- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Kız taktik veriyoruz hiçbir şey yapmıyorsun ki anca burada taktik taktik diyosunyok mu bana taktik verecek çabucacık muhabbet kurabilmem içiiiin
şurda 3 4 gün kaldı onda da gelirse 1 2 gün direkt dalmam lazım
hoff
Kız taktik veriyoruz hiçbir şey yapmıyorsun ki anca burada taktik taktik diyosunYatar bu iş ben sana diyeyim.
Kız sen hala tanismadin mi
Yok mu instagramı, bul ekle yürü
Mesela bir örnek vereyim, yanına gidip " Ya sen x marketinde çalışan y değil misin?" Kafadan bir isim söyle. Büyük ihtimalle " Aa yok ben b yim. Karıştırdınız siz galiba." der. Aynı yöntemle soyadını da öğrenir sosyal medyadan yürütürsün işi.
Of bırak utangaçlığı ya, Allah aşkına rahat ol biraz, belki büyük bı aşk olacak.yok adını öğrenemedim daha o kadar muhabbet etmedik.
Orda olsaydik aranizi yapardık valla.yok adını öğrenemedim daha o kadar muhabbet etmedik.
Kız bir heyecanla roman okur gibi geldim buraya kadar şok oldumkasadayken denk geldim biraz naber vs diye muhabet açtım gayet şekerdi ama onun dışında hiç pas vermiyor
kahve alıcam demiştim garsona sanki beni bulmak için kahve almaya gitti o da ama yok oldu sonra
ben kafamdan yazıyorum sanırım ya benden hoşlanmıyor bence zaten ultra yakışıklı gözleri de renkliymiş bana bakmaz bence başını da boş bırakmazlar
iyice moralim kalmadı yaa
kısmet napiim zaten derslerden delirdim pas vermedikçe moralim bozuluyor platonik takılmak istemiyorum pes ediyorum kızlar.
Çok benzerini yaşadım buraya konu da açtımburaya konu açtıktan sonra bi daha karşılaşmadım o kişiyle
Kesin milli kütüphane ve tuş calismalari :)) çocuk hangi ders çalışıyor tuş sa muhabbet kolay :) bir iki kaynak sormak lafı açabilir. Değilse tuş Muş gibi sor. :)) Bence tanis
Kız bir heyecanla roman okur gibi geldim buraya kadar şok oldumcanım bence sen dur biraz o zaten hoşlanıyorsa adım atar kaçan kovalanır derler ya o misal sen biraz geri dur onun dikkatini çeker senin etrafında olmayışın eğer hoşlanıyorsa
Bana da öyle geldi sanki senin ilginin farkında ama seni kırmamak için ya da hoşuna gittiği için gülümsüyor gibi dikkat et hoşlandığı için demiyorum ilgin goşuna gittiği için diyorumsorma benim de hevesim kaçtı. anlamadığım ben konuşunca çok tatlı aşırı şeker gülümsüyor falan. nezaketen mi yapıyor bilemedim gerçekten. ilgisi olsa biraz daha belli etmez miydi... belki de ilgimi anladı ama onun ilgisi yok ondan gülüyor anlamadım.
Bana da öyle geldi sanki senin ilginin farkında ama seni kırmamak için ya da hoşuna gittiği için gülümsüyor gibi dikkat et hoşlandığı için demiyorum ilgin goşuna gittiği için diyorum
Olabilir belki dikkatini çekiyorsundur bekle dediğim gibi mesafeli davran bakalım eğer hoşlanıyorsa dikkatini çekersin bu arasa son 2 gün gibi bişeler yazmışsın nedenolabilir ama ben de aksine onun ilgisi var gibi geldiği için dikkatimi çekmişti yoksa bu kadar geç fark etmezdim 1 aydır var nerdeyse kütüphanede önceden umrumda değildi.
Olabilir belki dikkatini çekiyorsundur bekle dediğim gibi mesafeli davran bakalım eğer hoşlanıyorsa dikkatini çekersin bu arasa son 2 gün gibi bişeler yazmışsın neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?