Höpürdetme şapirdatma cıyk cıyk :((

Yaa gidip onlar tedavi olsunlar her türlü psikolojik destek alırım da,bunun için almam yani davamızda haklıyız
Vallahi ilk mesajı okudum,bunu yazmaya geldim hışımla,siz yazmışsınız.Yapanlar tedavi olsun evet,bende çok rahatsız oluyorum,Allahtan ailemde yok.Çocuklarıma da öğrettim çok şükür,gayet usturuplu yerler.Bundan kendimi sorumlu hissediyorum çünki.Benim boşvermişliğimin bedelini neden çevreleri ödesin.Bir genç kızla yemek yedim aynı masada,annesi de tanındaydı,yemin ederim saçımı başımı yolasım geldi,lokmasını yemek borusuna giderken bile gördümBirde görseniz kibarlıktan kırılıyor
Anneler dikkat etsin bu durumlara,onlara şirin geliyordur belki ama toplum aynı hoşgörüyü göstermek zorunda değil,oooh yaaa rahatladım,sağol konu sahibi

Ben elma ya da cips gibi ses çıkaran yiyecekleri tek başıma yiyorum, rahatsızlık vermek istemediğimden.
Ama bazılarının bir cips yiyişi var resmen gözlerimi kapatıp içimden sayıyorum :))
Malesef bende de var bu durum küçüklükten beri.
İlla ki cips elma VS şeyler yenilir de bari yavaş yavaş ezin ağzınızın içinde..
Çorba içerken hüpürdetme sesi duyunca de beynime oksijen gitmiyor.

Kendimi bildim bileli bu seslere tahammülüm yok yani ilkokula giderken bile yanımda biri böyle yiyip içse çıldırırdım e o yaşlarda stresli bir hayatımız da olamaz yani stresi azaltmak da çözüm değil sanki

Bende umursamam şapurdatolıyir mu diye.kim nasil yerse yesin hesabindayım.yeterki mutlu mesut yiyelim.horlayandan da rahatsız olmam.asıl ben uyandırip rahatsız etmek istmem .
Sanirım ben çok rahatım

Genç bir kıza hiç yakışmamış :) dediğin gibi yetiştirme tarzı da olabilir.

Bende umursamam şapurdatolıyir mu diye.kim nasil yerse yesin hesabindayım.yeterki mutlu mesut yiyelim.horlayandan da rahatsız olmam.asıl ben uyandırip rahatsız etmek istmem .
Sanirım ben çok rahatım
Bu farklı bir durum biri size iğne batırsa tepkisiz kalamaz vücudunuz, onun gibi yani, o an; aman nasıl davranırsa davransın diyemezsiniz refleksleriniz devreye girer istem dışı olan bir durum o sesi duyduğum an sinirlerim zıplıyor elimde değil.

Çevremde kimse bòyle biseyden rahatsız olmuyor.sadece tv de görüyorum bu gibi durumları.
Çok fazla duyarlılaşmak oluyor sizinki.normal biseymiş gibi görseniz belki etkilenmezsiniz.beyninizi bu yönde yönetin.

Çevremde kimse bòyle biseyden rahatsız olmuyor.sadece tv de görüyorum bu gibi durumları.
Çok fazla duyarlılaşmak oluyor sizinki.normal biseymiş gibi görseniz belki etkilenmezsiniz.beyninizi bu yönde yönetin.
Ah ah o kadar çok duymamaya önemsememeye çalıştım ki inanın olmuyor çocukluğumdan beri böyleyim belki de yaratılıştan gelen bir duyarlılık, koku algım da çok yüksektir mesela, çok isterdim böyle seslerden rahatsız olmamayı ama olmuyor

Olmuyor içgüdüsel bir durum çok denedim ama sonuçsuz kaldı
Daha çocukluktan biliyorum küçük bir çocukken bile vardı benden bir küçüğüm sırf sinir etmek için yanımda oturur şapırdatarak yerdi dayanamaz kalkardım masadan

Evet ben de çok denedim olmuyor bu şöyle bir şey ateşe dokunup da elinizin yandığı hissetmemek mümkün mü ya da biri size iğne batırsa canınız yanar onun gibi yani

Ama bence devam ettirmemişsiniz rahatsız olmamayi.piskoloğa gitseniz size benim söyledigimi söylicek.cünkü bende bi òğretmenim.rehberlik servisinde çocuklara bundan farklı bisey demiyoruz.
Mesela sessiz bi ortamda ders ćalısmaya alıskın çocuklar diğer arkadaşlarindan rahatsız oluyor.ama hiçbir zaman ćevreyi kendimize uyduramayız.kaç kişiyi kontrol altina alabilirsin ki.
Onun icin biz çocuğa duymamaya çalış deriz.bu çoğu zaman işe yarar.artık duymaz gürültüyü.kendini derse verir.
Sizde duymamayı devam ettirin hemen bırakmayın.

Mesela hayatımda en sevmediğim şeylerden biri de iğrenç olucak ama burnunu hongurdeterek insan içinde temizleyenler. Üstüne kusucam okadar nasıl bu kadar vurdumduymaz olunur. İşyerinde arkadaşımla kahve yapıyoruz çıkardı cebinden mendilini karşımda o an resmen hayat benim için durdu. Neyse ki kız benimle aynı odada çalıştığı için sonunda kız bana benzedi :)))

aynı şekilde beni de delirtiyor o sesler, hatta tiksiniyorum resmen, o kadar tahammülsüzüm. bir şey diyemedikçe daha da deliriyor insan ama kimseyi kırmamak adına mümkünse dışarıda, kalabalık, bol gürültülü ortamlarda yemek yemeyi tercih ediyorum. evde yemek yenecekse televizyon, bilgisayar artık ne bulduysam son ses açıp bir de aspiratörü çalıştırıyorum. yoksa katlanmam mümkün değil. tedavisi falan var mı bilmiyorum, bence böyle bir şeyden rahatsız olmak da gayet normal ama. tabii benimki abartılı olabilir de, geçici çözümlerim var hiç değilse.

Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim ama sizin bu tavsiyeniz elini ateşe tutan birine, elinin yandığını hissetme demekle eşdeğer, duymamayı devam ettirmek gibi birşey söz konusu değil bu bir refleks sanki istemdışı olan birşey ve yaşamayan anlayamaz

Hahahah aklima ne geldi bir arkadasin babaannesi mesela sahanda yumurta var ekmegini batirirdi , yedikten sonra 5 parmagini birden löp löp yalardi hahaha

Hahahah aklima ne geldi bir arkadasin babaannesi mesela sahanda yumurta var ekmegini batirirdi , yedikten sonra 5 parmagini birden löp löp yalardi hahaha
Ayyy o da ayrı bir sorun, bazıları yemek yerken parmakları da arada yutmaya çalışıyor ve o eliyle ekmeğe tuzluğa dokunuyor falan ıyyyykkk

Bence asıl rahatsızlık bir insanın rahatsız oldugunu bile bile hala ısrarla karsisinda cakkıdı cukkudu yiyip içmesidir. Doğduğumdan beri bende de aynı sorun var. Masadan kalktığım da oldu, masadan kalkamayip agladigim da oldu. Çekinmeyin söyleyin zaten yemek sesli yenmez ayip. Utanmasi gereken siz degilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…