- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Aynen, bakmakla bir şey kaybetmezsiniz, hem de gozunuz gonlunuz acilir )))valla işte herkesin bi kendince tipi var sanırım :) ben beğeniyorum baya.
hiç denemedim bunu ama bakalım deneyeceğim hem daha risksiz sanırım. en azından sevgilisi falan varsa ya da benle alakası yoksa rezil olmam :) biraz da göz banyosu yapmış olurum işte eheh.
Cocuga benim acilasim geldi,evli barkli kadinim benim kocamda yakışıklı . Neyse kitabını yere dusur tam yanından geçerken,öküz degilse uzatacaktır,sen eğilme bekle o alsın. Sonra gir muhabbete bı daha cikma. Ucunda ölüm mü var?
Bu durumda birşey diyemiyorum. Yaşı çok küçükse riskli kabul etse bir dert etmese bir dert... Siz 30 civarısınız sanırım. 25 üzeri gösteriyorsa şansınızı deneyin.valla hiçbir fikrim yok nereli kaç yaşında vs
Aynen, bakmakla bir şey kaybetmezsiniz, hem de gozunuz gonlunuz acilir )))
Çocuk elden gidiyah,sen utanmaya devam et.
kahkaha attım valla. öyle açılacak kadar bir halim yok ama işte baya yükselmişim demek ki eheheh
yok ama ben hani utangacım galiba baya bu konularda cidden böyle çocuk gibi oluyorum bi kal geliyor
halbuki çenem çok düşüktür sağdan soldan herkese laf atarım muhabbet ederim baya ama işte hoşlandığım biri olunca böyle oluyorum
Bu durumda birşey diyemiyorum. Yaşı çok küçükse riskli kabul etse bir dert etmese bir dert... Siz 30 civarısınız sanırım. 25 üzeri gösteriyorsa şansınızı deneyin.
Belki çocuğun bulunduğunuz ortamda değildir sevgilisi başka şehirde yaşıyordur.Önce bunları öğren yoksa hüsrana uğrama ihtimalinde var.
Valahi orası size kalmışolabilir ya dedim ya fazla efendi takılıyor iyi de nasıl öğrenebilirim ki bunu.
aslında çok basit :)Valahi orası size kalmış
aslında çok basit :)
bu kütüphane üniversite kütüphanesi değil mi?aa nasıl?
bu kütüphane üniversite kütüphanesi değil mi?
üniversiteyse aldığı kitaplardan bölümünü bulabilirsiniz diyecektim.yok hayır değil özel bir kütüphane
Derdimize çalışın ya, yapmayın. Daha ne kalemle cizilmisler çıkacak önünüze
Belki hayatının aşkıdır. konuş ne kaybedeceksin ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?