Salatalık üzüm elma maleseffBende cok gıcık oluyorum özellikle hatır hutur salatalik yiyenlere..
Sonrasında kalbini kırdım diye üzülüyorum malesefBilmiyorum ama acikcasida cozum aramadim hic. Yapan kisi cekinmiyosa benim tavrimda zoruna gitmesin
Biskuvi bile var bendeSalatalık üzüm elma maleseff
Evet takınca daha fena oluyor o sesler çınlıyor kulaklarında ve davranislariMisophonia diye de bi adi vardir bu hastaligin. Bende de abarti boyutta olmasa da mevcut. Cidden zor. Uzak durmak ya da odaklanmamaya calismaktan baska care yok. Bir de takti mi takiyo ya insan birine
Hahah onu hiç farketmedim :)Biskuvi bile var bende
Bise demiyorumki sinirleniril kendi kendime tavir koydumu sanarim yer degitirerek yani dedigim gibi annemlerde kardeslerim kuzenlerimse sapirdatmadan ye falan derim baskalarina diyemem ama cok tiksinirimSonrasında kalbini kırdım diye üzülüyorum malesef
Toplumda çoğunluğun kabul gördüğü bir yanlış azınlığın savunduğu dogruyu ezer. Bu sebeple insanlar kendilerini düzeltme gayreti içerisine girmezler. Narsist olmakta tamda bu durumla başlar. Aslında toplum icerisinde hatta aile icerisinde bile bazi şeylerin adabi vardır. Yemek yemek oturmak kalkmak vs gibi durumlarda kişilerin rahatsızlık vermemek icin dikkat etmesi gereken davranış kalıpları vardır. Ama toplum olarak tam gaz bir bozulma ve vurdumduymazlık aşamasına geçtiğimiz icin bu durumlarda çoğunluğun normal karşıladığı ve yaptığı davranışlardan rahatsız olanlar psikolojik hasta olarak nitelendirilmeye başlandı. Bununla ilgili çalışıyorum fakat topluma aktarabilecekmiyim muamma.Ben şey diye düşünüyorum kendileri rahatsız olmuyor bu tarz davranışlardan o yüzden onemsemiyorlar
Hahaha sesli güldüm buna o nasil bisey gizHahah onu hiç farketmedim :)
Çorba içerken kaseden daha ağzına goturmeden ses geliyor ya
Katılıyorum durum tam olarak budur.Toplumda çoğunluğun kabul gördüğü bir yanlış azınlığın savunduğu dogruyu ezer. Bu sebeple insanlar kendilerini düzeltme gayreti içerisine girmezler. Narsist olmakta tamda bu durumla başlar. Aslında toplum icerisinde hatta aile icerisinde bile bazi şeylerin adabi vardır. Yemek yemek oturmak kalkmak vs gibi durumlarda kişilerin rahatsızlık vermemek icin dikkat etmesi gereken davranış kalıpları vardır. Ama toplum olarak tam gaz bir bozulma ve vurdumduymazlık aşamasına geçtiğimiz icin bu durumlarda çoğunluğun normal karşıladığı ve yaptığı davranışlardan rahatsız olanlar psikolojik hasta olarak nitelendirilmeye başlandı. Bununla ilgili çalışıyorum fakat topluma aktarabilecekmiyim muamma.
Hahah bazen çok battığında bana da oluyor. Birde yemeye herkesle bir başlanması taraftariyim. Herkes oturmadan biri başlarsa onu da dovesim geliyorŞapur şupur yemek yiyenlerin yemeği kaşıkla boğazına tıkasım geliyor
Yaşamayan bilemez :)) huuupp diye cekiyorHahaha sesli güldüm buna o nasil bisey giz
Erkeklere hele hiç yakışmıyor geviş getirir gibiYaa tabii bizim psikoloji bozuk .kendilerinin yemek yeme adabı yok. Birde üste çıkarlar.geçen trafik ışıklarında bekliyorum biryerden cakkıdı cakkıdı sakız çiğneme sesi geliyor,birde ne göreyim karşı şeritteki erkek şöför sakız çiğniyor .çok ayıp
Öyle olduğunda bende başlıyorum cignemeye ve ondan fazla patlatiyorum :))bide sesli sakız çiğneyenler için tavsiyeniz varmiiii
Mesela bir defa toplu taşıma aracindayim bı adam eline bozuk paraları almış sürekli birbirine surtuyor ... Yol bitmek bilmedi+ olarak sesli sakız çiğnenmesi var. Bunları yapanların yanından çığlık atarak kaçmak istiyorum.
Rahatsızlığımızın adı mizofoni.
Bana da KPSS'de denk geldi. Arkamda oturan şahıs durmadan burnunu çekiyordu. Sınava bir türlü konsantre olamadım.Mesela bir defa toplu taşıma aracindayim bı adam eline bozuk paraları almış sürekli birbirine surtuyor ... Yol bitmek bilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?