hoşçakal çocuk için teşekkürler

Yazilanlarin tamamini okuyamadim, 7. sayfaya kadar okudum. Uzun suredir bu siteyi takip ediyorum ama itiraf etmeliyim, bir aldatilma olayini ilk kez bu kadar keyifle okudum.
Arada bir konu sahibi dalga mi geciyor diye de dusundum.:)
Soguk kanliliginizin sebebi esinize olan sevginizi sayginizi yitirmenizden kaynaklaniyor olabilir mi sizce? Aldatilan her kadin once gururuna yediremez, aglar uzulur, sonra intikam planlari yapmaya baslar. Siz dalga gecer gibi espiriyle karisik anlatmissiniz ve zannediyorum galiba hem kafanizda hem kalbinizde evliliginizi zaten bitirmissiniz.

bu kadar güzel tasvir edilebilirdi :nazar: kitabınızı okumak çok isterim :31:

diğer kadınla devam ediyolar mı, merakımı mazur görün lütfen...

Dediğim gibi sorumluluk alamayan erkekti "O". Diğer kadın başka bi şehirde. Mesajlaşma ve telefon görüşmeleri şeklinde bir ilişki modeli. Sıfır sorumluluk yani. İki ay sürdü. O olayın üzerinden aylar geçti.

"Yeniden başlayalım" diyor.Hala. Evimizi boşaltıp yeni düzenimi kurmuşken bile. "Eski insanlarla yeni başlangıçlar olmaz" Cevabım net.

Sen yenilendin mi? Kafanın içi değişti mi? Hayata hangi pencereden bakıyorsun artık? Ne bekliyorsun?

Dedim ya ben bu kitabı sevmedim. Ve kapattım.

Mesele zaten "başka kadın" değil. Bardağı taşıran damlaydı o. Bardak taştı ve farkettim. "Aaaaaa! bardak dolmuş meğer!"

"kaynana dolduruşu" derlerdi inanmazdım. nasıl olur??? sarılırsın kocana, öpersin sıcacık barışılır sanardım. cahillik.
"başka kadın" mevzularında erkek hissetirmezmiş. hissetme aşaması artık bitme noktasındaymış. benim akıldan yaya kocam bu alanlarda yeni. o yüzden 1. ayında enseledim adamı telefon mesajlarından. kocam ailesi tarafından çocukken çok ezilmiş. kişiliği çok dengesiz ve sağlıklı değil aslında. abisinin gölgesinde büyümüş. hep bir onaylanma beklentisi içinde. bende çok güzel ve alımlı bir kadınım. bir ortama girince hemen dikkat çekerim. aslında evlenmek için beni seçmesinin ilk nedeni o. sevgiye açtı tanıştığımızda.sarıp sarmalak istedim. adam etmek istedim. dik dursun istedim çok iyi biri aslında özünde.
dedim ya psikopatlık bende. adam kaçtı kurtuldu:)

canım benim özünde herkes iyi sen de ben de amet de mehmet de ayşe fatma da ....iyilik görecelidir.Sen adam olmamış birine destek olma bırak kalsın olduğu yerde ...O adam olmak istememiştir.Ne zaman kaybedeceksin bişeyler öğretmek için.Biz kadınlar çok vicdanlıyız.Acıma duygularımız oldukça yüksek.Acıyoruz sonra acınacak hale düşüyoruz.Dimdik dur.Kendi seviyesindeki sarıp sarmalasın onu boşver...Yetişkin diye nitelendirdiğmiz birini adam etmek için mücadele verip yıpratma bundan sonra kendini.Adam gibi adamsa birliktelik sağla.Değmeyen biri için mücadele verme .....

Dediğim gibi sorumluluk alamayan erkekti "O". Diğer kadın başka bi şehirde. Mesajlaşma ve telefon görüşmeleri şeklinde bir ilişki modeli. Sıfır sorumluluk yani. İki ay sürdü. O olayın üzerinden aylar geçti.

"Yeniden başlayalım" diyor.Hala. Evimizi boşaltıp yeni düzenimi kurmuşken bile. "Eski insanlarla yeni başlangıçlar olmaz" Cevabım net.

Sen yenilendin mi? Kafanın içi değişti mi? Hayata hangi pencereden bakıyorsun artık? Ne bekliyorsun?

Mesele zaten "başka kadın" değil. Bardağı taşıran damlaydı o. Bardak taştı ve farkettim. "Aaaaaa! bardak dolmuş meğer!"

eski insanlarla yeni başlangıçlar olmaz...ne güzel bir cümle bu..

keşke her kadın sizin gibi kararlı,dik duruşlu olsa ve ne istediğini bilse..gerçi bu tavırda hayat şartları da çok etkili,maddi imkanlar da ama sizin duruşunuz,hayata bakışınız çok güzel..

bu yüzden,bu hikayeyi okurken bile gülümsetebildiniz bizi..

Son düzenleme:
Yazilanlarin tamamini okuyamadim, 7. sayfaya kadar okudum. Uzun suredir bu siteyi takip ediyorum ama itiraf etmeliyim, bir aldatilma olayini ilk kez bu kadar keyifle okudum.
Arada bir konu sahibi dalga mi geciyor diye de dusundum.:)
Soguk kanliliginizin sebebi esinize olan sevginizi sayginizi yitirmenizden kaynaklaniyor olabilir mi sizce? Aldatilan her kadin once gururuna yediremez, aglar uzulur, sonra intikam planlari yapmaya baslar. Siz dalga gecer gibi espiriyle karisik anlatmissiniz ve zannediyorum galiba hem kafanizda hem kalbinizde evliliginizi zaten bitirmissiniz.

"Hayatta karşımıza çıkan olaylara gülemiyorsak espriyi anlamamışız demektir"

O depresif, ajitasyon dolu ve insanın kendini hırpalyarak, ruhsal acıyı fiziksel acıya çevirerek eziyetlerinin hepsini yaptım. İntikam planı ise HAYIR yapmadım. İntikam insanı tüketen bir duygu.

İntikam peşine düşerseniz asla geçmişe mazi diyemezsiniz. Ayağınıza prangayı vurup, ucunu da o sizi alt üst eden ana zincirlersiniz. Ve dünya yaşanacak bir şans değil çekilecek bir eziyet, zifiri karanlık bir zindan olur.

Saygı ve sevgi hoşumuza gitmeyen olaylar karşısında karşımızdakinin gözünü oyarak gösterilemez diye düşünüyorum.

Sevgi emektir. Saygı ise neye maruz kalırsak kalalım büyüklük göstermektir.

Ayrılıklarda evlenmek kadar doğal. O adımdan çok korkan arkadaşlar vardır diye kendi penceremden anlatmak istedim olayları. Anlaşma protokolünü hangi şartlarda nerede imzaladığımı, adliyenin kapısında elim ayağım buz tutmuş beklerken aklımdan neler geçtiğini,eylül ayından ocak ayına kadar neler yaptığımı, nelerle savaştığımı anlatmıyorum, paylaşmıyorum. Çünkü bunlar benim gibi hayatını değiştirmeye hazırlanan bayanların ihtiyacı olan şeyler değil.

Okuduğum en verimli konulardan biriydi bu.
Kendi adıma çıkarımlar yaptığım, iyi ve kötü kavramını sorguladığım bir konu..
Mutlu oldum adınıza..
Tekrar tekrar geçmiş olsun, hayata hoşgeldiniz..

Yani tek sebep başka kadın değildi, o sadece dolan bardağa bir kaç damla daha bırakmış.

En çok sorulan sorunun cevabı:

Özlemiyor musun?

-HAYIR!Daha doğrusu bilmiyorum çünkü gereksiz bir duygu hali bence. Çünkü hiç kendime sormadım. Neden sorayım? Özledim mi? Cevap " evet özledim" ise ne olacak? üzüntü hissi.Onsuz kaldım vs vs. Kendi kendime yarattığım sanal bir üzüntü.

cevap "hayır özlemedim" ise ne olacak? Suçluluk hissi. Adamın falsosunu mu bekledin? hemen atladın! pasını gole çevirip sahadan ayrıldın. Sanal bir sonuçları gereksiz yere yüklenme hali.

Yarısında beğenmeyip kapattığınız kitap olmadı mı hiç? Aynı öyle düşünüyorum. Konusunu beğenmedim. Dil akıcı değil. Yazar kelime oyunları yaparken hikayeyi kaçırmış. Sonuç: vakit kaybı. Kapat kitabı ve lütfen bir başkasına hediye et. Belki başkasının hoşuna gider. Senin rafında tozlanmasın.

Baştan sona kadar okudum konunuzu ve sizi ayakta alkışlıyorum.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

12 senelik müthiş bir aşk. 5 senelik evlilik. dünya akıllısı üç yaşında bir çocuk.
bu 12 senede kariyerimi bırakıp devlette memur olan ben. allahın unuttuğu doğu illerinde o zorunlu hizmetlerini yapsın diye sürünen ben. askere gittiğinde kucağımda bebeğimle ona destek olayım diye etrafında fır dönen ben. haftanın beş günü ailesine sofralar hazırlayan ve bundan gerçekten mutlu olan ben.
şimdiyse 2 aydır annesinde yatıp kalkan uzman doktor o. abisinin desteğiyle zengin ve dünya çirkini bi kadının peşinde koşan o. ailesiyle hayatımdan 1 günde buharlaşan o. çocuğunu arayıp sormayan laf olsun diye arayan o.

1 yıldır ana,baba,abi el birliğiyle evliliğimin altını oyarmış meğer. bu boyuna posuna bakınca erkek sandığım adam da onlara çanak tuttarmış. meslektaşı olan dünya çirkini kadına takılmış ve 1 ayda evliliğini ailesinden aldığı destekle yıkacak hale geldi. ne hakaretler ne aşağılamalar. gözümün içine bakan adam canavar oldu 1 ayda.

aile destekliyor. kadın zengin, kadın paralı. belki nasiplenirler. yalılara kız istemeye gidilir. yurtdışında yazlıklarda kalınır.

konuşmaya çalıştım kendisiyle. kocam evet ama 12 senelik arkadaşım. bak zor adamsın. huysuzsun. çekilmezsin. bu heves geçer. seni kimse çekmez bu kadın bırakır. ziyan olursun dedim. dinlemedi. dinletemedim. aile destek çıkıyor ya. arkası sağlam.

2 aydır peşindeyim. konuşuyorum. anlatıyorum. gel gitler içinde.

ama artık yoruldum. pes ediyorum.

bugün kesin kararımı verdim.

hoşçakal çocuk için teşekkürler

Allah yardımcın olsun

Bu ne arkadas ben anlamadim, adam doktor demissiniz, zaten ac acikta degil ama zengin kadin pesine dusmus?!

Bu adam yakisikli mi, Brad Pitt mi, dunya guzeli mi ki, zengin kadinlar bosandirip kendisine koca yapiyor? Kocanizi merak ettim, bulunmaz Hint kumasi mi ne , kendini satiyor? Bu ne bicim bir adam?

Bir de aileye inanamadim, ogullarini peskes cekiyorlar resmen.

Toplumumuz zivanadan cikmis resmen, insanlar artik parasini verip milleti bosandirip evleniyor!!

Birakin ne halt yerse yesin, kendi bilir. Hic uzulmeyin, bu adam adam degil zaten.

Bu ne arkadas ben anlamadim, adam doktor demissiniz, zaten ac acikta degil ama zengin kadin pesine dusmus?!

Bu adam yakisikli mi, Brad Pitt mi, dunya guzeli mi ki, zengin kadinlar bosandirip kendisine koca yapiyor? Kocanizi merak ettim, bulunmaz Hint kumasi mi ne , kendini satiyor? Bu ne bicim bir adam?

Bir de aileye inanamadim, ogullarini peskes cekiyorlar resmen.

Toplumumuz zivanadan cikmis resmen, insanlar artik parasini verip milleti bosandirip evleniyor!!

Birakin ne halt yerse yesin, kendi bilir. Hic uzulmeyin, bu adam adam degil zaten.

insanın gözü aç olmaya görsün.....ne manyak insanlar var aklının alamayacağı....bir tane de bende vardı....iyibir işi var zengin bir ailesi var doktorum diye evlenen.....evlerden ırak

NeMeSiS98235;26057975]arkadaşımın annesi ki kendisi kitap gibi kadındır, boşanma hikayesini anlatırken son cümlesi şu olmuştu: eşyaları topladım, ortalığı topladım, yemek yaptım, kızları aldım çıktım, yahu adamı boşuyosunya ne yemeği :D merhamet işte

hehe lanet olsun içimizdeki insan sevgisine biz kadınlar böyleyiz işte:)

hakkında herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım..ama kaybeden sen değilsin bu yüzden üzülmene hiç gerek yok belli çok zeki güçlü bi bayansın çocuğunla güzel bi yaşam süreceğini ümit ediyorum ben..

okurken gözlerim doldu... fedakarlığınıza ve olgunluğunuza hayran kaldım... kendi çocuk hareketlerimden utandım... hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

12 senelik müthiş bir aşk. 5 senelik evlilik. Dünya akıllısı üç yaşında bir çocuk.
Bu 12 senede kariyerimi bırakıp devlette memur olan ben. Allahın unuttuğu doğu illerinde o zorunlu hizmetlerini yapsın diye sürünen ben. Askere gittiğinde kucağımda bebeğimle ona destek olayım diye etrafında fır dönen ben. Haftanın beş günü ailesine sofralar hazırlayan ve bundan gerçekten mutlu olan ben.
şimdiyse 2 aydır annesinde yatıp kalkan uzman doktor o. Abisinin desteğiyle zengin ve dünya çirkini bi kadının peşinde koşan o. Ailesiyle hayatımdan 1 günde buharlaşan o. çocuğunu arayıp sormayan laf olsun diye arayan o.

1 yıldır ana,baba,abi el birliğiyle evliliğimin altını oyarmış meğer. Bu boyuna posuna bakınca erkek sandığım adam da onlara çanak tuttarmış. Meslektaşı olan dünya çirkini kadına takılmış ve 1 ayda evliliğini ailesinden aldığı destekle yıkacak hale geldi. Ne hakaretler ne aşağılamalar. Gözümün içine bakan adam canavar oldu 1 ayda.

Aile destekliyor. Kadın zengin, kadın paralı. Belki nasiplenirler. Yalılara kız istemeye gidilir. Yurtdışında yazlıklarda kalınır.

Konuşmaya çalıştım kendisiyle. Kocam evet ama 12 senelik arkadaşım. Bak zor adamsın. Huysuzsun. çekilmezsin. Bu heves geçer. Seni kimse çekmez bu kadın bırakır. Ziyan olursun dedim. Dinlemedi. Dinletemedim. Aile destek çıkıyor ya. Arkası sağlam.

2 aydır peşindeyim. Konuşuyorum. Anlatıyorum. Gel gitler içinde.

Ama artık yoruldum. Pes ediyorum.

Bugün kesin kararımı verdim.

Hoşçakal çocuk için teşekkürler

böyle olmamalı bilmiyorum böyle bitmemeli idi.okurken çok kötü oldum.bir sans ,bir umut hiç mi yok

Benim anlamadigim tek sey bu adamlar cekip gidince cocunu gorememeyi nasil goze aliyor olmalari.Dur bakalim ne demek..?Yok duramam cunku sen gittin bana da dogal olarak evlenme teklifi geldi(coooook zengin beyefendi)kacirmak istemiyorum demek lazim!Millet satilik mal gibi oldu artik

Sizi ayakta alkıslıyorum..Masallah ayaktasınız ne güzel..Allah bozmasın canım..Mutluluklar oglusunla..:nazar::nazar:

Sırtındaki kamburdan kurtulmuşsun arkadaşım,Allah yolunu açık etsin.Umarım kendini hazır hissettiğinde,yeni bir ilişkiye başlama gücün olduğunda kıymetini bilen,seni seven biri ile karşılaşırsın.Zaman zaman yazdığın cümleler ilham kaynağım oldu,mantığımla örtüştü.Teşekkür ederim.Belki sizin için bir dertleşmeydi.Benim için ise bir bakış açısı daha oldu.Gönlünce olsun her şey.

Back
X