- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.229
- 598
yukarıda sebebini yazdımÖğrendin işte
T vitamini lazım gerçekten. Yorgunluktan ağlayasım var ama güçlü olmamda gerek. Eşime sabah şikayet ettim. Çok yorgunum tatail işini napacaz diye. Cvp bekleyeceğizKolumu kaldıracak halim yok biliyor musun? Bence hepimiz tatile gitmeliyiz
Test günün ne zaman. İnşallah pozitif gör ve pozitif sağlıkla devam ethamd olsun canım iyiyim. Tek embriyom kaldı, onu da transfer oldum. Tevvekkül içindeyim canım. Sen de çok iyi olursun inşallah
Benim de tatil yaklaştıkça modum iyice düşüyor. Çalışmak bile zulum geliyorT vitamini lazım gerçekten. Yorgunluktan ağlayasım var ama güçlü olmamda gerek. Eşime sabah şikayet ettim. Çok yorgunum tatail işini napacaz diye. Cvp bekleyeceğizHaklı ama geçici kısa bir çözüm bulsa iyiydi.
Ee bizde mi gidelim yaniçoktandır yoktu, güzel karşılayalım dedim
haftaya bugün canım, inşallah güzel sonuçlar alırımTest günün ne zaman. İnşallah pozitif gör ve pozitif sağlıkla devam et
yok kuzum ya, kimse gitmesin bir yere, hem seni de muaf tutmuştum yaEe bizde mi gidelim yani
Ben çalışmıyorum ev hanımı olmak çalışmak sayılırsa o kadar ama havaların yağmurlu olması kızımın son günlerde uyku sorununun hiç yola girmemesi baya sinirlerini yıprattı. Kitap okuyamıyorum. Aynaya bile bakmadığımı farkettim. Biraz kafa dinlemek gerek. Modu yükseltmek için.Benim de tatil yaklaştıkça modum iyice düşüyor. Çalışmak bile zulum geliyor
Amin inşallahhaftaya bugün canım, inşallah güzel sonuçlar alırım
Ev hanımlığı da çok zor bence. Bir nevi çalışıyorsun evin işi kolay değil valla. Evde olduğumda işi bir türlü bitiremiyordum. Bir de ev işi nankör. Yapıyorsun ertesi gün yine aynıBen çalışmıyorum ev hanımı olmak çalışmak sayılırsa o kadar ama havaların yağmurlu olması kızımın son günlerde uyku sorununun hiç yola girmemesi baya sinirlerini yıprattı. Kitap okuyamıyorum. Aynaya bile bakmadığımı farkettim. Biraz kafa dinlemek gerek. Modu yükseltmek için.
İşte herkese yaptığı nazarı tek bana yaptı bu ay
İşte herkese yaptığı nazarı tek bana yaptı bu ay
Bu da ortalık karıştırıyor
Hiç o niyetim yoktuBu da ortalık karıştırıyor
Sanarsın melakeHiç o niyetim yoktu
hirkes bana karşı birleşmiş
Evet ama yine okuyamadım muaflik bir kamuflaj mi yoksayok kuzum ya, kimse gitmesin bir yere, hem seni de muaf tutmuştum ya
Sanki okuyabiliyoruz daİşte herkese yaptığı nazarı tek bana yaptı bu ay
Okumuyoruz suçu da sana atıyoruz işte, okuyamiyoruz diyememe şeklimiz Teohirkes bana karşı birleşmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?