettim sırf çok yakışıklı olduğu için. Sonra onunla da cinsel anlamda bir şeyler yaşadık ama ileri gitmedik çok fazla. Sonra o tatile gitti ben gittim 10 gün sonra bir bakmışım çocuktan daral gelmiş bana. Onu da şutladım güzelce. Şimdi başka biri var... hayır hepsinden asgari düzeyde hoşlanıyorum hepsine sarılırken böyle içimden bir şeyler akıyor ama derhal sıkılıyorum..
Bi de flört alışkanlığım o kadar ilerledi ki geçenlerde bu son flörtümle buluştuğumuzda bi baktım arka masadaki çocukla kesişiyorum. Vallahi büyük saygısızlık bana yapılsa çok üzülürüm ama farkında dahi olmadan yaptım.
Bir de bu mevcut flörtümde henüz cinsel bir şey yaşanmadı ama ben yaşansın diye fırsat kolluyorum. Libidomdan mıdır aceleciliğimden midir bilmiyorum. Hadi artık olsun diye bekliyorum. 29 yaşında adam ama sanki o bizon ben aslanım. Üstüne atlayacağım adamın fırsat bulsam.
Aslında şu anki hayatımdan büyük de keyif alıyorum böyle bi insan olmam hoşuma gidiyo ama nereye kadar böyle olacak? Ben hayatımın sonuna kadar flört edip sonra sıkılınca kendi yoluma mı gideceğim.. gece gece kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?