hoşçakal çocuk için teşekkürler

kocanızda şeytan tüyü olsa gerek.
yazdığınız onca şeye rağmen, yine de onun için uğraşmışsınız. diğer kadın da onca varlığa rağmen, birçok bekar erkek kendisine hayır demeyecekken, evli bir adama takılmış.

onca çabanıza ne gerek vardı? diye düşündüm hemen. bırakın, giden gitsin. :79:

eğer yazdıklarınız tamamen doğruysa, elinizi sallasanız ellisi. kıymetinizi bilecek biri çıkar karşınıza elbette. onları da kendi başlarına bırakın...
size bıraktığı tek iyi şey, çocuğunuz olsun. o da birçok hazineden daha kıymetlidir sizin için. inanın kaybeden kişi eşiniz, ailesi...
maddiyatın önünde böyle eğilen insanlardan oldum olası hoşlanmam. yolları açık olsun.
size yaşamınızda başarılar.

"Hayatta karşımıza çıkan olaylara gülemiyorsak espriyi anlamamışız demektir"

O depresif, ajitasyon dolu ve insanın kendini hırpalyarak, ruhsal acıyı fiziksel acıya çevirerek eziyetlerinin hepsini yaptım. İntikam planı ise HAYIR yapmadım. İntikam insanı tüketen bir duygu.

İntikam peşine düşerseniz asla geçmişe mazi diyemezsiniz. Ayağınıza prangayı vurup, ucunu da o sizi alt üst eden ana zincirlersiniz. Ve dünya yaşanacak bir şans değil çekilecek bir eziyet, zifiri karanlık bir zindan olur.

Saygı ve sevgi hoşumuza gitmeyen olaylar karşısında karşımızdakinin gözünü oyarak gösterilemez diye düşünüyorum.

Sevgi emektir. Saygı ise neye maruz kalırsak kalalım büyüklük göstermektir.

Ayrılıklarda evlenmek kadar doğal. O adımdan çok korkan arkadaşlar vardır diye kendi penceremden anlatmak istedim olayları. Anlaşma protokolünü hangi şartlarda nerede imzaladığımı, adliyenin kapısında elim ayağım buz tutmuş beklerken aklımdan neler geçtiğini,eylül ayından ocak ayına kadar neler yaptığımı, nelerle savaştığımı anlatmıyorum, paylaşmıyorum. Çünkü bunlar benim gibi hayatını değiştirmeye hazırlanan bayanların ihtiyacı olan şeyler değil.

Benim basima gelen kotu olaylar beni maalesef uzer ve biraz da aglatir. Yani gulemem bilmiyorum. Belki de espiriyi anlayamamisim gercekten...

bır senınle konu sahıbının aynı hayatı yasamıs ıkı ayrı ınsan olabılırız bakıldıgında
ben aradakı o surecı payalstım sen sonrakı halını

sımdı bazı sorualr olmus ben cevaplamak ıstıyorum senın ıcın aksı olabılır bılemıyorum
, bu adam kim denmiş brad pittmi
benim eski kocam benle evlenene kadar kimseyle cıkmamıs evgili olmamıs ve cınsel bırlıktelık yasamadıgını soyluyordu
ayrıldıktan sonra ıse daha evlendıgımızın 3 ayından ıtıbaren hayatında duzenlı ılıskıler oldugunu ogrendım
benım hamılelıgıme denk gelen surecte bır kadınla gorusmus en son gıderken ynaı terk ederkende onunla oldugu ımajı cızmıstı ama kadın bundan rahatsız ıdı oyle bısey olmadıgını soyluyordu mahkemede benım sahıdım oldu sonunda herneyse bu kadından bır cok sey ogrendım
sonra ben ona dedımkı neden evlı esının hamıle oldugunu bıldıgın halde boyel yaptın

benı bmw , x5 gezdırıyor etkılenıyorum kadın olarak dedi
bu anlattıklarım tamamen dogru arkadaslar benım eskı esım 100 kılo cıvarında yakısıklı bı adam degıldı
ben ıse her zaman gırdıgım ortamda dıkakt ceken cogu kısı tarafından begenılen gıyınıp suslendıgımde kadınalrın bıle baktıgı bırı oldum
sok oldum .. adam resmen benı alt ust ettı , o kadar capkın o kadar hızlıydıkı

benı terk ettıgı kadın ıse benden farklı , ben sarısın o esmer ben piercinglı o dövmeli frapan bir kadın yascada benden 7-8 yas buyuk bır kadındı
herneyse sonrasında o ılıskısı 1 sene sonrasında bıttı tbaı bız ayrılmıstık , baska bırılerıyle oldu yıne bu bır sekılde gordum resımlerı fılan
bakıyorum kızlar gene guzel yanı
duyanda herkez dedı bu adam neymıs ya boyle bızmı fark etmedık dedı
ıster ıstemez bu kadar hızlı ve capkın bır adam nasılmıs dıye dusunuyor ınsan :)

hayır oyle romantık fılanda oldugu yok ıst yasam standartlarıyla elde ettıgı ılıskılrde degıl adam ıkı laf edemıyordu edemedıgınden degıl usengeclıkte gazında kelımelerı yuvarlıyordu
ama gel gör ki, yavaş atın tekmesi pek olur derler

herneyse öyle işte..

bende senın sonunun yanı son degıl tabı baslangıcının benım gıbı olabılecegını dusunuyorum,
niye , niye cunku ben tesadüfler zıncırı sonunda eşime aşık oldum 15'lık cocuk gibi terleye terleye tanıstık olurmuydu tanısırmıydık bunca gecmıse ragmen nasıl olurkı dıye dıye biz evlendik , Allaha cok sukur ıdyorum
hem olayların dışında kalınca insan daha iyi goruyor ilişkileri , bozuklukları , olması gerekenleri,ipler nerede nasıl kopabiliyor görüyor
2.5 sene sonra evlendim ben
,
cocukları gormeme meselesıne gelınce yıne bır arkadas yazmıs ; nasıl goze alabılırler dıye

suan bunu(ben kendım adına konusuyım) dusundugunu dusunmuyorum hayatını yasıyor , gezıyor para yıyor harcıyor umursamıyor belkıde aklına gelmıyor

nasıl olsa dısarıda tatlıb ı hayat var tum yasanmıslıklardan bır haber yenı kadınlar var , ama malesef erkekler fena yanılıyor bır cok kadın bırbırıne benzer, fiziksel olarakta :52:
bulabileceği bişey yok ..
bel altı vurmak gerekirse şuandaki eşim bana ve bence bi cok insana göre fazla yakışıklı biri :1::1::1: ne diyleim gecmiş olsun

Giderli Şarkılar (Demet Akalın) - YouTube

şarkıylada son noktayı koyalım :16:

buarada yazı bıcımınız anlatım tarzınız cok harıka ve süslü

kitap benzetmesine bittim ,

özellikle belki baskasının hosuna gider kısmı tam harika :24:

Son düzenleyen: Moderatör:
aslına bakarsanız "neden ben allahım" diye çok ağladım. "neden yaptın?" diye çok sordum haykırarak. ancak sesim kısılıp, gözlerim ağlamaktan kuruyup acıyıp şişip, midem yemek yememek yüzünden asitten kavrulup ağrıdan iki büklüm olduğumda farkettimki hapishaneler katiller, tecavüzcüler, manyaklarla dolu. kurbanlarının "neden ben" sorusunun tek cevabı "kader" olabilir ancak. katillere,tecavüzcülere ve manyaklara da "neden yaptın" diye sormanın ne kadar mantıksız olduğunu kavradım sonra. insan çünkü. insan herşeyi yapar.

süpersin ya!! benim hayat felsefem şudur: en güzel insan, ayakta duran insandır. böyle birisiyle gerçek hayatta karşılaşmak pek kolay olmuyor. sen başarmışsın. bir enkazın üstüne çiçek bahçesi yapacaksın şimdi, evet zaman zaman bahçeyi yaptğn alanın normal bir alan olmadığını, önceden zarar görmüş olduğunu hissedeceksin. ama bu seni hayatta daha da güçlendirecek. helal olsun sana!

HAYATA BAKIŞ AÇINA,
GÜCÜNE,:nazar: (GÜÇLÜ OLMAYA ÇALIŞMANA) OLAYLARA YAKLAŞIM TARZINA HAYRAN KALDIM.. SEN HERŞEYİ BAŞARIRISIN...

Uzuuun aradan sonra merhaba herkese.
Boşandım.
Kuş gibi hafifim (12 kilo verdim.Spora gidiyorum:)
Kuş gibi özgürüm (Akşam oğlumla gönlümce oynayıp, onu yatırınca kitabımı yazıyorum,okuyorum.)
Bebekler gibi huzurluyum (Aniden baskın basanındır yapacak tatminsiz ve seviyesiz insanlar çoook uzaktalar)
Liseliler gibi müzik severim (Çok sevdiğim halde niyeyse hiç alamadığım Jaz cd leri almaya başladım.Kendi arşivimi yapıyorum)
Kokoşlar gibi bakımlıyım (Gece başımda bigudiler yüzümde maskeler kahvemi yapıp internette moda takibi yapıyorum)
Amatörler kadar fotoğrafçıyım (Çektiğim anlık kareleri instagramda efekt kullanarak paylaşıyorum. Mini bir hayran kitlem bile oluştu)

Ve Vefa sadece bir semt adı değil benim için. Vefalıyım.

"O" nun için en güzelini diliyorum.
Çok pişman. Mesaj kutum dolu. Telefonumda yüzlerce cevapsız arama. Ama "ben büyüdüm" sen de büyü. Tez vakitte "adam" ol emi? dedim.

Ve kendime karşı dürüstüm.
Benimle olan ilişkisini "sosyal yük" olarak görmeyen biri ile devam edeceğim artık. Hayatı çekilecek kahır değil dolu dolu yaşanacak şans olarak gören biriyle. Netim. Kendime net!

Sonuç: Dizi gibiydi geçen senem. Şimdi bakınca acılar bile keyifliymiş.

umarım her sey bundan sonra cok cok guzel olur sızın ıcın...Allah baska acılar gostermesın..

Karı koca olarak arabayı duvara toslayalı neredeyse bir yıl olacak.
O indi. Yoluna otobüsle devam ediyor.
Ben arabayı çekici çağırıp çektirdim. (Çünkü çocuk bende:)
Cam kırıklarını süpürdüm. Gerekli tamirlerini ve bakımlarını yaptırdım. Taş gibi oldu:)
Yola çıkmaya hazır.
Olan oldu biten bitti. Yol uzun. Zaman kısa.
Arada inip bekliyor acaba geliyor muyum diye?
"Yok öyle yağma adamım" "Çevre yoluna girdim ben. Senin oralardan geçemem. Ters kalıyor bana biraz"

kelimelerle aran cok iyi, kutluyorum.. her gun bakıyorum bu gun ne yazdın dıye:) takipteyım :)))))

Karı koca olarak arabayı duvara toslayalı neredeyse bir yıl olacak.
O indi. Yoluna otobüsle devam ediyor.
Ben arabayı çekici çağırıp çektirdim. (Çünkü çocuk bende:)
Cam kırıklarını süpürdüm. Gerekli tamirlerini ve bakımlarını yaptırdım. Taş gibi oldu:)
Yola çıkmaya hazır.
Olan oldu biten bitti. Yol uzun. Zaman kısa.
Arada inip bekliyor acaba geliyor muyum diye?
"Yok öyle yağma adamım" "Çevre yoluna girdim ben. Senin oralardan geçemem. Ters kalıyor bana biraz"

sizi cann gönülden tebrik ediyorum. çok güçlü bir insansınız. keşke her bayanda sizin kadar kararlı ve güçlü olabilse... ne mutlu size durmak yok yola devam...

boşanan kadınları sadece geceleri soğuk yorganlara sarılıp ağlayan bir zavallılar olarak görmek isteyen büyük bir kitle var. neden?
ben çözemedim:)

tekrar, yeniden, başlangıç,temiz sayfa... bu kelimeleri kullanmadan konuşacaksan arayabilirsin beni dedim.
şans, ikinci şans diye başladı durdurdum.
sen iyisin. özelsin.akıllısın.yeteneklisin. adamların ferrarisisin. ama ben huzurum olsun da ferrarim de olmasın artık diyorum.
sessizlik.
anlayış iyi bir şey.

güçlü kadın bravo demiştik.

ay ne güzel ifade etti kendini.

kitap benzetmesine bayıldım demiştim de...

2-3 gündür dön dolaş kabak tadı verdi.

aşırı metafor.

benzetmenin de bir dozajı var.

Edebiyattan soğuttunuz insanı. (metafor = edebiyat ise tabi)

Size olan tepkinin nedeni budur.

Geceleri ağlamamanızı dilediğinden değil de,

yapay uslubunuzdan kaynaklanıyor.

ortam sanal olsa da bizler hepimiz gerçek insanız ya,

gerçek kadınlarız.

öyle lafolojiyi geçip çözüm derdindeyiz.

ondandır tüm tepkiler.

güçlü kadın bravo demiştik.

ay ne güzel ifade etti kendini.

kitap benzetmesine bayıldım demiştim de...

2-3 gündür dön dolaş kabak tadı verdi.

aşırı metafor.

benzetmenin de bir dozajı var.

Edebiyattan soğuttunuz insanı. (metafor = edebiyat ise tabi)

Size olan tepkinin nedeni budur.

Geceleri ağlamamanızı dilediğinden değil de,

yapay uslubunuzdan kaynaklanıyor.

ortam sanal olsa da bizler hepimiz gerçek insanız ya,

gerçek kadınlarız.

öyle lafolojiyi geçip çözüm derdindeyiz.

ondandır tüm tepkiler.

Yemin ederim lafı ağzımdan aldın.

Sürekli iz bırakan kitap cümleleri, bastım tekmeyi burdan fizana yol aldı falan.

Ne yaşadın diyoruz, nasıl ayakta kaldın diyoruz kücük iskender benzetmeleriyle cevap veriyor.

Ruhum daralmıştı ama yazmadım.

Tamam konu sahibi haklı, boşanmış iyi de olmuş.. Allah çocuğuyla mutlu bir hayat nasip etsin..
Ama bu kadar insan bunu yeterince söylemedi mi ?
Kaleminiz iyi de dendi, cümleler çok süslü de dendi

Şu süs kısmı bu kadar uzatılmasa tadında kalsa daha iyi olmaz mıydı ?
Olayın 'gelişme' kısmı yok çünkü ? Giriş ve sonuçtan ibaret...

Burada insanlar sizi yeterince alkışladılar..
Şimdi şu işin aslı, duruşu, süreci nasıl atlatılıyor diye düşünen hatta soran insanlara cevap verecek misiniz ?
Yoksa kitaba hayran kitlesi toplamaya devam etmek adına afilli cümleler yazmaya devam mı edeceksiniz sadece ?

ben anlam veremedim seviyor desem çok rahat sanki 5 yıl geçmiş gibi anlatıyor sevmiyor desem neden bu kadar zorluyo konuşmalar msjmalar eşinin kullandığı tel senin üzerine kayıtlıymış peki kapattınmı hattı ben olsam o hattı o gece alırdım peki aynı şehirde degiller nasıl tanışıp nasıl görmüşler sen gördünmü dünya çirkini demişsin

öncelikle' Allahın unuttuğu' tabiri hoş olmamış. geçmiş olsun, Rabbim yar ve yardımcın olsun,yuvanıza huzur versin

tekrar, yeniden, başlangıç,temiz sayfa... bu kelimeleri kullanmadan konuşacaksan arayabilirsin beni dedim.
şans, ikinci şans diye başladı durdurdum.
sen iyisin. özelsin.akıllısın.yeteneklisin. adamların ferrarisisin. ama ben huzurum olsun da ferrarim de olmasın artık diyorum.
sessizlik.
anlayış iyi bir şey.

yazarmıydınız ??:26:yazılarınızı okurken orhan pamuk ve dostoyevski arasında gittim geldim

konunuzu bastan sona okumaya calıstım hep sıır tadında cumleler kıtap yazmaya baslamıssınız sanırım ılk kıtabınız burda bıraz pratik yapıyorsunuz .yasadıklarınıza dıyecek sozum yok yalan felan demıyorum denemezde zaten aglayıp sızlanın uzulun ben sımdı yapıcam aaa dostlarda dıyın demıyorumda bıraz sırkelenın ve kendınıze gelın sıze yazılan yorumlara bıle sıır gıbı cvp vermıssınız bu sıırsel yasam tarzı sızı daha cok bunalıma sokar yakında markete gıttıgınızde bıle .HEY BAKKALCI ACILARIMA ORTAK OLACAK ASITLI BIR kola AYNI ZAMANDA BENI YUMUSATACAK YUMUSACIK BIR ETİ PUF ISTIYORUM falan dersınız kendı ıyılıgınız normale donun lutfen yok ben kıtap yazmaya basladım ılk deneyımım dersenız yazdıgınız sıırsel kelımelere bızde cemal sureyya gıbı karsılık verırız

Son düzenleme:
Biz bu yurtdisindakiler icin daha basit bir alt yazi filan gec arkadasim!!!
Bazilarimizin turkcesi o kadarda iyi degil derin edebiyat bilgimiz yok ne yazikki bi arkadasin dedigi gibi metafor metafor biraz baydi..
Bide neler yasadin, bosanma asamasi, aileler filan hic bisey yazmamissin. Biz senin yasadiklarinida dinlemek istiyoruz

Back
X