Olabilir, sanırım kendisi de bir Fransa aşığı. Afrikalı leo kitabında Osmanlı'ya üstü kapalı katil demiş, yakın geçmiş röportajında yeni Türkiye'yi övmüş, kendiyle çelişmiş. Ya da eski Türkiye düşmanı bilemedimKomik olanda bu
Lübnan Osmanlı’dan çıkınca Fransız kültürünün çok etkisine girmiş. Türklerle ilgili olumsız propagandalar olmuş belki sebebi budur.
Doğu’nun Limanlarında da vardı bazı söylemleri. Afrikalı leoyu okumadım. Belki Türkten kastettiği Osmanlı devleti olabilirOlabilir, sanırım kendisi de bir Fransa aşığı. Afrikalı leo kitabında Osmanlı'ya üstü kapalı katil demiş, yakın geçmiş röportajında yeni Türkiye'yi övmüş, kendiyle çelişmiş. Ya da eski Türkiye düşmanı bilemedim
Evet evet, isminden doğan çağrışımdan mı bu izlenime kapıldım bilmiyorum ama beklemiyordum.Doğu’nun Limanlarında da vardı bazı söylemleri. Afrikalı leoyu okumadım. Belki Türkten kastettiği Osmanlı devleti olabilir
iki cilt için cok iyi fiyat maşallahMonte Kristo Kontu'nu almak isteyenlere duyuru. Amazon'da 22TL inmiş. Bu kadar indirimli zor bulunur
Kesinlikle çok iyi. Ben 32TL almışım. Kaçmaz fırsat benceiki cilt için cok iyi fiyat maşallah
Kaç sene önce 40 liraya yakın yılbaşı çeki kullanmıştımMonte Kristo Kontu'nu almak isteyenlere duyuru. Amazon'da 22TL inmiş. Bu kadar indirimli zor bulunur
alıyım diyorum 30 gün ücretsiz prime üyesi oldum şimdiKesinlikle çok iyi. Ben 32TL almışım. Kaçmaz fırsat bence
Okumadıysan okumalısın martin’ialıyım diyorum 30 gün ücretsiz prime üyesi oldum şimdi
martin eden 10 tl
okumam mı canım Jack London en sevdiğim yazarlardanOkumadıysan okumalısın martin’i
Biz Tolstoy deyince bir Anna’yı bilirizarkadaşlar tolstoy da baya indirimde insan ne ile yaşarı çok duygulanarak okumuştum başka önereceğiniz çok da uzun olmayanbi kitabı olur mu
1062 sfBiz Tolstoy deyince bir Anna’yı bilirizdiğerleri kesmez bizi
Amazon'a hoş geldinalıyım diyorum 30 gün ücretsiz prime üyesi oldum şimdi
martin eden 10 tl
Ivan İlyiç'in ölümü muazzamarkadaşlar tolstoy da baya indirimde insan ne ile yaşarı çok duygulanarak okumuştum başka önereceğiniz çok da uzun olmayanbi kitabı olur mu
canımAmazon'a hoş geldin
sipariş verdim az önce ve bu mesajı gördüm :/Ivan İlyiç'in ölümü muazzam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?