Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun. C Calcifer Rabbim acil şifalar versin.

Allah daim etsin iyiliklerini

Bizden de selamlar güzel haberlerle dönsün inşallah

Cok gecmis olsun yaa, bilmiyordum, cok iyi olsun anneciği insallah

Çok şükür, simdi nerde diye bakınca fark ettim ,Allah annesine de şifa versin❤Çok selamlar

Çok sevindim anneciğinin iyi olmasınaUmarım bir an önce toparlar.

Gecmis olsun dileklerimizi iletirsen sevinirim. ❤

Korkmuştum ben de sağol samdanım yazdığın için. Çok selam söyle

Tünaydın canım kızlar
kk birinci noteri Haber alınca bize de yazarsın samdanım:)

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar sağolun
calcifer da annesi de iyi çok şükür
onun da hepinize selamı var:)

Hoşgeldiniz kapıları açtım buyurum
Neden üyeliğini iptal ettin ki? Yorumlarına ara ara denk geliyordum, beğendiğim üyelerden biriydin.
Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum aranıza. Nasıl katılabilirim?

Neden üyeliğini iptal ettin ki? Yorumlarına ara ara denk geliyordum, beğendiğim üyelerden biriydin.
Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum aranıza. Nasıl katılabilirim?
Gelecek canım yakında hoş geldin annesi ameliyat oldu biraz kafa toparlamaya çalışıyordur okuduğun kitapları bizimle paylaşıp sohbete katılarak aramıza katılabilirsin

Allah şifalar versin inşallah daha da güzel haberlerle dönsün aramıza C Calcifer . Haber getirdiğin için teşekkür ederim kk birinci noteri sağ olasın, selamlar olsun : )

Gelecek canım yakında hoş geldin annesi ameliyat oldu biraz kafa toparlamaya çalışıyordur okuduğun kitapları bizimle paylaşıp sohbete katılarak aramıza katılabilirsin
Çok geçmiş olsun.
Hoş buldum :)
Herkes aynı kitapları mı okuyor? Atıyorum bu hafta Araba Sevdası kitabı okunacak gibi...

Çok geçmiş olsun.
Hoş buldum :)
Herkes aynı kitapları mı okuyor? Atıyorum bu hafta Araba Sevdası kitabı okunacak gibi...
Yok canım ilk sayfayı okudun mu bilmiyorum orada aylık ortak okunacak kitap ve yazar isimleri var ay sonunda ortak okunan kitap hakkında konuşuyoruz ortak okumalar zorunlu değil elbette ay sonunda okuduğumuz kitap ve sayfa sayısını ekliyoruz sağolsun C Calcifer liste yapıyor ay boyunca en çok okuyanları tespit ediyor hepimiz yıllık hedef belirledik ona göre hedefe kalan kitap sayımızın düşümünü yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…