Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doktordan çok şüphelenmedim o kadar zeki gelmedi o yüzbaşı lambdor mu ne ondan ve müfettiş polisten cok süphelendim gittim geldim verayla son üçe kalınca aha dedim vera işte sonunu okuyunca dedim aaa ama bak doğru kimseyi gömmediler hiç aklıma gelmedi ölü numarası bravo

Hakim dayının mektupta verayı astıktan sonra kendini öldürdüğü yazıyor ya canım
evet canım öyle sandalyeye vurdum diyodu ama kendi gitti bi yokladı o ipi vera di mi yani bi yeltendi intihara orayı tam oturtamadım şu an kitabı da antepte b ıraktım yolda yük olmasın diye :))

Ben de o kısmı unutmuşum
vera o psikolojiyle gidiyodu asmaya ama hakim dayı sandalyeyi çekmişti yani vera ölürken hem kendi o atmosferin etkisi hem hakimin etkisi vardı gibi hatırladım sonuçta öldü ya Vera içim rahatladı o kalsa geride üzülürdüm

Ben hep adada başka biri daha olduğunu düşünmüştüm, yani Owen diye birinin varlığına gerçekten inanmıştım, cesetleri gömmemeleri dikkatimi çekmişti ama ölüm numarası iki, üç kaldıklarında acaba mi diye düşündürdü.

Ama kurgu muazzamdı.

Sizce bu suçluların içinde gerçekten cezayı hakeden kimdi
Bence hepsi birbirine yakindi, zaten bakınca hiç biri kasten adam öldürmemiş hep dolaylı yollardan sebep olmuşlar. Ama sıralama yapmam gerekirse ilk üç sıra sekreter, züppe ve uşakların olurdu.

Vera öyle ölmese Hugo diye diye ölürdü hahaha

Sıralamamı yapayım
1- Vera
2- iki cocuğu trafik kazasında öldüren
3- para alan müfettiş polis
4- kahya çift
5- general askeri ölüme gönderen

diğerleri ölse de olurdu ölmese de
Ya general de aldatılmış bir adam. Ona üzüldüm ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…