Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar selam size bir sey sormaya geldim grange ın kongoya ağıt kitabini okuyan varmi basladim ama asla ilerlemiyor sonuna kadar boyle mi acaba ?
Selam canım
Hıhi seennn
aa ben de onu soracaktım calcim ne zaman başlayacağız diye:)
Beraber başlayalım
Ben başladım hemde hiç istemeden girişe bakayım dedim sayfalarca okumuşum
bir bakmışım 50 sayfa olmuş

Ben Şah& Sultan'ı yarım bıraktım. Kitaba kendimi veremedim monte Cristo Kontu'na başlıyorum. Sonrasında Levaiz in belirlediği ortak okuma kitabını okuyacağım
Ya hadi baslayin. Harika bir kitap. Dizi izler gibi 2x hizinda okuyup bitirmek istiyorummerak ediyorum kitabin nasil ilerleyecegini.

@Harpy @pacman Sizi tabloya ekledim. yıllık hedefinizi belirlerseniz onu da tabloya ekleyeyim.
firdefs yıllık hedefine ulaşmışsın tebrikler
U UcanSupurge sanki yıllık hedefiz az gibi he
Kuzum doğumdan sonra okuyamam ve kurban bayramında bir ay kadar kayınvalidemlerde kalırız orda da okuyamam diye şimdilik böyle kalsın

Kuzum doğumdan sonra okuyamam ve kurban bayramında bir ay kadar kayınvalidemlerde kalırız orda da okuyamam diye şimdilik böyle kalsın
Şimdi baktım da 26 okumuşum ya hedefe 4 kalmış calci harikasın kendim de bu kadar okuduğumun farkında değildim 40 yapalım canım doğuma kadar 14 tane okurum diye düşünüyorum

Şimdi baktım da 26 okumuşum ya hedefe 4 kalmış calci harikasın kendim de bu kadar okuduğumun farkında değildim 40 yapalım canım doğuma kadar 14 tane okurum diye düşünüyorum
Ya hahah peki peşe yazıyorum tamam 40 yapıyorum şekerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…