Ben de anca o zamana zatenSipariş verdim canım. Monte Cristo Kontu'ndan sonra başlayacağım 15 günü bulur hahahah
Bakabildin mi orijinal miymişBen de anca o zamana zaten
Şibumi okuyorum biraz zorluyor
Selam canımKizlar selamsize bir sey sormaya geldim grange ın kongoya ağıt kitabini okuyan varmi basladim ama asla ilerlemiyor sonuna kadar boyle mi acaba ?
Hıhi seennnKim ben mi
Ben başladım hemde hiç istemeden girişe bakayım dedim sayfalarca okumuşumaa ben de onu soracaktım calcim ne zaman başlayacağız diye:)
Beraber başlayalım
Ya hadi baslayin. Harika bir kitap. Dizi izler gibi 2x hizinda okuyup bitirmek istiyorumBen Şah& Sultan'ı yarım bıraktım. Kitaba kendimi veremedimmonte Cristo Kontu'na başlıyorum. Sonrasında Levaiz in belirlediği ortak okuma kitabını okuyacağım
Ya hadi baslayin. Harika bir kitap. Dizi izler gibi 2x hizinda okuyup bitirmek istiyorummerak ediyorum kitabin nasil ilerleyecegini.
Kitabın ismine çok güldüm
Söyliiiim miYa hadi baslayin. Harika bir kitap. Dizi izler gibi 2x hizinda okuyup bitirmek istiyorummerak ediyorum kitabin nasil ilerleyecegini.
Yaaa hayiiirSöyliiiim mi
Bak şimdi bir taneYaaa hayiiir
Şşşş daha fazla ileri gitmeBak şimdi bir tane
Çok attım ben sanırım.Sene sonuna kadar olan planı yapıyoruz
Tabi ki inşallah daha fazlasını okursun, okuruz
Kuzum doğumdan sonra okuyamam ve kurban bayramında bir ay kadar kayınvalidemlerde kalırız orda da okuyamam diye şimdilik böyle kalsın@Harpy @pacman Sizi tabloya ekledim. yıllık hedefinizi belirlerseniz onu da tabloya ekleyeyim.
firdefs yıllık hedefine ulaşmışsın tebrikler
U UcanSupurge sanki yıllık hedefiz az gibi he
Şimdi baktım da 26 okumuşum ya hedefe 4 kalmışKuzum doğumdan sonra okuyamam ve kurban bayramında bir ay kadar kayınvalidemlerde kalırız orda da okuyamam diye şimdilik böyle kalsın
Bakamadım canım yokmuş dr'da ama kesin korsanBakabildin mi orijinal miymiş
Selam canım
Hıhi seennn
Ben başladım hemde hiç istemeden girişe bakayım dedim sayfalarca okumuşum
bir bakmışım 50 sayfa olmuş
Tamamdır canım benimKuzum doğumdan sonra okuyamam ve kurban bayramında bir ay kadar kayınvalidemlerde kalırız orda da okuyamam diye şimdilik böyle kalsın
Ya hahah peki peşe yazıyorumŞimdi baktım da 26 okumuşum ya hedefe 4 kalmışcalci harikasın kendim de bu kadar okuduğumun farkında değildim 40 yapalım canım doğuma kadar 14 tane okurum diye düşünüyorum
23 haftalık canım yaklaşık 4 ay kaldı kalan 4 ayın biri kayınvalidemlerle geçer 3 ayda da 14 okurum inşallahTamamdır canım benimne kadarlık oldu bebiş
Sağlıkla kucağına al canım inşallah23 haftalık canım yaklaşık 4 ay kaldı kalan 4 ayın biri kayınvalidemlerle geçer 3 ayda da 14 okurum inşallah
Teşekkür ederim canımSağlıkla kucağına al canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?