- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Kutuphane aski mi? Bayilirim! (1) Hemen ustune basina dikkat etmeye, suslenmeye basliyorsun (2) Uzaktan uzaktan bakmak yerine laf atmak, beraber calismak, molalarda sohbet etmek icin firsat yaratiyorsun.
Ne guzel telaslar kalp atislari bunlar☺ Ben bir sekilde tanis dedim ama nasil olur inan bilmiyorum. Gidip konusabilirsiniz siz gorevlisiniz sonucta garip kacmaz. Bir bahane uydurursunuz. Meslektasiz ayrica ben de hergun onlarca kisiyle konusuyorum. Sadece ders mi calismak icin geliyor arada okuma kitabi getirmiyor mu yaninda? Elinize o tarzda bir kitap alip tavsiye de bulunsaniz? Kutuphaneden cikarken iyi aksamlar veya kutuphaneye girdiginde merhabalar iyi gunler deseniz? Kutuphane kulturu de farkli Turkiye'de inanin bilemedim. Oncelikle arkadas gibi konusursunuz illa farkli olacak degil ya. Hem hakkinda birsey bilmiyorsunuz, kiz arkadasi var belki.
Ben bu tarz konularda öküzüm bodozlama dalarım. Gider kantinden iki çay alır muhabbete girerdim ki yaptım da
Biraz takıldık, sonra kafa yapılarımızın cok ayrı olduğunu anlayınca bi daha görüşmek istemedimsonuç nası oldu peki?
benim adım attıklarım genelde sonuca bağlanmadı direkt bodoslama çok dalmadım da açıkçası ama meylenip belli ettiklerimle nihayete varamadım genelde
Biraz takıldık, sonra kafa yapılarımızın cok ayrı olduğunu anlayınca bi daha görüşmek istemedim
Valla başta kafana uymuyorsa uzak tut kendini, çünkü illa ki sonradan bi p.kluk çıkıyor ilişkide dikiş tutmuyor sonra ah tüh her seyin farkındaydım keşke devam etmeseydik diye aglanıyo insanaçıkçası sigara içiyor ben de o açıdan takıldım sigara içen biriyle asla yapamıyorum çünkü hem ona hem bana eziyet oluyor kendimce sigara içen biriyle en baştan ilerlememe kararı almıştım belki ilişkiye dönüşmez gerçekten bir de dedim ya baya yaş farkımız olabilir ben biraz geriden geliyorumyaşı bana yakın gösteriyor ama uzun baya belki ondan büyük gösteriyordur.
Kullanıcı adınızı görünce konuya baktım, umarım istediğiniz gibi olur :)ya kapıdan geçerken denk geliyorum
nası laf atacağım ki aşırı utangacım böyle işler söz konusu olunca. bi de herkes çok odaklı dersine kimsenin gözü başka bir şey görmüyor zamanı değil mi acaba bilemedim.
ortalıkta süslü çok kız var ya düğüne gider gibi geliyorlar hiçbirine bakmıyor ya dikkatimi çekti.
Valla başta kafana uymuyorsa uzak tut kendini, çünkü illa ki sonradan bi p.kluk çıkıyor ilişkide dikiş tutmuyor sonra ah tüh her seyin farkındaydım keşke devam etmeseydik diye aglanıyo insan
Kullanıcı adınızı görünce konuya baktım, umarım istediğiniz gibi olur :)
Molada masasına not bırakın :)
Cocugu merak ettim))))
Sizin yerinize ben heyecanlandim)))
Bence bakislarinizla belli edin, anlar o ))))
Gozlerinizi cocuga dikin, o baktiginda da hemen kafanizi cevirin, anlar o)))
Ben nereli diye merak ettim. Birde siz kaç yaşındasınız, o kaç olabilir?valla gerçekten ben kolay beğenmem :))) hemen tarif edeyim 190 boylarında furkan andıç'ın daha kumral sarışın versiyonu vücudu tam dozunda kaslı kolları falan yüzü de gerçekten aşırı güzel baby face. ne tesadüf geçen gün dizisine denk gelmiştim bu adam çok yakışıklı ben esmer sevmem ama yüzü falan çok güzel demiştim arkadaşıma. kalbim mi temiz nedir karşıma çıktı :)))
zaten bugün bana baktığını gördükten sonra kendimi tutamadım ister istemez gözüm kayıyor. resmen dersime motivasyon oldu bi enerji geldi o da ayrı :)))
Furkan Andici begenmiyorum malesef ama yakisikli cocuk hakkini yiyemem.valla gerçekten ben kolay beğenmem :))) hemen tarif edeyim 190 boylarında furkan andıç'ın daha kumral sarışın versiyonu vücudu tam dozunda kaslı kolları falan yüzü de gerçekten aşırı güzel baby face. ne tesadüf geçen gün dizisine denk gelmiştim bu adam çok yakışıklı ben esmer sevmem ama yüzü falan çok güzel demiştim arkadaşıma. kalbim mi temiz nedir karşıma çıktı :)))
zaten bugün bana baktığını gördükten sonra kendimi tutamadım ister istemez gözüm kayıyor. resmen dersime motivasyon oldu bi enerji geldi o da ayrı :)))
Ben nereli diye merak ettim. Birde siz kaç yaşındasınız, o kaç olabilir?
Furkan Andici begenmiyorum malesef ama yakisikli cocuk hakkini yiyemem.
Bence bakislarinizi hic cekmeyin)))
Sevgilisi yoksa kendisi yaklasir.
Resmini internetten bulursaniz bana da atin lutfen, merak ettim)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?