- 21 Temmuz 2015
- 510
- 222
- 303
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
İyi kendi bilir. Gelirse senindir, gelmezse kendi bilir. Herkesin yolu açık olsun. Hayırlısı.
Yenimi yazdin onuda
Bir yarim saat öncesine kdr zaten hiç girmemişti. Smdi de girip çıkıyor ama okunmadi mesajGenemi cevap yok
oksuuruk tuttu gulem diyeeeeeeeeecemal süreyyanın şiirini yaz adama '' sen bayan nihayet sen ölümüm kalımım ben artık adam olmam bu derde düşeli '' şiir okuyordum aklıma sen geldin de yani artık anlar yoksa camiden anons yaptır bacım sen
en son ne oldu bilmuiyorum ama eskik olmus bu gozleri ne renk onuda deseydin yaaaa :)))hahah diyanet işlerini mi arasam ne yapsamdirek o ilin camisinden anons yapsalar yada gidip patronu ile mi konuşsam öküz bu adam anlamıyor beyfendiciğim beynine iki vursanızda jeton kareli ise düşşe diye
Ne kadar yakından ve arada uçurum;
İnsanlar, evler, aramızda duvarlar gibi
Uyandım uyandım, hep seni düşündüm
Yalnız seni, yalnız senin gözlerini..
(Yalnız gözlerini be canım. İçime işleyen rengin en güzel tonu olan o gözlerini. Bir tek gözlerini düşünüyorum şimdilerde.Başka işim gücüm yok gözlerinden başka...)
bunu yazdım duvarıma altındaki parantez içi bana ait bunu da anlamazsa kafamı duvara vurucam
Öküz mavisien son ne oldu bilmuiyorum ama eskik olmus bu gozleri ne renk onuda deseydin yaaaa :)))
ahahahah o ne yawsssÖküz mavisi
Öküz mvsi işte cnm cuk diye uydu ona.ahahahah o ne yawsss
Allahini seversen artik tek kelime etme
adam kendini fasulye gibi nimetden saydi cevap vermiyor
facebok absinda bekleye bekleye gozlerin bozulacak yeter canina yazik elin adami için
Fuarlar var cnm o yüzde yogunlar da işte cevao vermesi lazımdıBaştan sona kadar okudum, olumlu ya da olumsuz cevap vermesi lazımdı, ne bu böyle önemsiyormus gibi, işleri cevap veremeyecek kadar yoğun olamaz
Hakkında hayırlısı olsun, olumsuz gibi görünüyor bu işFuarlar var cnm o yüzde yogunlar da işte cevao vermesi lazımdı
Hayırlısı canimHakkında hayırlısı olsun, olumsuz gibi görünüyor bu iş
Zorlamayla alakası yok normalde yogunsa bile işi biter bitmez mesajlarjma cevap veren biriydi. Tek bir gulucugu bile cevapsız bırakmayan biriarkadaşım hata etmişsin, seven adam bu kadar zorlamazdı seni. biraz görmezden geliyor gibiydi zaten.
her yaşanan bize ders. ümidini kes, başını dik tut. önündeki maçlara bak ve seni bu kadar zorlamayan ilişkilere yönel nolur.
Yok cnmYazdımı cevap
bundan sonra cevap versede yuz verme artikYok cnm
Ablamız konuştuLAF SIRASINDA ATIYORUM BANA Bİ VODAFON MESAJ ATIYOR BAŞKA MESAJ ATANIM YOK DE
Bakalm dha girmedi bile en son 10 saat önce girmisbundan sonra cevap versede yuz verme artik
hep o arkadasyin herseye nane olmasi yuzunden bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?