- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi bensibelim2
-
bu kadar kocalarına güvenen kadınların hiçbirisi bilgileri göndermeye cesaret edemedi herhangi bir eskort falan yok sadece faceden ya da mesajdan bir halini hatrını soracak bakalım neler olacak? :)
Pazarlamaciligami basladin bunun icin bit pazari topigine gitsen iyi olurbu kadar kocalarına güvenen kadınların hiçbirisi bilgileri göndermeye cesaret edemedi herhangi bir eskort falan yok sadece faceden ya da mesajdan bir halini hatrını soracak bakalım neler olacak? :)
hayir yani her erkek ayni degil sinir olsum cevremde de olanda olduLaf anlatmaya mı çalışıyosun kuzum bu kadın bildiğin zırdeli ...Bilerek yapıyo kuyrugu geçmiş bunun acısı bağırsaklara kadar gelmiş banlanıcam biliyorum ama içimde kalmıcak ohhhhh beeeeeee
harbiiiiii kiskancccc bu yaa bende adam yerine koyuyorum hahahaha kiskanclikfan milletin kocasini kotuluyoo yazik tabiLaf anlatmaya mı çalışıyosun kuzum bu kadın bildiğin zırdeli ...Bilerek yapıyo kuyrugu geçmiş bunun acısı bağırsaklara kadar gelmiş banlanıcam biliyorum ama içimde kalmıcak ohhhhh beeeeeee
Ayyyy zekasına kurban olduğum , bir sen akıllısın dimi ????Burdaki kadınlar nefes alışından anlarlar kocalarını sen olmayan hücrelerini harcıycam diye uğrasma belli ki motor su kaynatmış sende ..
Çok fenasın, acayip bir kadınsın.Niye evliyim yazdin ozeniyo musun evlilere?
Kardesine gorucu bulan kadina ondan mi kizdin? Senden once evlenmesi seni uzer mi kiz kardesinin?
Krize girdim. : DKızlar o eş mevzusu şaibeli. Bir mesajında dedi ki bana: Ayrılmak üzereyiz, hemen 2 gün sonra yani dün başka topicte eşim öldü dedi. Anlamadım o nasıl oluyor.
hıı o kadar aldatılan kadın da zaten boşluğuna geldi ondan anlayamadı değilmi?
hah işte şöyle aferin.banane çirkinse sen beğenmiş almışsın gerisi beni ilgilendirmez :)
Sibelcim kocan seni cirkin oldugun icin aldatmadi, huysuz oldugun icin baska kadina gitti. Artik uzulme. Baskalarini da kiskanma birak kiz kardesin evlensin mesela tas koyma islerine. Ptesi psikiyatra git tedavine basla. 2 3 seneye guclu ve saglikli bi kadin olursun.bu kadar kocalarına güvenen kadınların hiçbirisi bilgileri göndermeye cesaret edemedi herhangi bir eskort falan yok sadece faceden ya da mesajdan bir halini hatrını soracak bakalım neler olacak? :)
Valla hızını alamaz bizi de öldürür, toplu katliamBu mu öldürdü adami acaba? Bayagi organize bi ekibi var baksana kocalarimiza bedavaya eskort ayarlayacagini vaad ediyo, bizimkileri de mi öldürecek nedir
Biz kocamıza güveniyoruz sana güvenmiyoruz anla artık Sibel.bu kadar kocalarına güvenen kadınların hiçbirisi bilgileri göndermeye cesaret edemedi herhangi bir eskort falan yok sadece faceden ya da mesajdan bir halini hatrını soracak bakalım neler olacak? :)
Ay ben çok gülüyorum sanaSibelcim kocan seni cirkin oldugun icin aldatmadi, huysuz oldugun icin baska kadina gitti. Artik uzulme. Baskalarini da kiskanma birak kiz kardesin evlensin mesela tas koyma islerine. Ptesi psikiyatra git tedavine basla. 2 3 sene guclu ve saglikli bi kadin olursun.
Yok boyle bosanma arefesinde bizim kocalara kapaklanmaya calisarak gecirirsen isin zor. Erkekler bizim gibi naif degildir, UZERLER SENI ANNEM UZERLER
Sibelcim kocan seni cirkin oldugun icin aldatmadi, huysuz oldugun icin baska kadina gitti. Artik uzulme. Baskalarini da kiskanma birak kiz kardesin evlensin mesela tas koyma islerine. Ptesi psikiyatra git tedavine basla. 2 3 seneye guclu ve saglikli bi kadin olursun.
Yok boyle bosanma arefesinde bizim kocalara kapaklanmaya calisarak gecirirsen isin zor. Erkekler bizim gibi naif degildir, UZERLER SENI ANNEM UZERLER
Yakisikli kocan seni senden guzel bi kadinla aldattiben aldatılmadım ki??
Sibelcim kocan seni cirkin oldugun icin aldatmadi, huysuz oldugun icin baska kadina gitti. Artik uzulme. Baskalarini da kiskanma birak kiz kardesin evlensin mesela tas koyma islerine. Ptesi psikiyatra git tedavine basla. 2 3 seneye guclu ve saglikli bi kadin olursun.
Yakisikli kocan seni senden guzel bi kadinla aldatti
sibel nolcak senin bu halin.biraz daha evli kalsaydım kesin yapardı :)
hahahahahahaha ayyyy evlilik tabi size gore degil kocalari ayartmak varken haklisinbiraz daha evli kalsaydım kesin yapardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?