Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Jean paul sartre den bulanti kitabim bitti.kitap varolusculuk felsefesi uzerine yazilmis. Olay orgusunden cok dusuncelerin yer almasi sebebiyle zorlanarak okudugum bi kitap oldu.felsefeye ilgisi olanlara tavsiye ederim
Bu ay icin belirledigim marti jonathan livingston kitabina basliycam. Monte kristo kontu 2. Cilt 444.sayfadayim.okumalarim son hiz devam ediyor

Ay keyifli okumalar olsun
bugün iş çıkışı gene kitapçıyı gezdim siyah inciyi alayım dedim 12 tl di aman Almıla birsürü kitabın var diye almadım ama tabi başka kitap aldım Nihal Atsız Bozkurtlar'ı aldım baya pahalıydı şimdi baya indirimle siyah inciyi de aldım Bozkurtlara verdiğim ekstra para bu alışverişle nötrlendi
çok sağolasın hepimize keyifli okumalar olsun inşallah elimdekileri bitirene kadar bundan sonra indirimleri haber vermeyin; çünkü alırım

Emin misin

neler neler hangileri
Germinal
Hayvanlaşan insan
Üç kız kardeş
Madame bovary
1984
Fahrenheit
Cesur Yeni Dünya
Uğultulu tepeler
Beyaz diş
Oblomov
Usta ile margarita
Notre dame'ın kamburu

2021 yılının ortak okumalarını topladım ( bir tane hariç )
Allahım çok şükür ilk kez bu bataklağa düşmedim
Henüz hiç bir şey bitmiş değil

germinale gittim geldim almadim bak
bi kitap eksik diyorum şimdi hatirladim keyifle okursun insallah germinali begenirsen ben de alayim.

Yükselsem mi acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…