- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.351
- 598
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Bosver o zamam kuzu demek ki gorustugu biri var , en azindan denemis oldun yoksa icinde kalirdiahah kızlar selam sabah gidip konuştum tahmin ettiğim gibi yaşı baya küçük falan. ama sanırım ilgimi belli ettim yeterince sonra baktım çok da pas vermiyor mesela aynı yerde yemek yiyoruz kaçtır otururken şöyle bi baktım hiç oralı değildi. ben de pes ediyorum yani ilgisi yoksa yapabileceğim bişey yok kısmet artık zaten az kaldı sınava da bunlarla ilgilenemeyeceğim.
adını soracak muhabbete giremedim çok da önemli değil artık.
Bosver o zamam kuzu demek ki gorustugu biri var , en azindan denemis oldun yoksa icinde kalirdi
Aferin diyorum sana
en azından içinde kalmamış oldu, ben kendi kendime üzülmüştüm cesaretinden dolayı tebrik ederimahah kızlar selam sabah gidip konuştum tahmin ettiğim gibi yaşı baya küçük falan. ama sanırım ilgimi belli ettim yeterince sonra baktım çok da pas vermiyor mesela aynı yerde yemek yiyoruz kaçtır otururken şöyle bi baktım hiç oralı değildi. ben de pes ediyorum yani ilgisi yoksa yapabileceğim bişey yok kısmet artık zaten az kaldı sınava da bunlarla ilgilenemeyeceğim.
adını soracak muhabbete giremedim çok da önemli değil artık.
en azından içinde kalmamış oldu, ben kendi kendime üzülmüştüm cesaretinden dolayı tebrik ederim
İyi artık kütüphane olayları bitse de olur.. İstediğin zaman instadan yürürsünanaaa tanıdığım bi arkadaşımın hesabında çocuğun instasını buldum iyi mi fotodan tanıyıp bi de herkese açık ahaha
adını da öğrendim yani
vay anasını benden iyi sherlock olurmuş.
İyi artık kütüphane olayları bitse de olur.. İstediğin zaman instadan yürürsünSevgilisi olup olmadığını da anlrsın hem
@dollyface canım benim kütüphaneye gitme amacını bir daha tart istersen. Ve amacına uygun hareket et.
Yaa aşırı merak ettim özelden adını söylesene bakıcam sadece
İyi artık kütüphane olayları bitse de olur.. İstediğin zaman instadan yürürsünSevgilisi olup olmadığını da anlrsın hem
Ahaha kız öyle bir övdünki merak etmiştim neyse kısmet belki olur sen stalka devamyav heee heee yemedim vermem gül gibi çocuuuumu
Bu kadar ezdiğine göre nereli ki bu evlat?yaaani.. ben hesabımı açsam kendi bile yürüyebilir o modu gördüm onda az bi görünsem ama işte tam kafama uygun değil ondan kasmıcam. belki daha uygun birilerine denk gelirim. tipini uydurmuşum da memleket karakter kısmında evrenden dilerken sıkıntı olmuş
İlk olarak göz flörtü yap süslen makyaj yap git ve sık sık göz TEMA’sı kur emin ol 1 haftaya kalmaz Adım atacaktır. Birazda güzel bak kız şey gibi bakıp adamı rahatsız etmeden ara ara aynı ana denk getir bakışlarını flört et işte çok keyifli oluyor emin ol sonrası gelir sen bana güvenarkadaşlar selam :)
böyle konu açacağımı hiç bilmezdim ama :)) bikaç gündür kütüphanede çalışıyorum. orada gerçekten fiziken aşırı beğendiğim birine denk geldim hani kalemle çizsem bu kadar benim tipim olabilirdi.
yalnız şöyle bir durum var ki ben bayadır aşk meşk işlerini askıya almıştım 2 senedir hayatımda biri yok son ilişkimde de aşırı kötü bitti güvensizliğim var uzun süredir kimseye o gözle bakamıyordum anlayacağınız ama uzun süredir ilk defa içimde bir şey kıpır kıpır ettibu hissi o kadar özlemişim ki kaybetmek istemiyorum sanırım çünkü uzun süredir gerçekten çok yakışıklı bana ilgi gösteren erkekleri bile reddettim gerçekten beğenemiyordum içim ısınmıyordu hiç birine.
sorun şu ki ben sınava odaklıyım aşırı paspalım falan makyajsız eşofmanlarla geziyorum böyle biraz kendi içime kapandım. bi de aslında herkesle muhabbet edebilen biriyimdir ama söz konusu hoşlandığım kişiler olunca aşırı utangaç ve çekingen oluyorum. gerçekten hiç muhabbet bile edemem hoşlandıklarımla. o yüzden zaten çok hoşlandığım kişilerle ilişki yaşamadım hiç sanırım genelde daha az hoşlandıklarımı tanıdıkça sevmiştim önceki ilişkilerimde.
bugün bi heyecanlı koşuşturma anımda kafasını çevirip bana baktığını gördüm beni takip etti tabi bu iyi anlamda mıydı yoksa kötü mü çözemedim belki ne haldur huldur koşuyo bu kız falan diye bakmıştır
işin kötü yanı benden baya küçük olabiliradını sanını da bilmiyorum hiç, kitapları falan ortalıkta duruyor ama adını yazmış mıdır kitaplara bilmem hemen her gün görüyorum. sınavım 2 hafta sonra sonra muhtemelen bir daha hiç denk gelmeyeceğim bu çocuğa o yüzden de içimde kalsın da istemiyorum ama çocuk da tek başına takılıyor bi tane arkadaşı var bazen onla görüyorum etraf sürüyle süslü bıcır bıcır kız dolu ama hiçbiriyle görmedim de sadece dersine odaklanıyor sanırım bu yönü de hoşuma gitti aslında. ama ortamda tanışmam zor zaten etraftakileri de pek tanımıyorum tek başıma takılıyorum genelde.
bilemiyorum bi yandan sınavıma da odaklıyım hiç o işlere girmeyip yoluma mı baksam daha çok hoşlandığım beyler olur mu ileride diyorum ama belki sınav stresi falan hoşlantımı abartıyorumdur.
ya da en azından adını sanını öğrenip tanışıp acaba sınav mınav işleri bitince mi yakınlaşma işlerine baksam sosyal medyadan vs diyorum şu an sosyal medya hesaplarım da kapalı. ay bilemedim ya
soracağım şu ki ben hiç öyle hayatımda beğendiğim birine yaklaşıp da tanışıp böyle bi ilişki yaşamadım. genelde bana ilgi gösterenlerden hoşlandıklarım oldu onlarla yaşadım ama çoğu beni pişman etti. direkt kendim adım atmak istemiyorum da biraz garip olur. ortamı ayarlamayı da bilmem pek bi adım atmalı mıyım atarsam ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. bu işlerden çok güzel anlayan hatuncanlar var biliyorum tavsiyelerinizi merak ediyorum.
yoksa boşver dersine bak mı dersiniz bilemiyorumanket de ekledim seçim yaparsanız sevinirim :)
Ben de tipini merak ettim
Hesabını yazsana kız bakayımvalla instaya deniz fotoları da koymuş resmen öldüm bittim vay anasını analar neler doğuruyor beee dedim resmen
he bu çocuk sevgili yapmaz muhtemelen zaten kendi kendime gelin güvey olmuşum ahah iyi güldüm kendime.
tamam ben de fena değilimdir de resmen p.ç ruhluymuş be hiç belli etmiyordu kütüphanede. haliyle iyicene saldım artık kendi ister gelirse bakarız 3 kez konuştum artık yeter eheh
Hesabını yazsana kız bakayımEvliyim ve eşimi çok seviyorum çok merak ettim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?