Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saatleri ayarlama enstitüsü güzel bir kitaptı. Ben kısaca şöyle anlatmaya çalışayım. Hayri irdal kahramanımız başlarda bazı kişileri anlatıyor. Babasını halasını saat tamirini nasıl öğrendiğini falan sonra hayatına Halit Ayarcı giriyor. Ve saatleri ayarlama enstitüsü hikayesi başlıyor. İnsanların çıkarları çıkar ilişkileri ve devletin malı Deniz yemeyen keriz sistemini kendi diliyle anlatıyor. Ben severek okudum. Son dönemler çok istediğim gibi okuyamıyorum hep bi kopma var. Ona rağmen sevdim. Şimdi Karamazov kardeşler yada Beden kayıt tutar arasında gidip geliyorum. Karamazov Kardeşleri okumak istiyorum. Ama bitiremem diye korkuyorum. Çünkü düzenimiz şidetli düzensizlik içeriyor.

Karamazov Kardeşleri sonraya bırakabilirsin. Akıcı ama kalın olduğu için şu dönemde zorlayabilir seni

Karamazov Kardeşleri sonraya bırakabilirsin. Akıcı ama kalın olduğu için şu dönemde zorlayabilir seni
Çok fazla seçeceğim kalmadı açıkcası okunacaklar bitti. Türkiye’den gelecekler gelemiyor. Temmuz sonu inşallah açılır uçuşlar. Metastaz var o zor gibi hiç düşünmedim bile. Beden kayıt tutar ve Karamazov Kardeşleri çıkarttım kitaplıktan. İkisinede başlayacağım kafama hangisi girerse onla devam edeceğim.

Benimde bu ay listemde karamazov kardesler var

Başkanım:) C Calcifer ben nikah vs hazırlık stres derken hiç gelemiyorum Özledim hepinizi inşallah temmuz 5 ten sonra rahatlayacağım:)
Ay hadi hayırlısı. 5 temmuzdan sonra yoklama alacağım ona göre. Bildirim yaptın mı?

saatleri ayarlama enstitüsüne başladım 100 sayfada kaldım.
beden kayıt tutar da evde gözüme bakıyor.
of performansım çok kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…