- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Hakim dayının mektupta verayı astıktan sonra kendini öldürdüğü yazıyor ya canımyani bu gidip odasına kendini asmaya niyet etti ama di mi hakim dayı gelip sadece sandalyeyi ayağından aldı ben öyle anladım
doktordan çok şüphelenmedim o kadar zeki gelmedi o yüzbaşı lambdor mu ne ondan ve müfettiş polisten cok süphelendim gittim geldim verayla son üçe kalınca aha dedim vera işte sonunu okuyunca dedim aaa ama bak doğru kimseyi gömmediler hiç aklıma gelmedi ölü numarası bravoDedim hizmetçinin karısı olabilir çünkü ilk ölenlerden. Ölülerden olduğunu şuradan anladım kimseyi gömmediler herkesi odasına bıraktılar. Doktor olma ihtimali yüksek dedim çünkü bunlar kalbi durduran ilaçları biliyorlar
O kendini nasıl öldürdüHakim dayının mektupta verayı astıktan sonra kendini öldürdüğü yazıyor ya canım
İyi akşamlar size. Katılımınız için teşekkürlerDostlar
Bu topiği yeni keşfettim ki çok iyi yapmışım bugün bunu anladım
Şimdi müsade isteyeceğim sizden
Sağolun
İyi gecelerHepinize iyi geceler diliyorum
İyi ki varsınız
evet canım öyle sandalyeye vurdum diyodu ama kendi gitti bi yokladı o ipi vera di mi yani bi yeltendi intihara orayı tam oturtamadım şu an kitabı da antepte b ıraktım yolda yük olmasın diye :))Hakim dayının mektupta verayı astıktan sonra kendini öldürdüğü yazıyor ya canım
iyi gecelerHepinize iyi geceler diliyorum
İyi ki varsınız
SilahlaO kendini nasıl öldürdü
Ben de o kısmı unutmuşumevet canım öyle sandalyeye vurdum diyodu ama kendi gitti bi yokladı o ipi vera di mi yani bi yeltendi intihara orayı tam oturtamadım şu an kitabı da antepte b ıraktım yolda yük olmasın diye :))
ya kapıya namlulu tüfek dayayıp tam yatağa ölüsü denk gelecek şekilde bi düzenek kuruyodu alnından vurulacağı biçimde öyle bişey hatırlıyorumO kendini nasıl öldürdü
Bak onu hatırlamadımSilahlasilah da onun odasındaydı oysa en son Vera kullanmıştı o silahı bundan ötürü de polisler çelişkide idi veranın günlüğünde adamın doktordan önce silahla vurulduğu yazıyordu
vera o psikolojiyle gidiyodu asmaya ama hakim dayı sandalyeyi çekmişti yani vera ölürken hem kendi o atmosferin etkisi hem hakimin etkisi vardı gibi hatırladım sonuçta öldü ya Vera içim rahatladıBen de o kısmı unutmuşum
En son kendini vuruyor oysa veranın günlüğünde onun da öldüğü yazıyorduBak onu hatırlamadım
Bence hepsi birbirine yakindi, zaten bakınca hiç biri kasten adam öldürmemiş hep dolaylı yollardan sebep olmuşlar. Ama sıralama yapmam gerekirse ilk üç sıra sekreter, züppe ve uşakların olurdu.Sizce bu suçluların içinde gerçekten cezayı hakeden kimdi
Sıralamamı yapayımSizce bu suçluların içinde gerçekten cezayı hakeden kimdi
Vera öyle ölmese Hugo diye diye ölürdü hahahavera o psikolojiyle gidiyodu asmaya ama hakim dayı sandalyeyi çekmişti yani vera ölürken hem kendi o atmosferin etkisi hem hakimin etkisi vardı gibi hatırladım sonuçta öldü ya Vera içim rahatladıo kalsa geride üzülürdüm
Ya general de aldatılmış bir adam. Ona üzüldüm benSıralamamı yapayım
1- Vera
2- iki cocuğu trafik kazasında öldüren
3- para alan müfettiş polis
4- kahya çift
5- general askeri ölüme gönderen
diğerleri ölse de olurdu ölmese de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?