hoşlandığım bey

sizce adım atmalı mıyım

• evet bir şekilde tanış

OY: 102 68,9%
  • boşver çalışmana bak

OY: 46 31,1%

• Ankete Katılan
    148
Aynen, bakmakla bir şey kaybetmezsiniz, hem de gozunuz gonlunuz acilir )))

kahkaha attım valla. öyle açılacak kadar bir halim yok ama işte baya yükselmişim demek ki eheheh

yok ama ben hani utangacım galiba baya bu konularda cidden böyle çocuk gibi oluyorum bi kal geliyor

halbuki çenem çok düşüktür sağdan soldan herkese laf atarım muhabbet ederim baya ama işte hoşlandığım biri olunca böyle oluyorum

Çocuk elden gidiyah,sen utanmaya devam et.

Bu durumda birşey diyemiyorum. Yaşı çok küçükse riskli kabul etse bir dert etmese bir dert... Siz 30 civarısınız sanırım. 25 üzeri gösteriyorsa şansınızı deneyin.

kabul etmelik değil de aslında biraz muhabbet etsek çıkar ortaya ama... işte bilemedim. yaşına emin olamıyorum büyük de olabilir genelde ortamdaki herkes benden küçük olduğu için küçüktür diye düşünüyorum direkt ben pek yaşımı göstermiyorum ordan kurtarıyorum kaynıyorum araya

Belki çocuğun bulunduğunuz ortamda değildir sevgilisi başka şehirde yaşıyordur.Önce bunları öğren yoksa hüsrana uğrama ihtimalinde var.

Derdimize çalışın ya, yapmayın. Daha ne kalemle cizilmisler çıkacak önünüze

dimi ya ben de öyle düşünüyorum belki daha da bana göre birilerine denk geleceğim.

bakalım çok kasmadan doğal kalacağım ona karar verdim olacağı varsa olur.

süslenmeyi bile düşünmüyorum beni beğenecekse makyajsız eşofmanlı halimle de beğensin hayat bu her daim iki dirhem bir çekirdek olunmuyor.

Belki hayatının aşkıdır. konuş ne kaybedeceksin ki :)

ay bugün asansöre binerken son anda arkamdan gelmiş dipdibe indik resmen heyecandan elim ayağıma karıştı

hatta yemek yemeye giderken de yan masamdaydılar ama bikaç kız vardı yanlarında bozulduğumdan pas vermedim :)

etraftakilerle daha çok konuşmaya başladım belki konuşma ortamımız olur tesadüfen

adını öğreneydim bari şehir dışından gelmiş sanırım ya. şimdi tanışamazsam hiç bir daha göremicem sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…