Hoşlandığım Kişi

oksuuruk tuttu gulem diyeeeeeeeee

en son ne oldu bilmuiyorum ama eskik olmus bu gozleri ne renk onuda deseydin yaaaa :)))

ahahahah o ne yawsss

Allahini seversen artik tek kelime etme
adam kendini fasulye gibi nimetden saydi cevap vermiyor
facebok absinda bekleye bekleye gozlerin bozulacak yeter canina yazik elin adami için
Öküz mvsi işte cnm cuk diye uydu ona.

Fasulye nimet en azından ya :)) ay neyse ne hali varsa görsun dha mesajı okumadi ama ben biraz.önce bir bardak soğuk suyumu içtim ohh mis

Baştan sona kadar okudum, olumlu ya da olumsuz cevap vermesi lazımdı, ne bu böyle önemsiyormus gibi, işleri cevap veremeyecek kadar yoğun olamaz

arkadaşım hata etmişsin, seven adam bu kadar zorlamazdı seni. biraz görmezden geliyor gibiydi zaten.
her yaşanan bize ders. ümidini kes, başını dik tut. önündeki maçlara bak ve seni bu kadar zorlamayan ilişkilere yönel nolur.

Zorlamayla alakası yok normalde yogunsa bile işi biter bitmez mesajlarjma cevap veren biriydi. Tek bir gulucugu bile cevapsız bırakmayan biri

erkekler aptal değildir, sadece işlerine gelmeyen bir durum olunca acayip aptala yatarlar.
arkadaşınız gereksiz aksiyon oluşturmuş sanki.
şayet size karşı hisleri olsaydı anında cevap verirdi, iş güç hikaye. biliyoruz ki erkekler beğendikleri kadına yanaşmakta tereddüt etmezler.
umuyorum güzel sonuçlanır ancak siz yapacağınız her şeyi yapmışsınız. bundan sonraki boşa çaba olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…