- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
-
sibel nolcak senin bu halin.
erkeklere güvenme
kocayı boşa ya da göm
yalnız mı ölceksin
Herkes senin soruna cevap verirken ben ne dedim, sibel sen aldatildin mi dedimsanki evimdemiydin neler yaşadığımı biliyorsun ben kendim istedim boşanmayı herhangi bir sebep yoktu üstelik ortak yaşam bana göre değildi :)
Sonra da öldürdün di mi itiraf et! Ceseti ne yaptın?sanki evimdemiydin neler yaşadığımı biliyorsun ben kendim istedim boşanmayı herhangi bir sebep yoktu üstelik ortak yaşam bana göre değildi :)
Sonra da öldürdün di mi itiraf et! Ceseti ne yaptın?
Ha bu arada sen bizim senin evine girmeden senin evliğini bilemeyeceğimizi iddia ediyorsun da dünya üzerindeki 4 milyar erkeği nasıl bildiğini iddia ediyorsun?
sana bir görücü göndericem.
sana bir görücü göndericem.
30lu yaşlarda hiç sevgilisi olmamış eline kadın eli değmemiş.
Sibel yaş kaç? Ben böyle gazlı iddia oyunlarına 17 de falan giriyordum. Koca denemesi de orta yaş üstünde cılıklaşmış çiftlerde oluyor. Senin skalan hangi grup?
Çirkindir belki.30 yaşına kadar neden sevgilisi olmamış ki?
daha bosanmamis ki dava suruyosana bir görücü göndericem.
30lu yaşlarda hiç sevgilisi olmamış eline kadın eli değmemiş.
30 yaşına kadar neden sevgilisi olmamış ki?
Çirkindir belki.
Aynen ya hatta 16,5 yaşındaydım. Millete kanserim falan diyordum, ne desem inanıp üzülüyorlardı. Sorunluydum bayağı ama çok eğleniyordum. Çocukluk işte.16.5 yaşındayım.
Aynen ya hatta 16,5 yaşındaydım. Millete kanserim falan diyordum, ne desem inanıp üzülüyorlardı. Sorunluydum bayağı ama çok eğleniyordum. Çocukluk işte.
şimdi översem kızarsın bana30 yaşına kadar neden sevgilisi olmamış ki?
Çirkinler evde mi kalsın? Belki sen de çirkinsindir tencere kapak...olabilir ama çirkinse ben neden beğeneyim ki?
hah şimdi taşlar yerine oturdu16.5 yaşındayım.
karakterli degillermis tatlim, sen yanlis anlamissinkarakterli nice erkekler var ama fırsat geldimi hiç kaçırmıyorlar. demek ki aslında imkan meselesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?