- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Anladım canım adını öğrene bilsen ama direk kendisinden mesela kasada selamlaşmışsınız ya onun gibi bir ortamda "ben dollface" diyip elini uzat o da mecbur adını söyler zaten gerisi gelir ondan sonrasınavımıza az kaldı ondan.
ondan biraz atak olmaya çalıştım aslında ama bilmiyorum. moralim bozuldu açıkçası.
kasadayken denk geldim biraz naber vs diye muhabet açtım gayet şekerdi ama onun dışında hiç pas vermiyor
kahve alıcam demiştim garsona sanki beni bulmak için kahve almaya gitti o da ama yok oldu sonra
ben kafamdan yazıyorum sanırım ya benden hoşlanmıyor bence zaten ultra yakışıklı gözleri de renkliymiş bana bakmaz bence başını da boş bırakmazlar
iyice moralim kalmadı yaa
kısmet napiim zaten derslerden delirdim pas vermedikçe moralim bozuluyor platonik takılmak istemiyorum pes ediyorum kızlar.
Anladım canım adını öğrene bilsen ama direk kendisinden mesela kasada selamlaşmışsınız ya onun gibi bir ortamda "ben dollface" diyip elini uzat o da mecbur adını söyler zaten gerisi gelir ondan sonra
Bence de adım at artıkevet adını öğrencem bi dahakine ben de onu düşündüm bence artık konuşulabilir
konunuzu takip ettim ama ilkkez yazıyorum.
İnsanlar stres anında stresi oluşturan şeyden uzaklaşmak için kendilerine normalde düsünmeyeceği alanlar oluşturabiliyor. Bana biraz sizinki de öyle geldi.
Yanlış hatırlamıyorsam gireceğiniz sınav Tus du. Bu çocukla vakit kaybetmeyip tekrardan sadece sınavınıza odaklanın bence. Tus u kazandıktan sonra rahatlayacaksınız belki aklınıza bile gelmeyecek kütüphanedeki çocuk. Aklınıza gelse bile tatlı bir anıydı diyip gülüp geçeçeksiniz.
Ileride tekrar karsilasma ihtimaliniz varsa temkinli olmakta fayda var. Erkekler alisik ama kadinlar reddedildiklerinde cok zor iyilesiyorlar. Ask acisi denilen sey aslinda reddedilmenin verdigi aci. Eger daha onceden pek acilip reddedilmediyseniz bu yastan sonra denemeyin derim ben de. Bu riski almaya degecek biri gibi durmuyor, sizinle konusmak icin pek ugrasmiyor demissiniz. Eger ilgilenmenizin esas sebebi onun sizden hoslandigini dusunmenizse genelde adim bekleyen birisiniz siz de benim gibi. Bu tur yakisikli ve dikkat ceken erkekleri genelde, reddedilmekten korkmayan, ilk adimi rahatlikla atan, bir suru erkekle cikmis kadinlar kapar. Yani rahat kadinlarla takilirlar, sonra da iyi anlasirlarsa iliskileri ciddilesir. En iyisi derslere odaklanmak...
Cocuk sigaraya ciktiginda 2 kahve al git yanina , selam ben dollface , sinava calismaktan bir turlu tanisamadik , hangi uzmanligi istiyorsun diye sorup konuya git
Cocuk sigaraya ciktiginda 2 kahve al git yanina , selam ben dollface , sinava calismaktan bir turlu tanisamadik , hangi uzmanligi istiyorsun diye sorup konuya git
Zaten sohbetin gidisatindan sana ilgisi olup olmadigini anlarsin
İlgisi yoksa bir meslwktasinla tanismis olursun , aranizda sacma bi muhabet de olmamis olur
İlgisi varsa deval edersin seker
Optum
sigaraya çıkmıyormuş sanırım hiç görmedim sigarayla ben sigaraya çıkıyor sanıyordum ama yalnız yakaladığım anda denicem :)
mantıklıymış ne kaybederim ki :) sağol şekerim öperim
Sigara iciyor demissin baslarda da , o zaman mola verdiginde yakala ve yapis
Mucks
Oouu kokuyu alacak kadar yakınlaştınöyle sandıydım her tenefüs yok olunca ama hiç görmedim içtiğini sigara da kokmuyormccx
O zaman molada al kahveleri git yqnina kuzumöyle sandıydım her tenefüs yok olunca ama hiç görmedim içtiğini sigara da kokmuyormccx
O zaman molada al kahveleri git yqnina kuzum
Sinavda da bol sans
Güzel haberler bekliyoruzpff heyecandan uyuyamıyorum yarın mutlaka yanına gidip tanışıcam ismini öğrenicem karar aldım
bu kararı alınca da heyecan yaptım iyi mi
hoff bu neyin heyecanı anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?