Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komik olanda bu
Lübnan Osmanlı’dan çıkınca Fransız kültürünün çok etkisine girmiş. Türklerle ilgili olumsız propagandalar olmuş belki sebebi budur.
Olabilir, sanırım kendisi de bir Fransa aşığı. Afrikalı leo kitabında Osmanlı'ya üstü kapalı katil demiş, yakın geçmiş röportajında yeni Türkiye'yi övmüş, kendiyle çelişmiş. Ya da eski Türkiye düşmanı bilemedim

Doğu’nun Limanlarında da vardı bazı söylemleri. Afrikalı leoyu okumadım. Belki Türkten kastettiği Osmanlı devleti olabilir

Doğu’nun Limanlarında da vardı bazı söylemleri. Afrikalı leoyu okumadım. Belki Türkten kastettiği Osmanlı devleti olabilir
Evet evet, isminden doğan çağrışımdan mı bu izlenime kapıldım bilmiyorum ama beklemiyordum.
Altı üstü bir kitabını okudum niye bu kadar yükseldiysem

Siliniş
Çok enteresan bir şekilde başlıyor kitap. Otopsi için adli tıp morgunda bekleyen bir kimliği belirsiz ceset birden gözlerini açar, hastaneye yetiştirirler. Daha sonra işler karışıyor, çok sürükleyici ve yürek burkan bir serüven başlıyor. Bütün kitaplarında kadınlara yönelik işlenen suçlar, yapılan zulümlere değinen yazar bu kitapta da çalışma vaadiyle başka ülkelerden amerikaya getirilip seks kölesi haline gelen kadınları, daha ergenlik çağına bile girmemiş kızlara çekiyor dikkati.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…