Arkadaşlar merhabaaa :)
şimdi bir çocuk var
İnternetten tanışıyorlar
“3 hafta konuştuktan sonra çocuk senden hoşlanıyorum galiba “falan diyor. Kızımız da teşekkür ediyor...
Çocuk yazmamaya baslıyor
Kız yazıyor, çocuk soğuk
Kız da bende senden hoşlanıyorum diyor bugun aksam konusuruz diyor çocuk kız bekliyor ama sonuc yok su an
Ama sapık gibi değil . Sizli bizliler..
adam iş sahibi, kız da
Olayı nasıl yorumlarsınız??
Teşekkürü eden oğlan değil , kızımızBen karşımdaki adama hoşlanıyorum diyeceğim o da teşekkür edeceknasıl kafalar bunlar
Cocuk muhtemel onu bir suru kiza yaziyor artik tutanlar arasinda da ilgisini en cok cekene en fazla vakti ayiriyordur. Eger digerleriyle iletisimi azalirsa tekrar konusmaya calisabilir bence
adam wp a 23 saatte bir , instagrama oyle, Facebooka öyle giriyormus çok öyle değil gibi ama
Biliyorum ben kendi tarafımdan baktım olaya ve kötü hissettim. Teşekkür almak garip değil mi sizce de?Teşekkürü eden oğlan değil , kızımız
Çok aşırı sıkıcılar. Koca koca insanlar liseli gibi “hışlınıyırım gılibi” demesin lütfen artık doğru düzgün tanımadıkları insanlara. Kızlar da düşmesin artık bu tiplere. Komik, valla komik.
Eğlenceli değiller ama mesleki olarak da böyleymiş. Bilemiyorum artık gençler mutluysa sonucu merak ettim :)
Adam hakim3 hafta topu topu üç beş mesaj atmış insanlar arasında ne mutluluğu allah aşkına?
insanların meslekleriyle özel hayatları farklıdır. Hakimleri falan özel hayatlarında hüküm veren insanlar mı sanıyorsunuz acaba?
Aslında öyle değil diyor arkadaşım ama böyle algılanıyor gerçektenYa da adam ilk teşekkür ederim cevabını duyunca bekleme listesine alındığını düşündü, kız bir kaç gün düşündü, aralarından en iyisi bu dedi, bana hoşlandığını öyle söyledi diye düşünmüş ve soğumuş olabilir.
Karşı taraf hoşlanıyor olsa o an söylerdi. Düşünüp bana döndüğüne göre samimi değil demiş olabilir.
Adam hakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?