- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Niye evliyim yazdin ozeniyo musun evlilere?
Kardesine gorucu bulan kadina ondan mi kizdin? Senden once evlenmesi seni uzer mi kiz kardesinin?
Ay ne zoruma gidecek guldurdun beni gece gece senin yaptigin yorumlar sertlik degil kendi egonu tatmin etme surekli bir hakaret polemik pesindesin ve bu yuzden banlaniyorsun sorununu acikca yazsan yardimci olalim boyle dikkat cekip insanlarla tartisman seni itici yapiyor her konuda bir erkek dusmanligin varben herhangi bir mesajımda evliyim demedim ki.
siz alıştınız herhalde hep pasif tiplere şimdi sert bir kadına rastlayınca zorundamı gitti?
Hobi olarak mi yapiyosunuz? Sonra foto cekip tehditle para mi isteyeceksiniz yoksa?ben yapmıyorum ayrıca para istemez o şaşkınlık haliniz bana yeter :)
Kızlar o eş mevzusu şaibeli. Bir mesajında dedi ki bana: Ayrılma üzereyiz, hemen 2 gün sonra yani dün başka topicte eşim öldü dedi. Anlamadım o nasıl oluyor.
Evli degilsin evliyim yaziyosun, kardesine gorucu ciksa ortaligi ayaga kaldiriyosun, forumdaki kadinlarin kocalarina asiliyosun. Sence bunlar normal mi?niye üzsün yarışmı yapıyoruz?
adama kız göndermiş işte bakalım aldatıyormu diye.Kızlar o eş mevzusu şaibeli. Bir mesajında dedi ki bana: Ayrılma üzereyiz, hemen 2 gün sonra yani dün başka topicte eşim öldü dedi. Anlamadım o nasıl oluyor.
Ooo bi taş attın kuyuya. Ateist insan vicdansızdır ve aldatır mı yani? Benim çevremde aldatan herkes koyu Müslüman onu ne yapacağız?Allahtan korkan asla ve asla bu ise kalkismaz. Allahtan korkan bir es bulacaksiniz..:)
Bu mu öldürdü adami acaba? Bayagi organize bi ekibi var baksana kocalarimiza bedavaya eskort ayarlayacagini vaad ediyo, bizimkileri de mi öldürecek nedirKızlar o eş mevzusu şaibeli. Bir mesajında dedi ki bana: Ayrılma üzereyiz, hemen 2 gün sonra yani dün başka topicte eşim öldü dedi. Anlamadım o nasıl oluyor.
bak ben karnmda bebegim varyolla bilgilerini görelim veriyormu vermiyormu?
ama dediğinin tersi çıkarsa üzülmek yok.
öyle ama fiziken o kadar yakışıklı olmayan erkekler var yani birine yaklaşsa kabul edilmeyecek erkek çok bu onların sadık olduğu anlamınamı gelir?
ya da dediğiniz gibi yapmayacaktır ama bir kız yanaşınca aklını çelemezmi?
bu arada esimin bilgilerini isteyecek kadar basitsin yada basit cevren var benim boyle cevrem yok esim namazinda niyazinda seyine dusmemis bence insanin kendi fikri neyse karsisindakileri oyle saniyor baskada bisey demiyorum yazik sanaallah bizimkiler gibi allah korkusu olan sadik es nasip etsin
yok annem bizim kocalar yaramaz sanabu kadar kocalarına güvenen kadınların hiçbirisi bilgileri göndermeye cesaret edemedi herhangi bir eskort falan yok sadece faceden ya da mesajdan bir halini hatrını soracak bakalım neler olacak? :)
yok annem bizim kocalar yaramaz sana
çirkin kız bizimkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?