hoşlandığım bey

sizce adım atmalı mıyım

• evet bir şekilde tanış

OY: 102 68,9%
  • boşver çalışmana bak

OY: 46 31,1%

• Ankete Katılan
    148
Sınavıma odaklıyım hatırlatmalarına bittim  hayırlı olsun konus gitsin bence

eczanede çalışan bir arkadaşıma, bir kız numarasını yazdığı bir not bırakarak çıkma teklifi etti. onun ortalıkta olmadığı bir vakit dolabına notu koymuş, gitmiş. bence denenebilir

Sınavıma odaklıyım hatırlatmalarına bittim  hayırlı olsun konus gitsin bence

ay baya etkilendim bazen çalışırken görünce falan böyle bi odağım bozuluyor resmen kendi hayrım için tamamen mi vazgeçsem diyorum bazen ondan öyle o hatırlatmalar ahahah

Şehir dışındaymış sanırım, her şeyi göze alıp bahaneyle konuşun derim.. Kütüphaneyle ilgili bi soru sorsanız mesela. Görevli falan yokken bişeyi bahane etseniz.

ay bilmiyorum aşırı heyecanlanıyorum beynim duruyor yakın mı oturmaya çalışsam falan bilemiyorum cidden. bir de ilgim çok belli olursa totosu kalkar diye korkuyorum sanırım. pff bilemedim belki de sevgilisi vardır. yani öyle çocuğun boş kalması pek mümkün değil ya. önümden yürürken baktım bacakları bile sütun gibi

eczanede çalışan bir arkadaşıma, bir kız numarasını yazdığı bir not bırakarak çıkma teklifi etti. onun ortalıkta olmadığı bir vakit dolabına notu koymuş, gitmiş. bence denenebilir

e peki sonra nolmuş? bence böyle aşırı net tavırlar aksine ters tepebilir ya cesaret edemiyorum asla pff.

biraz rahat olabilsem aslında... geçen hafta çok dikkatimi çekmemişti o sıralar biraz muhabbet etseydim keşke. bikaç bakışını yakalayınca yükseldim resmen ehehe

çocuk numarayı kaydedip whatsapptan baktığında onun da daha önceden fark ettiği bir kız olduğunu görüyor, yazışıyor kızla
ve randevulaşıp yemeğe çıkıyorlar
gayet de güzel bir akşam geçirmişlerdi
ama sonra noldu bilmiyorum açıkçası

kız buluştuklarında bu hamleyi yapmaktan çok çekindiğini vs anlatmıştı
bizim oğlan da “iyi ki yaptın” modundaydı

Son düzenleme:

ay ne güzel

of bilemiyorum belki son güne kadar ortamımız olmazsa bi çılgınlık yaparım.

ama cidden aşık olmama ramak kaldı akskal niye bu kadar yükseldim bilemiyorum belki kişiliği iğrenç neyin gazına geldiysem. ki ben hep kişiliği önemseyen biriydim resmen 180 derece ters şu anki modum.

yanyana falan denk gelebilsek sağındaki solundakiyle samimileşiyorsun zamanla ama işte geç geliyor o farklı yerlere oturuyor yer değiştirirsem de aşırı dikkat çekicek sanki.

yarın biraz süslenicem ya belki gaza gelir o da :)) en azından 5 beden büyük eşofmanla gezmiyim bari aşdşsşfk

Yamacına otur sen de ne olur ne olmaz. Adını falan öğrensen sosyal medya tarafından yürürsün aslında ama o da zor gibi heralde.
Onu tanıyan ortak biri olsa bari en azından

Yamacına otur sen de ne olur ne olmaz. Adını falan öğrensen sosyal medya tarafından yürürsün aslında ama o da zor gibi heralde.
Onu tanıyan ortak biri olsa bari en azından

valla ben de çok tanımıyorum herkesi

bi yandan da yaş farkımız çok olabilir o yüzden çok kaptırmamaya çalışıyorm kendimi

ama ne yalan söyleyeyim 1 haftadır bi mutluş geziyorum sayesinde resmen enerjim falan arttı ne güzel heyecanlarmış bunlar resmen unutmuşum. bundan daha azına razı olmayacağım artık.

bir sey sorma ayağına muhabbet baslat baya heyecanlandirmis seni. baktin yakın davraniyor devam eder. Yoksa bosver gitsin.

bir sey sorma ayağına muhabbet baslat baya heyecanlandirmis seni. baktin yakın davraniyor devam eder. Yoksa bosver gitsin.

sorma denk gelsem denicem :)

geçen gün de ayağına bastım arkadan heyecandan öküz gibi normalde olsa özür dilerimm hiçbişi demedim

Kutuphaneye girdigini gorunce su taraf daha sakin falan gibisinden laf acsaniz??? Ordan lafi alip ne sinavina calistigini sorsaniz? Genelde gelenleri tanirim siz buralardan degilsiniz galiba vs deseniz???

aşkın kapını ne zaman çalacağı belli olmaz :)

Ad soyad öğrenmek daha kolay sanki sonra sosyal medyadan bakarsın belki kız ark vardır

valla bi daha denk gelsem bakıcam kitabına bahaneyle

de adını yazmamıştır muhtemelen ben yazmıyorum yani

ordaki görevli kıza sorabilirim ama kesin biliyodur hepimizin adını biliyor. ama çok dedikodu yapar sanki yaaa.. of bilemiyorum.

Kutuphaneye girdigini gorunce su taraf daha sakin falan gibisinden laf acsaniz??? Ordan lafi alip ne sinavina calistigini sorsaniz? Genelde gelenleri tanirim siz buralardan degilsiniz galiba vs deseniz???

ay ne bileyim bi sürü yeni insanla tanıştım ama söz konusu o olunca öküz suratsız soğuk nevale oluyorum dedim ya ayağına bastım özür bile dilemedim heyecandan tökezleyip gitti çocukcağız of.

bilmiyorum belki de hiç umrunda değilim kendi kendime gelin güvey olmayayım...

Canım bi daha görmüceksinki bence şansını dene çok pişman olursun veya son günlerde yap sana kalmış ama yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…