Evet onunda ben tanıştırdım Amazon'lacanımMehfam söylemişti ordan alışveriş yapıyorum diye. üyelik oluşturdum alışveriş de yaptım ama bu kadar indirim görmemiştim :))
neler neler hangileriBenimde sepetimde 12 kitap bakışıyoruz
Ay keyifli okumalar olsun
bugün iş çıkışı gene kitapçıyı gezdim siyah inciyi alayım dedim 12 tl di aman Almıla birsürü kitabın var diye almadım ama tabi başka kitap aldımAy keyifli okumalar olsun
Emin misinbugün iş çıkışı gene kitapçıyı gezdim siyah inciyi alayım dedim 12 tl di aman Almıla birsürü kitabın var diye almadım ama tabi başka kitap aldımNihal Atsız Bozkurtlar'ı aldım baya pahalıydı şimdi baya indirimle siyah inciyi de aldım Bozkurtlara verdiğim ekstra para bu alışverişle nötrlendi
çok sağolasın hepimize keyifli okumalar olsun inşallahelimdekileri bitirene kadar bundan sonra indirimleri haber vermeyin; çünkü alırım
Allahım çok şükür ilk kez bu bataklağa düşmedimBenimde sepetimde 12 kitap bakışıyoruz
Biraz sıkıntılı imiş. Canı sıkkın olduğu için kapatmış. Dua bekliyor
Yazdığı günden beri dua ediyorum. Sıkıntısız atlatır inşallah bu süreciBiraz sıkıntılı imiş. Canı sıkkın olduğu için kapatmış. Dua bekliyor
Germinalneler neler hangileri
Henüz hiç bir şey bitmiş değilAllahım çok şükür ilk kez bu bataklağa düşmedim
germinale gittim geldim almadim bakGerminal
Hayvanlaşan insan
Üç kız kardeş
Madame bovary
1984
Fahrenheit
Cesur Yeni Dünya
Uğultulu tepeler
Beyaz diş
Oblomov
Usta ile margarita
Notre dame'ın kamburu
2021 yılının ortak okumalarını topladım ( bir tane hariç)
Henüz hiç bir şey bitmiş değil
Yükselsem mi acabaGerminal
Hayvanlaşan insan
Üç kız kardeş
Madame bovary
1984
Fahrenheit
Cesur Yeni Dünya
Uğultulu tepeler
Beyaz diş
Oblomov
Usta ile margarita
Notre dame'ın kamburu
2021 yılının ortak okumalarını topladım ( bir tane hariç)
Henüz hiç bir şey bitmiş değil
Ne kadar da benBütün klasikleri almamak için kendimi o kadar zor tutuyorum ki anlatamam, alamıyorum ya sanki böyle içimden bir şeyler kopuyor gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?