Höpürdetme şapirdatma cıyk cıyk :((

Misophonia diye de bi adi vardir bu hastaligin. Bende de abarti boyutta olmasa da mevcut. Cidden zor. Uzak durmak ya da odaklanmamaya calismaktan baska care yok. Bir de takti mi takiyo ya insan birine
Evet takınca daha fena oluyor o sesler çınlıyor kulaklarında ve davranislari

Sonrasında kalbini kırdım diye üzülüyorum malesef
Bise demiyorumki sinirleniril kendi kendime tavir koydumu sanarim yer degitirerek yani dedigim gibi annemlerde kardeslerim kuzenlerimse sapirdatmadan ye falan derim baskalarina diyemem ama cok tiksinirim

Ben şey diye düşünüyorum kendileri rahatsız olmuyor bu tarz davranışlardan o yüzden onemsemiyorlar
Toplumda çoğunluğun kabul gördüğü bir yanlış azınlığın savunduğu dogruyu ezer. Bu sebeple insanlar kendilerini düzeltme gayreti içerisine girmezler. Narsist olmakta tamda bu durumla başlar. Aslında toplum icerisinde hatta aile icerisinde bile bazi şeylerin adabi vardır. Yemek yemek oturmak kalkmak vs gibi durumlarda kişilerin rahatsızlık vermemek icin dikkat etmesi gereken davranış kalıpları vardır. Ama toplum olarak tam gaz bir bozulma ve vurdumduymazlık aşamasına geçtiğimiz icin bu durumlarda çoğunluğun normal karşıladığı ve yaptığı davranışlardan rahatsız olanlar psikolojik hasta olarak nitelendirilmeye başlandı. Bununla ilgili çalışıyorum fakat topluma aktarabilecekmiyim muamma.

Şapur şupur yemek yiyenlerin yemeği kaşıkla boğazına tıkasım geliyor

Katılıyorum durum tam olarak budur.

Şapur şupur yemek yiyenlerin yemeği kaşıkla boğazına tıkasım geliyor
Hahah bazen çok battığında bana da oluyor. Birde yemeye herkesle bir başlanması taraftariyim. Herkes oturmadan biri başlarsa onu da dovesim geliyor

Yaa tabii bizim psikoloji bozuk .kendilerinin yemek yeme adabı yok. Birde üste çıkarlar.geçen trafik ışıklarında bekliyorum biryerden cakkıdı cakkıdı sakız çiğneme sesi geliyor,birde ne göreyim karşı şeritteki erkek şöför sakız çiğniyor .çok ayıp

ahh aahh bı üst şefım afedersın camış gıbı ıçıyor cayı.servıs çok sessız kendınce önlem almaya çalışmasada benım yanımda höööörpt dıye sesı süreklı gıcık edıyor benı.kulağımı tıkıyorum ona dönük olanını.sımdı ben nasıl uyarayım dımı

Erkeklere hele hiç yakışmıyor geviş getirir gibi

+ olarak sesli sakız çiğnenmesi var. Bunları yapanların yanından çığlık atarak kaçmak istiyorum.

Rahatsızlığımızın adı mizofoni.

Mesela bir defa toplu taşıma aracindayim bı adam eline bozuk paraları almış sürekli birbirine surtuyor ... Yol bitmek bilmedi
Bana da KPSS'de denk geldi. Arkamda oturan şahıs durmadan burnunu çekiyordu. Sınava bir türlü konsantre olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…