- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Senin için gidiyim de kitap okuyum o zaman
Çok sevindim ya. Çabucak sağlığına kavuşsun inşallah teyzemiz
Muhteşem ötesiBugün kendimi biraz dışarıya ve kitapevlerine attımgeçen sene korona ülkemize geldiğinden beri ilk kez, nasıl aç olduğumu tahmin edersiniz
Burası da Yapı kredi yayınları
Eki Görüntüle 2864954
Yaaa okuyan annelere bayılıyorum. Ne kadar zor olduğunu da yaşadığım için bizzat biliyorum.günaydın kızlar. topik ilk açıldığında katılmıştım fakat bebeğim olduğu için okumalarıma ağırlık veremediğim bir dönem olduğu için çıkmak zorunda kalmıştım. sanırım kızım 3 aylık olmak üzereydi. kızım artık 9 aylık ve okuma düzenim yeni oturdu diyebilirim. topik enerjisinden bir şey kaybetmemiş çok çok mutlu oldum.
C Calcifer ın annesi iyidir umarım. operasyon geçirmiş galiba. kısa zamanda iyi haberlerini alırız umarım. ❤
geçtiğimiz süre boyunca yavaş da olsa birkaç kitap bitirdim. burdan giderken notre dame ın kamburunu okuyordum fakat ilerlemeyince kitabı katletmemek için bırakmıştım şimdi yeniden elime aldım. 200 deyim. niyetim 2-3 güne bitirmek inşallah ❤
Gizli gizli okuyodur o , ona şöyle güzel bi hobi bulamadık gitti@Jasminla dan hala ses yok mu
Pazar gününden beri girmiyor haberde vermedi. Canı sıkkındı biraz o yüzden merak ettim canımYaaa okuyan annelere bayılıyorum. Ne kadar zor olduğunu da yaşadığım için bizzat biliyorum.Çok kalp
Gizli gizli okuyodur o , ona şöyle güzel bi hobi bulamadık gitti
Uyu uyu yiter okudunnotre dame ın kamburununda 214 teyim gözlerim kapanıyor bugünlük kepenk kapatıyorum
Aşk olsun nerden duycak teoBugün ortak okuma kitabı olan Empedokles'in dostları kitabını da aldım, arka kapağa ve girişe bakayım dedim 50 sayfa okumuşum
Aynı anda okuduğum kitap sayısı üçe yükselmiş olduC Capanin Gururu Teyom duymasın
Hiç duymadım hiçBugün ortak okuma kitabı olan Empedokles'in dostları kitabını da aldım, arka kapağa ve girişe bakayım dedim 50 sayfa okumuşum
Aynı anda okuduğum kitap sayısı üçe yükselmiş olduC Capanin Gururu Teyom duymasın
Cristo kontuna başlamıştım 30 larda falanım.Aşk olsun nerden duycak teobaşka ne okuyorsun.
Ben dua koruması altındayım ya bu ay ondan dedim canımHiç duymadım hiç
Keyifli okumalarCristo kontuna başlamıştım 30 larda falanım.
Bir de Büyük filozoflar - Bryan Magee. Bu felsefe kitabı muhtemelen bir ay sürer okumam
Ben dua koruması altındayım ya bu ay ondan dedim canım
Yarın gelir benim kargom:) merakla bekliyorum.Bugün ortak okuma kitabı olan Empedokles'in dostları kitabını da aldım, arka kapağa ve girişe bakayım dedim 50 sayfa okumuşum
Okurken de merak ettiriyorYarın gelir benim kargom:) merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?