Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
germinale gittim geldim almadim bak
bi kitap eksik diyorum şimdi hatirladim keyifle okursun insallah germinali begenirsen ben de alayim.
Germinal'i okudum ben. Mutlaka okumalısın gerçekten çok iyi bir kitap. O dönemi çok güzel anlatmış

Nerdesin ne zamandır hoşgeldin
En son depresyon ilacı kullanıyordum kuzum ilacı bırakınca kendime de kk ya da geldimmm
Evet canım her gün paylaşıyorum böyle memleketimin cennet köşelerini
Bu beni çook mutlu eder
Ben Semerkant kitabında bariz hissettim bu düşmanlığı açıkçası

Genç wertherin acıları 72. sayfadayım genç demesine gerek yokmuş yazarın aslında herkesin zaman zaman yaşadığı ortak acılar :/ tabi ki yaşın şöyle bir etkisi var o aşk denen kavramın ne kadar boş olduğunu insanın gözünü kör ettiğini kavrayınca insan sevgisini aşkını bir insana değil daha anlamlı şeylere yönlendiriyor en azından benim bu yaşıma gelinceye kadarki deneyimim böyle oldu.
kendimden çok parça gördüm wertherde geçmişteki o saf duygularımdan hallerimden şu an kitabın ortalarındayım ama çok beğendim bitirmediğim bir kitaba bu kadar yorum yazmam normalde.
romanın içine girip gel werthercim bak biz de bu yollardan geçtik gel ablam bi konuşalım diyesim geliyor

Şöyle diyebilirim ki,olaylar aynı isimler farklı

Werther de bizden sayılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…