hoşlandığım bey

sizce adım atmalı mıyım

• evet bir şekilde tanış

OY: 102 68,9%
  • boşver çalışmana bak

OY: 46 31,1%

• Ankete Katılan
    148
Bosver o zamam kuzu demek ki gorustugu biri var , en azindan denemis oldun yoksa icinde kalirdi
Aferin diyorum sana

en azından içinde kalmamış oldu, ben kendi kendime üzülmüştüm cesaretinden dolayı tebrik ederim

en azından içinde kalmamış oldu, ben kendi kendime üzülmüştüm cesaretinden dolayı tebrik ederim

ben de öyle düşünüyorum. zaten öğlen özellikle sallamadığını fark edince kafamda tamamen silmişim hatta gitmiş öğleden sonra farkında bile değilim o kadar atmışım kafamdan.

ben de kendimi tebrik ediyorum valla bu kadar soğuk burnu havada biriyle muhabbet edebilmeyi başarabildiğim için

@dollyface canım benim kütüphaneye gitme amacını bir daha tart istersen. Ve amacına uygun hareket et.

anaaa tanıdığım bi arkadaşımın hesabında çocuğun instasını buldum iyi mi fotodan tanıyıp bi de herkese açık ahaha

adını da öğrendim yani

vay anasını benden iyi sherlock olurmuş.
İyi artık kütüphane olayları bitse de olur.. İstediğin zaman instadan yürürsün Sevgilisi olup olmadığını da anlrsın hem

İyi artık kütüphane olayları bitse de olur.. İstediğin zaman instadan yürürsün Sevgilisi olup olmadığını da anlrsın hem

sevgilisi yokmuş :) hiç kızlarla fotosu yok bikaç ezikimsi arkadaşıyla fotosu var ama sevgili olmadıkları belli.

bi de takiplediği ünlüler hep bana benziyor yüz cilt ten renkleri falan. anlaşıldı şimdi.

bi tane fotoda belden üstü çıplak görüntüsü yansımış camdan. baklavaları var

cidden çok iyi çocukmuş ama biraz kıro yav. sigarakolik fotolarda bile full sigaralı kendi paylaşımları da kıroca açıkçası. dedim ya memleket önemli

neyse yav bi sınava girelim kazanırsa bakarız benim istediğim hastaneyi istiyormuş belki denk geliriz hem biraz daha büyümüş olur

@dollyface canım benim kütüphaneye gitme amacını bir daha tart istersen. Ve amacına uygun hareket et.

yok ya cidden amacım değişmedi. geberdim yorgunluktan çalışmaktan.

bu mevzu hatta bana iyi geldi sanırım sınav dönemlerimde beynim mutlu olcak bişey arıyor falan. ama dedim ya içimde kalmadı kendime döndüm tamamen.

yaaani.. ben hesabımı açsam kendi bile yürüyebilir o modu gördüm onda az bi görünsem ama işte tam kafama uygun değil ondan kasmıcam. belki daha uygun birilerine denk gelirim. tipini uydurmuşum da memleket karakter kısmında evrenden dilerken sıkıntı olmuş

Bu kadar ezdiğine göre nereli ki bu evlat? diye sorcam ama o memleketten linç yeme diye sormuyorum....

İlk olarak göz flörtü yap süslen makyaj yap git ve sık sık göz TEMA’sı kur emin ol 1 haftaya kalmaz Adım atacaktır. Birazda güzel bak kız şey gibi bakıp adamı rahatsız etmeden ara ara aynı ana denk getir bakışlarını flört et işte çok keyifli oluyor emin ol sonrası gelir sen bana güven

Ben de tipini merak ettim

valla instaya deniz fotoları da koymuş resmen öldüm bittim vay anasını analar neler doğuruyor beee dedim resmen

he bu çocuk sevgili yapmaz muhtemelen zaten kendi kendime gelin güvey olmuşum ahah iyi güldüm kendime.

tamam ben de fena değilimdir de resmen p.ç ruhluymuş be hiç belli etmiyordu kütüphanede. haliyle iyicene saldım artık kendi ister gelirse bakarız 3 kez konuştum artık yeter eheh

Hesabını yazsana kız bakayım Evliyim ve eşimi çok seviyorum çok merak ettim sadece.

evet tahmin ettiğim gibi bugün ben kendimi çektim o da her zamanki soğuk nevale halindeydi ay gerçekten kasamıcam narsist moduna da uyuz oldum zaten.

neyse bu heves de burada biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…