- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.229
- 598
değil miiiiBahane mi bu sence
Şapşikkk tabi ki değildeğil miiii
Karamazov Kardeşleri sonraya bırakabilirsin. Akıcı ama kalın olduğu için şu dönemde zorlayabilir seniSaatleri ayarlama enstitüsü güzel bir kitaptı. Ben kısaca şöyle anlatmaya çalışayım. Hayri irdal kahramanımız başlarda bazı kişileri anlatıyor. Babasını halasını saat tamirini nasıl öğrendiğini falan sonra hayatına Halit Ayarcı giriyor. Ve saatleri ayarlama enstitüsü hikayesi başlıyor. İnsanların çıkarları çıkar ilişkileri ve devletin malı Deniz yemeyen keriz sistemini kendi diliyle anlatıyor. Ben severek okudum. Son dönemler çok istediğim gibi okuyamıyorum hep bi kopma var. Ona rağmen sevdim. Şimdi Karamazov kardeşler yada Beden kayıt tutar arasında gidip geliyorum. Karamazov Kardeşleri okumak istiyorum. Ama bitiremem diye korkuyorum. Çünkü düzenimiz şidetli düzensizlik içeriyor.
Çok fazla seçeceğim kalmadı açıkcası okunacaklar bitti. Türkiye’den gelecekler gelemiyor. Temmuz sonu inşallah açılır uçuşlar. Metastaz var o zor gibi hiç düşünmedim bile.Karamazov Kardeşleri sonraya bırakabilirsin. Akıcı ama kalın olduğu için şu dönemde zorlayabilir seni
Karamazov Kardeşleri sonraya bırakabilirsin. Akıcı ama kalın olduğu için şu dönemde zorlayabilir seni
Benimde bu ay listemde karamazov kardesler varÇok fazla seçeceğim kalmadı açıkcası okunacaklar bitti. Türkiye’den gelecekler gelemiyor. Temmuz sonu inşallah açılır uçuşlar. Metastaz var o zor gibi hiç düşünmedim bile.Beden kayıt tutar ve Karamazov Kardeşleri çıkarttım kitaplıktan. İkisinede başlayacağım kafama hangisi girerse onla devam edeceğim.
Teşekkür ederim canımHayırlı uğurlu olsun canım tatlı telaşlar mutluluklar dilerim
Ne testiydi teomBenim test günüm
Gunaydiiiin herkeseSeyfe Gölü Kuş Cenneti, Japon Bahçesi, Çoğun Barajı, Obruk Dağı Mağarası, Terme Kap,
Eki Görüntüle 2880511
Eki Görüntüle 2880512
Eki Görüntüle 2880514
Eki Görüntüle 2880516
Eki Görüntüle 2880517
Kırşehir'den herkese günaydınlar,
Bildirimler yapıldı mı?
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Jasminla
T Tamam
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
bnnu
G gereksizkontes
MelodiminEsi
Saatleri ayarlama enstitüsü güzel bir kitaptı. Ben kısaca şöyle anlatmaya çalışayım. Hayri irdal kahramanımız başlarda bazı kişileri anlatıyor. Babasını halasını saat tamirini nasıl öğrendiğini falan sonra hayatına Halit Ayarcı giriyor. Ve saatleri ayarlama enstitüsü hikayesi başlıyor. İnsanların çıkarları çıkar ilişkileri ve devletin malı Deniz yemeyen keriz sistemini kendi diliyle anlatıyor. Ben severek okudum. Son dönemler çok istediğim gibi okuyamıyorum hep bi kopma var. Ona rağmen sevdim. Şimdi Karamazov kardeşler yada Beden kayıt tutar arasında gidip geliyorum. Karamazov Kardeşleri okumak istiyorum. Ama bitiremem diye korkuyorum. Çünkü düzenimiz şidetli düzensizlik içeriyor.
Seyfe Gölü Kuş Cenneti, Japon Bahçesi, Çoğun Barajı, Obruk Dağı Mağarası, Terme Kap,
Eki Görüntüle 2880511
Eki Görüntüle 2880512
Eki Görüntüle 2880514
Eki Görüntüle 2880516
Eki Görüntüle 2880517
Kırşehir'den herkese günaydınlar,
Bildirimler yapıldı mı?
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Jasminla
T Tamam
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
bnnu
G gereksizkontes
MelodiminEsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?