İyi akşamlar hanımlar. Bugün kitap okuyamadım. Gündüz evi temizledim. Akşam a doğru dışarı çıktım. Şimdi eve geldim. Biraz sonra tv de Teşkilat dizisini izleyeceğim. Herkese iyi okumalar
arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
merak edenler var biliyorum Calciferin annesi iyi çok şükür.
annesiyle ilgilenip biraz kendi halinde kalmak istemiş.
bı kaç güne kadar dönecek inşallah. herkese selamı var.
Güzel bir kitap aman aman sürükleyici değil ama teması çok kuvvetli anlamı derin bir kitap. 12 yaş için uygun bir kitap olduğu söyleniyor uzmanlarca ama ben çocukların anlamlandirmakta zorlanabileceklerini düşünüyorum daha çok yetişkinler için yazılmış kitap. Kahramanları küçük olsa da şahane bir yetişkin kitabı. Çünkü asıl mesajı da zaten yetişkinlere vermeye çalışıyor
Güzel bir kitap aman aman sürükleyici değil ama teması çok kuvvetli anlamı derin bir kitap. 12 yaş için uygun bir kitap olduğu söyleniyor uzmanlarca ama ben çocukların anlamlandirmakta zorlanabileceklerini düşünüyorum daha çok yetişkinler için yazılmış kitap. Kahramanları küçük olsa da şahane bir yetişkin kitabı. Çünkü asıl mesajı da zaten yetişkinlere vermeye çalışıyor
Evet öğrencilerime okutuyor türkçe öğretmenleri. Bende yeni okuyorum ama 12yaş için çokta anlayabilceklrri sıkılmadan okuyacakları bir kitap değil maalesef
Herkese hayirli sabahlar guzel bir hafta olsun insallah. Monte kristo kontuna devam ediyorum 367. Sayfadayim. Yine dogunun limanlarina da devam ediyorum onda da 30. Sayfadayim. Dun nobetten ciktim fazla bi okuma yapamadim tansiyonum cikmisti yatmakla geçirdim butun gunubugun cok sukur iyiyim islerimi halledip bol kitap okumak istiyorum