Ya maşallah23 haftalık canım yaklaşık 4 ay kaldı kalan 4 ayın biri kayınvalidemlerle geçer 3 ayda da 14 okurum inşallah
İnşallah canım inşallah canı gönülden istiyorum Rabbim bu duyguyu tüm dileyen bekleyenlere nasip etsin diyeYa maşallahben de hastanedeyken bir sürü bebek vardi. Ya nasıl güzeller. Rabbim isteyene nasıp etsin inşallah. Hele bir tane ikiz vardı çok tatlıydılar
Bende seytan yeminini okumustum cok guzeldi ama bu gitmiyor ya 160 sayfayı zor okudum bırakamıyorumda bitirmedenGrange'nin iki kitabını okudum. Şeytan Yemini ve Kurtlar imparatorluğu. İkisi de çok akıcıydı aslında
kk birinci noteri ne okuyorsun
Hoşbuldum canim seni gordum daha iyi oldum
Çok sevdim bu topiğiİsteyen katılıyor. Ortak okuma kitaplarında yorum gecesi düzenleyip üzerinde konuşuyoruz.
Cristo kontu’ merak ediyorumBen Şah& Sultan'ı yarım bıraktım. Kitaba kendimi veremedimmonte Cristo Kontu'na başlıyorum. Sonrasında @Levaiz in belirlediği ortak okuma kitabını okuyacağım
Harry’i bitirmişsindir diye düşündümhala başlamadım life:)
yarın evdeyim inşallah. yarın bı tane okurum heralde
Harry’i bitirmişsindir diye düşündüm
Bu ay herkes biraz ağır başladı sankiyarın oturursam biter ilk kitap:) ama 1Q84 biraz ağır geldi galiba:) şu ana kadar baslayamadim başka kitaba
Bu ay herkes biraz ağır başladı sanki
Yaa canim hosbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?