- 21 Temmuz 2015
- 510
- 222
- 303
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
kız ne yapak erkelerin hepsi vicdansızın oğullarıVicdansiz miknatisi senuilla belayi cekecen yanii
allah aşkına yaz şuna seviyorum diye yoksa bu sittim sene anlamaz
- o:
smile ifade simgesi
alıcam okuycam bırdaha da bı musaıt olabılsem
- ben :)
smile ifade simgesi tamam
düşünüyorum kendimi nerden atayım diye daha ne yazayım ben bu adamaallah aşkına yaz şuna seviyorum diye yoksa bu sittim sene anlamaz
açık bi şekilde belirt bu şiirle imayla olcak iş değil kadınlar kulübü olarak anladıkdüşünüyorum kendimi nerden atayım diye daha ne yazayım ben bu adama
açık bi şekilde belirt bu şiirle imayla olcak iş değil kadınlar kulübü olarak anladık
Hee ama bu gayet normal yaa biri sürekli şiir miir paylaşsa bende sosyal mesaj gönderiyor birilerine derdim.Bu durumun değişmesi için karşımdakinin ne yapması gerektiğinide bilemedim şimdi.Misal ''Kalbim boş'' temalı komik karikatürler olabilir.Mesela Eros ok atarken karşısındaki atma lan atma öteki tarafa at filan diyen bi karikatür var.O tarz bişeyler.Başkada bişey gelmedi aklıma :S
Hee valla anladikki karsisinda amuda kalksan gene bosaçık bi şekilde belirt bu şiirle imayla olcak iş değil kadınlar kulübü olarak anladık
saftiriğim benim
Ne kadar yakından ve arada uçurum;
İnsanlar, evler, aramızda duvarlar gibi
Uyandım uyandım, hep seni düşündüm
Yalnız seni, yalnız senin gözlerini..
(Yalnız gözlerini be canım. İçime işleyen rengin en güzel tonu olan o gözlerini. Bir tek gözlerini düşünüyorum şimdilerde.Başka işim gücüm yok gözlerinden başka...)
direk bunu yazdım
''tsk ederım kıme yazılmıs bu acqaba begendım :)
mutlaka gozlerı guzel olan bırıne'' dedi
üstteki cemal süreyanın şiirinden altındaki de benden:) dedim
o:
:)
guzel begendım
yuregıne kalemıne saglık smile ifade simgesi
ben:
gözleri çok güzel olan bir adama smile ifade simgesi
o:
smile ifade simgesi
bir zahmet üzerine alın o parantez içindeki yazıyı yazdım
Hee valla anladikki karsisinda amuda kalksan gene boserkekler beyin gelisiminde kadinlardan cok gerideler
Hahaha süperrrr :)))) Güzelll:)
hahah bir kez daha kk kadınları olarak bunu anlamış bulunduk. erkeklerin beyni boş
Ici saman dolu samanhahah bir kez daha kk kadınları olarak bunu anlamış bulunduk. erkeklerin beyni boş
Hiç sorrrmaa hiiççççççççççç KESİNLİKLE!
Ici saman dolu saman
Geridemi kiz onlarda beyin yok beyinleri baska yerleri onlarinHa anladikki karsisinda amuda kalksan gene boserkekler beyin gelisiminde kadinlardan cok gerideler
Geridemi kiz onlarda beyin yok beyinleri baska yerleri onlarin
LAF SIRASINDA ATIYORUM BANA Bİ VODAFON MESAJ ATIYOR BAŞKA MESAJ ATANIM YOK DE
Seviyorum ama kimiEskiden yanip sönen mesajlar oluyordusevdiklerim arasında en sevdiğim kim biliyormusun yazıyordu yanip sondukce SEN cikiyordu EN İYİSİ ONDAN YOLLAYALİM
Seviyorum ama kimi
En tatlı birini
Nasıl söylesem
İlk harflerine baksana
hahah bunu atayım ben en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?