hoşçakal çocuk için teşekkürler

12 senelik müthiş bir aşk. 5 senelik evlilik. dünya akıllısı üç yaşında bir çocuk.
bu 12 senede kariyerimi bırakıp devlette memur olan ben. allahın unuttuğu doğu illerinde o zorunlu hizmetlerini yapsın diye sürünen ben. askere gittiğinde kucağımda bebeğimle ona destek olayım diye etrafında fır dönen ben. haftanın beş günü ailesine sofralar hazırlayan ve bundan gerçekten mutlu olan ben.
şimdiyse 2 aydır annesinde yatıp kalkan uzman doktor o. abisinin desteğiyle zengin ve dünya çirkini bi kadının peşinde koşan o. ailesiyle hayatımdan 1 günde buharlaşan o. çocuğunu arayıp sormayan laf olsun diye arayan o.

1 yıldır ana,baba,abi el birliğiyle evliliğimin altını oyarmış meğer. bu boyuna posuna bakınca erkek sandığım adam da onlara çanak tuttarmış. meslektaşı olan dünya çirkini kadına takılmış ve 1 ayda evliliğini ailesinden aldığı destekle yıkacak hale geldi. ne hakaretler ne aşağılamalar. gözümün içine bakan adam canavar oldu 1 ayda.

aile destekliyor. kadın zengin, kadın paralı. belki nasiplenirler. yalılara kız istemeye gidilir. yurtdışında yazlıklarda kalınır.

konuşmaya çalıştım kendisiyle. kocam evet ama 12 senelik arkadaşım. bak zor adamsın. huysuzsun. çekilmezsin. bu heves geçer. seni kimse çekmez bu kadın bırakır. ziyan olursun dedim. dinlemedi. dinletemedim. aile destek çıkıyor ya. arkası sağlam.

2 aydır peşindeyim. konuşuyorum. anlatıyorum. gel gitler içinde.

ama artık yoruldum. pes ediyorum.

bugün kesin kararımı verdim.

selamlar benim de evliliğimde farklı sorunlar var ama senin durumun da başka...orta da aldatılma var 12 yıldır güvendiğin hayatını birleştirdiğin emek verdiğin adam tarafından aldatılma var hemde anlattığına göre aşk falan değil para için!!!!yani kendini evliliğini hayat arkadaşını çocuğunu para için yarı da bırakan satan bir adam varr...yerin de olsamm burnunu sürttüre sürttüre boşanırdımm ve asla yalvarma ben 23 yaşındayım ve kendi yaşadıklarıma şimdiki aklım olsaydı diyorum....güçlüsün eminim ailende sana destekçilerdir kendine ve çocuğuna zaman ver toparlan ve daha da güçlen neden biliyor musun allah adaletlidir daha da güçlen ki o eşinin fazla değil birkaç yıl sonraki ezik halini gör!!!!allah yardımcın olsun...

tazminatlı boşanma davası açma konusunu hiç düşünmedim. güzelce ayrılalım oğlumu bana versin eğitim masraflarını karşılasın yeter.(çünkü ben türkiyenin en iyi üniversitesinden mezun teknik elemanım. devleti seçmemin sebebi o eşek sıpasının zorunlu hizmeti falan olacak rahatça tayin olurum derdiydi)
o hanımefendi ise sevgili yarım akıllı kocamı kazanarak(!) en güzel cezayı bulacak. dava açıp o kadar kalpsizlik etmeyeyim kadına karşı. yarım akıllı kocamın ondan daha akılsız ailesi ise bu kadıncağız oğullarına tekmeyi basınca onunla uğraşmak zorunda kalacaklar (adamın alkol sorunu vardı ve sayemde çözmüştü 10 yıldır süperdi ama şimdi tekrar başlamış ufak ufak içiyor)

ortada aldatılma var ve eşinin zayıflığı var alkol durumu da varmış bu ve daha fazlasını ispat et davayı aç çocuğun velayeti sana geçer..tazminat konusunda iyi bir üniv mezun olman maddi gelirin işe yarar yüklü tazminat hakkına sahipsin..iyice araştır:34:

Her kadinin kaderimidir aldatilmak ??
Hepimiz aldatilacakmiyiz ?? :50:

Kocana cok beddua edesim var, hatta tüm aldatan erkeklere,
ama rabbim dogrusunu biliyor elbet onlari süründürecek eminim..

Evli çocuklu bir adamla takılan dediğin gibi ''dünya çirkini'' kadın .... Arkadaşım elinden geleni tabi yasal ve hak yollardan ardına koyma hatta sağlık bakanlığına bile yazı yaz böyle bi rezillik yapıp insan içinde dolaşamasınlar

Bütün yorumları okudum da biz kadınlar çok ilginciz. Hanımefendi burda yaşadıklarını ağlaya zırlaya ağlatsa, ölmek istiyorum yaşamak istiyorum dese yorumlar şu olurdu. "Aman deli misin böyle kişiliksiz adama değermi, çık gez dolaş keyfine bak, manikür pedikür yap, neşeli şarkılar dinle, adamın da k.na vur tekmeyi gitsin " Hanımefendi ise bunları yapıyor diye ne kadar soğukkanlısın,kır dizini otur da azıcık acını yaşa, bu nasıl aldatılmışlık diye yorumlar yapıyoruz :)) Konuyla ilgili de şunu söyliyim bence siz yeterince annelik yapmışsınız, kendinizin de dediği gibi 13 yaşında ergen oğlunuz gibi bahsediyorsunuz. Sizin için de bişeyler çoktan bitmiş aslında. Çocuğunuz gibi gördüğünüz bir insanla ne kadar götürebilecektiniz ki.

Son düzenleme:
Konu çok sıradan ama yani siz çok enteresansınız hele ki şu yorum:

"kocamın gerçekten kendisine değer veren biriyle birlikte olmasını isterim ki çocuğumun babası perişan olmasın sağlığı keyfi yerinde olsun çocuğuyla yine bir şekilde ilgilensin. kadının fiziksel ve ruhsal özelliklerinden bahsetmem o yüzden. yani çok iyi tanıdığım insanın taleplerini karşılayamaz."

Size ne ne halt ederse etsin...

Eşek sıpası diyorsunuz kocanıza birde... ben oğlumu yaramazlık sonrası öyle seviyorum...sizinki ana oğul ilşkisiymiş zaten siz misyonunuzu tamamlamışsınız...Şu saatten sonra, bu konuşmaların ardıdan size eşinizin yeni karısına düğünde bilezik takmak düşer.Yada kocanıza daha çok yakışacak birini istemeye gitmek töbe töbe...

çok güçlü ve serinkanlısınız, tebrik ediyorum sizi. şu konuda haklısnız: eşim benden ayrılsa da iyi olsun, çünkü arada çocuk var...bence haklısınız. tazminat yönünden ise, sonuna kadar hakkınızı alın bence, almamazlık evladınıza haksızlık olur. dünyanın binbir türlü hali var...

Görünen köy kılavuz istemez bin pişman olacak ya iş işten geçmiş olacak :31: Allah size hayırlı kapılar açsın dilerim üzülmeyin inşallah sizin için her şey güzel olur bundan sonra ..

12 senelik müthiş bir aşk. 5 senelik evlilik. dünya akıllısı üç yaşında bir çocuk.
bu 12 senede kariyerimi bırakıp devlette memur olan ben. allahın unuttuğu doğu illerinde o zorunlu hizmetlerini yapsın diye sürünen ben. askere gittiğinde kucağımda bebeğimle ona destek olayım diye etrafında fır dönen ben. haftanın beş günü ailesine sofralar hazırlayan ve bundan gerçekten mutlu olan ben.
şimdiyse 2 aydır annesinde yatıp kalkan uzman doktor o. abisinin desteğiyle zengin ve dünya çirkini bi kadının peşinde koşan o. ailesiyle hayatımdan 1 günde buharlaşan o. çocuğunu arayıp sormayan laf olsun diye arayan o.

1 yıldır ana,baba,abi el birliğiyle evliliğimin altını oyarmış meğer. bu boyuna posuna bakınca erkek sandığım adam da onlara çanak tuttarmış. meslektaşı olan dünya çirkini kadına takılmış ve 1 ayda evliliğini ailesinden aldığı destekle yıkacak hale geldi. ne hakaretler ne aşağılamalar. gözümün içine bakan adam canavar oldu 1 ayda.

aile destekliyor. kadın zengin, kadın paralı. belki nasiplenirler. yalılara kız istemeye gidilir. yurtdışında yazlıklarda kalınır.

konuşmaya çalıştım kendisiyle. kocam evet ama 12 senelik arkadaşım. bak zor adamsın. huysuzsun. çekilmezsin. bu heves geçer. seni kimse çekmez bu kadın bırakır. ziyan olursun dedim. dinlemedi. dinletemedim. aile destek çıkıyor ya. arkası sağlam.

Esin etrafinda fir donmek ya da aileye 5 gun yemek hazirlamaya birsey diyemem. Yapilir o da sizin etrafinizda fir donmustur zaman zaman. Ama kariyerini birakmakla yanlis yapmissin bence. Esin pratisyen hekim olarak sana destek olsaydi? Bunu yapar miydi? Eger cevabin hayirsa yanlis yapmissin. Sen memur olarak ne uzalayim ne kisalayim dedin o ise zengini bulmus ama kariyerden fedakarlik senin tercihin olmus.

Su an icinse umarim oglunla cok mutlu yasarsin. Daha onunde guzel gunler var :)

Fırtına dindi. Güneş çıktı. Deniz açık. Gemim demir aldı 12 senelik limadan. Oh!
Henüz boşanamadık. Evimi taşımak üzereyim işime yakın bir yere.Yeni evin hemen yanında kreşe de kaydettirdim ufaklığı. Ufaklık zaten bir aydır ailemle şehir dışında.
Özgürlük bayrağı açıp "20 yaşında yapıştın.Bıktım senden" diyen çocukadam olay patlak verdiğinden beri annesinde yaşıyor.
Aslında koşarak kadının yanına gider sanmıştım. "Bana da öyle gelmişti. İş ciddiye binince kopamadım senden. Yapamadım. Çok özledim" dedi. Güzel. Eeee?! Bir şey ifade etti mi? Hayır. Allahın selameti üzerinde olsun.
Ben demir aldım gidiyorum dedim. Sana güzel günler dilerim çocukadam.
Güçlü numarası yaparak savunma mekanizması geliştirdiğimi söyleyen tüm arkadaşlara, beni güçlü bulup tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum.
Önemli olan yaşananı kabul etme. O kadar! Kabul et ve devam et.
Adam kalın kafalıysa beynine süzülüp değiştirebilecek miyiz? Hayır.
Duygularımızı anlatarak (Haksızlık,yaşanmışlık,onca geçen yıl, mutluluk,çocuk...) karşımızdakine tesir edebilecek miyiz? Hayır.
Yukarıdakileri ben de yaptım yapmadım değil. İki ay.
Son ay. Devam dedim ve bitti içimdeki fırtına. Oh be dedim. Güzelleştin dediler. Yüzün gözün parladı dediler hatta.
O ailenin beni romatizma eden, kavruk bırakan gölgesinden kurtuldum ya. güneş gördü kemiklerim, dalım, budağım. serpildim. Çiçek açtım.

çok sevindim iyiki kurtuldunuz böyle bir adamdan.
oh valla yap yap sonra pişman ol gel karın da hazır vaziyette seni bekliyodu kocam dönse keşke diye
siz mutlu olacaksınız o mutsuzluğa sürüklenecek emin olun.

Sana "Helal olsuuunn " diyip ayakta dakikalarca alkışlamak geldi içimden..
Senin gibi güçlü kadınları kaldıramıyor bu memleket, bu yüzdendir ki insanların sana güçlü gözükmeye çalışma aslında yıkık bi harabesin diye seni bir zamanlar olduğun ama şuan o kabuktan sıyrıldığın biri olduğunu kabullenemiyorlar..

Tabiki ağlayacaksın acını yaşayacaksın.. yaşayacaksın ki kurtul içindeki melankoliden rahatla doğmayan güneşi sen doğur ve öylede yapmışsın içini dökmüşsün hafiflemişsin, yeni bir hayat yeni bir düzen yeni güzellikler seni bekler zeyna hatun :)
ben seni gücünden, dirayetinden, kendinden eminliğinden dolayı zeyna hatun ilan ediyorum :)

Umarım herkül ünü bulduğunda çok daha mutlu olursun :51: , tebrik ediyorum seni , aldatıldığında tüm kadınlara senin gibi olabilmesini diliyorum ( buna bende dahilim, çünkü insanlar hayatlarına başkalarının nasıl müdahale edeceğini önceden bilemiyor )
sen böyle oldukça Rabbim gücünü arttırsın sana kolaylık sağlasın, yüzünün gönlünün güzelliği hayatına yansısın, ışıl ışıl neşeli bir hayat geçir bundan sonra..

Konu çok sıradan ama yani siz çok enteresansınız hele ki şu yorum:

"kocamın gerçekten kendisine değer veren biriyle birlikte olmasını isterim ki çocuğumun babası perişan olmasın sağlığı keyfi yerinde olsun çocuğuyla yine bir şekilde ilgilensin. kadının fiziksel ve ruhsal özelliklerinden bahsetmem o yüzden. yani çok iyi tanıdığım insanın taleplerini karşılayamaz."

Size ne ne halt ederse etsin...

Eşek sıpası diyorsunuz kocanıza birde... ben oğlumu yaramazlık sonrası öyle seviyorum...sizinki ana oğul ilşkisiymiş zaten siz misyonunuzu tamamlamışsınız...Şu saatten sonra, bu konuşmaların ardıdan size eşinizin yeni karısına düğünde bilezik takmak düşer.Yada kocanıza daha çok yakışacak birini istemeye gitmek töbe töbe...

Ask boyle birsey iste.. askindan oluyorum denir, arkasini dondugunde beddua ediyorsaniz sevmemissinizdir, hayirla git , yolun acik olsun deniyorsa orda ask konusuyordur iste..

askiniz konusmus, siz hala asiksiniz demek bu adama , baskasina gitsede yine de mutlu olsun demek.. hepimize hem cok yabanci hem cok tanidik..

ne guzel aski yasamissiniz, tebrikler.. bunu beceremeyen, hakkini veremeyen oyle buyuk bir cogunluk var ki..

Şu Kadınlar Kulübü'nde örnek olabilecek ender konulardan biri. Tebrik ediyorum sizi, düşünce yapınıza bayıldım. Hiç mutluluk dilemiyorum e mutlu olursunuz siz :34:

hımmm. bundan sonraki ilişkilerimde bu dediklerinizi dikkate alacağıma emin olabilirisiniz. yalnız bence biz kadınların yaptığı en büyük hata olaya hesaplaşma mantığıyla yaklaşmamız. ne yaşanmışsa her iki tarafta öyle yaşamak istediği için yaşanmıştır.

sürüm sürüm sürün lanet herif ! dersem eğer beklenti içerisine girerim. sürünsün isterim. süründü mü acaba diye merak ederim. gündemimi meşgul eder.

kocamın gerçekten kendisine değer veren biriyle birlikte olmasını isterim ki çocuğumun babası perişan olmasın sağlığı keyfi yerinde olsun çocuğuyla yine bir şekilde ilgilensin. kadının fiziksel ve ruhsal özelliklerinden bahsetmem o yüzden. yani çok iyi tanıdığım insanın taleplerini karşılayamaz.

herkes kendine yeter hayata tek başımıza başladık ve ölürken de tek başımıza öleceğiz.

Size çok teşekkür ederim :) Bana 1 cümlenizle yol gösterdiniz...Eşimle ilgili değil ama 15 aydır kinlendiğim insanlarla ilgili kötü dileklerde bulunarak ne kadar gündemimi meşgul ettiğimi farkettim birden....
Herşey gönlünüzce olur inşallah...

inşallah seni mumla arar.

Kocalarimiz bizim cocuklarimiz degil onlarla sadece nikahimiz var
onlara bir anne sefkati göstermek zorunda degiliz onlari kocalarimiz olduklari icin kabul edip görevlerini yarim yurumda olsa yapmalarini saglamamiz gerek yanii kocalik göreviii (madem evlendik)...

sen cocuk adam diyorsun zaten basindan beri onu cocugun olarak kabul etmissin sarip sarmalayip bir yerlere getirmek icin caba sarf etmissin bunu ancak bir anne yapar sen o görevi severek yapmissin O SENI KARIM DEYIP SARIP SARMALAMASI GEREKEN BIR ES OLARAK GÖRMEMIS BIR ERKEGIN IHTIYACIDIR BU
KARISINA SAHIP CIKMAK
SARMAK KORUMAK
SEN ONA BU IMKANI VERMEMISSIN ve KOCANNN cocuk adam olarak kalmis ve sen onu bu 12 sene zarfinda büyütmüssün iste böyle...

Esinizi göklere cikarmissiniz.. Egosu o kadar yükselmis ki .. kendini bulunmaz hint kumasi sanmis.. Simdi kendine beni kimler istemez ki diyordur..Gercekten karakteri yokmus... Diger bayana da sözüm yok , kadinin herseyi bildiginden süphe etmekteyim.. :26::26:K.v ve abisine diyecek söz bulamiyorum... :19::19: ... size acimamislar ama ya oglunuza , kücücük coguga... Yaziklar olsun..

boşanma kararı alarak en doğruunu yapmışsın canım kocan çok karaktersizmiş doktor olmuş ama insan olamamış:20:böyle bir erkek için mücadele etmeye bile değmez.umarım bundan sonra evladınla çok mutlu olursun:31:

herşeyin başı sağlık. kesinlikle kendinizi üzmeyin.
eli-kolu-gözü...olmayan bir sürü insan var ve siz bunların hepsine sahipsiniz. bunlar için şükredin. hayatınızdaki güzellikleri görün.
şarkıcı izel'in yüzü sevgilisinin aldattığını gördükten sonra üzüntüden bu hale gelmiş.

yani kimse için üzülmeye değmez. acısı geçer bir gün.
hem bir çocuğunuz da varmış. sırf çocuk için evlenen bi sürü insan var. siz buna da sahipsiniz.
tek eksiğiniz eş olsun, boşverin.
mutlaka kendinize uygun birini bulursunuz, erkek mi yok.

ayrıca eşininin bu yaptıklarına rağmen hiç taviz vermemenizi çok takdir ettim. çalışan bir bayan olduğunuzdan dolayı bu kadar kendinizden eminsiniz sanırım.

benim gördüğüm kadarıyla hayatınızda eksik bir şey yok şu an için. çok güzel bir gelecek sizi bekliyor...

Back
X