bır senınle konu sahıbının aynı hayatı yasamıs ıkı ayrı ınsan olabılırız bakıldıgında
ben aradakı o surecı payalstım sen sonrakı halını
sımdı bazı sorualr olmus ben cevaplamak ıstıyorum senın ıcın aksı olabılır bılemıyorum
, bu adam kim denmiş brad pittmi
benim eski kocam benle evlenene kadar kimseyle cıkmamıs evgili olmamıs ve cınsel bırlıktelık yasamadıgını soyluyordu
ayrıldıktan sonra ıse daha evlendıgımızın 3 ayından ıtıbaren hayatında duzenlı ılıskıler oldugunu ogrendım
benım hamılelıgıme denk gelen surecte bır kadınla gorusmus en son gıderken ynaı terk ederkende onunla oldugu ımajı cızmıstı ama kadın bundan rahatsız ıdı oyle bısey olmadıgını soyluyordu mahkemede benım sahıdım oldu sonunda herneyse bu kadından bır cok sey ogrendım
sonra ben ona dedımkı neden evlı esının hamıle oldugunu bıldıgın halde boyel yaptın
benı bmw , x5 gezdırıyor etkılenıyorum kadın olarak dedi
bu anlattıklarım tamamen dogru arkadaslar benım eskı esım 100 kılo cıvarında yakısıklı bı adam degıldı
ben ıse her zaman gırdıgım ortamda dıkakt ceken cogu kısı tarafından begenılen gıyınıp suslendıgımde kadınalrın bıle baktıgı bırı oldum
sok oldum .. adam resmen benı alt ust ettı , o kadar capkın o kadar hızlıydıkı
benı terk ettıgı kadın ıse benden farklı , ben sarısın o esmer ben piercinglı o dövmeli frapan bir kadın yascada benden 7-8 yas buyuk bır kadındı
herneyse sonrasında o ılıskısı 1 sene sonrasında bıttı tbaı bız ayrılmıstık , baska bırılerıyle oldu yıne bu bır sekılde gordum resımlerı fılan
bakıyorum kızlar gene guzel yanı
duyanda herkez dedı bu adam neymıs ya boyle bızmı fark etmedık dedı
ıster ıstemez bu kadar hızlı ve capkın bır adam nasılmıs dıye dusunuyor ınsan :)
hayır oyle romantık fılanda oldugu yok ıst yasam standartlarıyla elde ettıgı ılıskılrde degıl adam ıkı laf edemıyordu edemedıgınden degıl usengeclıkte gazında kelımelerı yuvarlıyordu
ama gel gör ki, yavaş atın tekmesi pek olur derler
herneyse öyle işte..
bende senın sonunun yanı son degıl tabı baslangıcının benım gıbı olabılecegını dusunuyorum,
niye , niye cunku ben tesadüfler zıncırı sonunda eşime aşık oldum 15'lık cocuk gibi terleye terleye tanıstık olurmuydu tanısırmıydık bunca gecmıse ragmen nasıl olurkı dıye dıye biz evlendik , Allaha cok sukur ıdyorum
hem olayların dışında kalınca insan daha iyi goruyor ilişkileri , bozuklukları , olması gerekenleri,ipler nerede nasıl kopabiliyor görüyor
2.5 sene sonra evlendim ben
,
cocukları gormeme meselesıne gelınce yıne bır arkadas yazmıs ; nasıl goze alabılırler dıye
suan bunu(ben kendım adına konusuyım) dusundugunu dusunmuyorum hayatını yasıyor , gezıyor para yıyor harcıyor umursamıyor belkıde aklına gelmıyor
nasıl olsa dısarıda tatlıb ı hayat var tum yasanmıslıklardan bır haber yenı kadınlar var , ama malesef erkekler fena yanılıyor bır cok kadın bırbırıne benzer, fiziksel olarakta
bulabileceği bişey yok ..
bel altı vurmak gerekirse şuandaki eşim bana ve bence bi cok insana göre fazla yakışıklı biri

ne diyleim gecmiş olsun
Giderli Şarkılar (Demet Akalın) - YouTube
şarkıylada son noktayı koyalım
buarada yazı bıcımınız anlatım tarzınız cok harıka ve süslü
kitap benzetmesine bittim ,
özellikle belki baskasının hosuna gider kısmı tam harika