Çok geçmiş olsun canım. daha iyi olmana çok sevindim. Bütün çocukların ve büyüklerin okuması gereken bir kitap benceGünaydınHerkes şen şakrak bugün ne güzel
Ben düne göre çook çok iyiyimHaziran bitmeden Şeker Portakalı'nı okumaya karar verdim. Bir öğrencime önerecektim kontrol etmeden vermek istemedim. Bana da ikinci defa okumak için bahane oldu
TünaydınKastros Plajı, Sevez Koyu, Yanasu Mağarası, Cehennem Şelaleleri, Yıldız Dağları
Eki Görüntüle 2879978
Eki Görüntüle 2879979
Eki Görüntüle 2879980
Eki Görüntüle 2879981
Eki Görüntüle 2879982
Kırklareli'nden herkese günaydınlar
Haziran ayının son günübildirimleri en geç cuma gün yapmanızı rica ediyorum.
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@bezgin bekir
@bnnu
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
inşallah döndüğünde güzel haberlerle döner. Onu da mı ben kaçırdım acep@Jasminla nerede acaba
eltime gideceğimKızlar müsaitseniz akşam @kk birinci noteri söylediği bir oyun vardı onu oynayalım diyorum
Benim de işim çıktı zateneltime gideceğim
eltim bu fedakarlığını duysa gözleri yaşarırBenim de işim çıktı zatenCuma günü oynayalım
eltim yok benim biliyo musun. sadece görümce başka kimse yokeltim bu fedakarlığını duysa gözleri yaşarır
benim var ama iyi geçiniyoruz şükür. Suşici gelineltim yok benim biliyo musun. sadece görümce başka kimse yok
Bir sushi patlatasım geldi beeebenim var ama iyi geçiniyoruz şükür. Suşici gelin
inşallah döndüğünde güzel haberlerle döner. Onu da mı ben kaçırdım acep
Hiç dinlemiyorsun beniinşallah döndüğünde güzel haberlerle döner. Onu da mı ben kaçırdım acep
tamam cahilim, yazılışını bile bilmiyorum, sus ve otur TeoBir sushi patlatasım geldi beee
ayyy çok datlılarrr
biliyorum kuzum, kafası bayağı doluydu. benim de eşim diyor sana yasaklayacağım kulubü diye
Yok kuzu ya ara vermek istemiştir.inşallah döner
Eşim banada yazmazsın artık dimi diyordu dünbiliyorum kuzum, kafası bayağı doluydu. benim de eşim diyor sana yasaklayacağım kulubü diye
O kadar oku yaz çiz git suşi yaz ovvvvvvvtamam cahilim, yazılışını bile bilmiyorum, sus ve otur Teo
Ferfecir kırmızı çizgimizdirEşim banada yazmazsın artık dimi diyordu düntamam dedim ferfecire yazıcam sadece
benim yazıp çızdıklarımda hiç şuşi yok kiO kadar oku yaz çiz git suşi yaz ovvvvvvv
Bahane mi bu sencebenim yazıp çızdıklarımda hiç şuşi yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?