Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
23 haftalık canım yaklaşık 4 ay kaldı kalan 4 ayın biri kayınvalidemlerle geçer 3 ayda da 14 okurum inşallah
Ya maşallah ben de hastanedeyken bir sürü bebek vardi. Ya nasıl güzeller. Rabbim isteyene nasıp etsin inşallah. Hele bir tane ikiz vardı çok tatlıydılar

Ya maşallah ben de hastanedeyken bir sürü bebek vardi. Ya nasıl güzeller. Rabbim isteyene nasıp etsin inşallah. Hele bir tane ikiz vardı çok tatlıydılar
İnşallah canım inşallah canı gönülden istiyorum Rabbim bu duyguyu tüm dileyen bekleyenlere nasip etsin diye

Hoşbuldum canim seni gordum daha iyi oldum
Evet masallah arkadaslar baya iyi okuyorlar yillik hedefler falan muazzam azcik imrendim

Yaa canim hosbuldum sen de mi buralardaydin nasil sevindim
Sagol canim annem simdi iyi cok sukur ameliyati da iyi gecmis
Kesin tarih belli degil ama 21i gibi cagirabilirlermis canim Allahin izniyle

C Calcifer ben yillik hedef belirtmedim cunku aylik ne kadae okuyabilecegimi suan kestiremiyorum. Bu ay bakayim bi durumuma temmuz basi kalan aylar icin hedef belirleyim olur mu? Bir de sayfa sayisi onemli mi bazi klasikler cok kisa oluyor 2 gunde bitiyor da sorayim dedim

İyi geceler herkese .
Bugün Sarah Jio nun Son Kamelya kitabını bitirdim.
Kitap da olay iki zamanlı anlatılıyor.
Botanikçi bir kız çiçek kaçakçısı bir çetenin elemanı oluyor bir malikane de işe başlıyor dadı olarak.Sonrasında orada hem hayatının aşkını buluyor hemde gizemli olaylara şahit oluyor .Diğer zamanda ki karakter de geçmişte bu malikanede yaşanan olayların sırrını çözüyor.
Güzel bir kitaptı seri okunan, merak uyandıran tavsiye ederim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…