Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ev hanımlığı da çok zor bence. Bir nevi çalışıyorsun evin işi kolay değil valla. Evde olduğumda işi bir türlü bitiremiyordum. Bir de ev işi nankör. Yapıyorsun ertesi gün yine aynı
Kesinlik öyle hiç oturmuyorsun ama ortada bir şey yok. Ama bunu anlamayanda çok. Evde ne işi var ki oturduğu yerde anca kitap okusun diyen bile var benim için

Kesinlik öyle hiç oturmuyorsun ama ortada bir şey yok. Ama bunu anlamayanda çok. Evde ne işi var ki oturduğu yerde anca kitap okusun diyen bile var benim için
Onu diyen otursun kendi yapsın ev hanımlığını

Selamlar iyi geceler herkese

Beyaz diş bitti çok keyfli bir kitap.. hayvanları özellikle köpekleri çok seven biri olarak çok keyif alarak okudum. Tavsiye ediyorum..
Ben bu ayki kitaplarımı şimdi bildireceğim. Cumartesi itibariyle kvnin yanına geçeceğiz. Umarım orada da düzenli okuyabilirim bu ayın okumasını da yetiştiremedim ama yine de okuyacağım..

Günaydınlar

Kitap okuyamiyorum kizlar levinle bi tanistim devami gelmedi yol yakinken birakayim mi

Bu hafta nobet sistemine baslayacagiz insallah ondan sonra duzenim olacak rahat rahat okurum. Simdiden herkese iyi okumalar iyi haftalar dilerim

Bence bırakma yaa. havalar birden ısınınca hepimizin okuma hızı düştü. İstisnalar da var tabi

Devam devam başlamışken bitir bence de canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…