- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
Yapacak bisi yok. Atsan atilmaz satsan satilmaz :))))Yaşlılara saygimiz sonsuz ( kalpp
Valla aynen bizde oyleyiz. Birsey soyleyipte kirmak istemiyoruz. Kiziyoruz ama icimizden tabi :)))Benim babamda bildim bileli öyle içer ama ben iştaha geliyorum o öyle içtikçe tabiki sadece babamda :) bide amcamda :))
Agzinin icini temizliyor adam
Başlığa güldüm :) ya bende hiç sevmiyorum başıma bi ağrı saplanıyor resmen biri ağzını şapirtatinca sinirlerim alt üst oluyor ama bişey diyemiyorumGarip bir başlık oldu ama :))
Yemek yerken birşeyler içerken garip sesler cikartanlari boğasim geliyor. Tahammül edemiyorum
Aşırı hızlı yemek yiyip ses çıkaranların yanında adapte olup yemek yiyemiyorum. Bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar ? Aşırı sinirleniyorum genel olarak kimseyi kirmiyorum ama kendime zor engel oluyorum.
Aslında tepki olarak biz de yapmalıyız belki de birşey derlerse sen hep yaptın deriz :))Başlığa güldüm :) ya bende hiç sevmiyorum başıma bi ağrı saplanıyor resmen biri ağzını şapirtatinca sinirlerim alt üst oluyor ama bişey diyemiyorum
Ya ben tiksiniyorum yapan kişiden net yaaAslında tepki olarak biz de yapmalıyız belki de birşey derlerse sen hep yaptın deriz :))
Bende hiç sevmem valla şükür çevremde pek yokGarip bir başlık oldu ama :))
Yemek yerken birşeyler içerken garip sesler cikartanlari boğasim geliyor. Tahammül edemiyorum
Aşırı hızlı yemek yiyip ses çıkaranların yanında adapte olup yemek yiyemiyorum. Bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar ? Aşırı sinirleniyorum genel olarak kimseyi kirmiyorum ama kendime zor engel oluyorum.
Açık açık söylüyorum ben düzgün ye diye. Başka türlü olmaz :) en nefret ettiğim şey ağzını şapırdatarak yemek yiyen insan. Malesef annem ve erkek kardeşim yapıyor :))Garip bir başlık oldu ama :))
Nasıl yani,ağzı açık yemek yiyen şap şap ses çıkaranda sorun yok,biz rahatsız oluyorken mı psikolojimiz bozuk oluyoruz :)))Ben de aynı durumdayım asla tahammül edemiyorum sanırım bu psikolojik bir rahatsızlıkmış
maalesef öyle söyleniyorNasıl yani,ağzı açık yemek yiyen şap şap ses çıkaranda sorun yok,biz rahatsız oluyorken mı psikolojimiz bozuk oluyoruz :)))
Misofanya deniyormuşNasıl yani,ağzı açık yemek yiyen şap şap ses çıkaranda sorun yok,biz rahatsız oluyorken mı psikolojimiz bozuk oluyoruz :)))
Misofanya deniyormuş, şapırdatana ne desek ki biz de, bencilfanya veya saygısızfanya falan
Garip bir başlık oldu ama :))
Bilmiyorum ben hiç duymuyorum çevremde yemek yeme sesini. Belki çevremdekiler düzgün yiyordur bilemem ya da ben hiç dikkat etmedim. Yemek yerken konsantre olun güzel güzel yiyin kulağınızı kapatın :)
Yaa gidip onlar tedavi olsunlarher türlü psikolojik destek alırım da,bunun için almam yani davamızda haklıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?