Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama gerçekten çok verimsiz bir ay olmuş sanırım havaların sıcaklığı motivasyonumuzu da etkiledi
Yazın biraz böyle oluyor canım evet Beni de hem izmir sıcağı hem nikah vs işleri çok yordu bugün bol bol okumayı planlıyorum hava da serin:) Sahile inip okuma kampı kuracağım kendime

Canım ben gectigimiz ay hic kitap okumadigim icin bildirim yapmadim. Bu ay kaldigim yerden devam edecegim. Kitaplar bittikce kisa ozetlerini paylasirim ❤

Yazın biraz böyle oluyor canım evet Beni de hem izmir sıcağı hem nikah vs işleri çok yordu bugün bol bol okumayı planlıyorum hava da serin:) Sahile inip okuma kampı kuracağım kendime
Bu arada hayırlı olsun canım. Rabbim utandırmasın inşallah. ağız tadınız hiç bozulmasın

Canım ben gectigimiz ay hic kitap okumadigim icin bildirim yapmadim. Bu ay kaldigim yerden devam edecegim. Kitaplar bittikce kisa ozetlerini paylasirim ❤
Tamam canım. seni hatırlıyor gibiydim ama tam emin olamadım

HAZİRAN AYI LİSTESİ

EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR
1. firdefs 9 Kitap
2. K Kitapkontesi 8 Kitap
2. Natsume 8 Kitap
3. Life light 5 Kitap
3. kimlanbu 5 Kitap
3. Alp_BuRc 5 kitap

EN ÇOK SAYFA OKUYANLAR
1. Natsume 3050 Sayfa
2. K Kitapkontesi 2429 Sayfa
3. firdefs 2192 sayfa

HAZİRAN AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP

100 ADET

HAZİRAN AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI
29.560
SAYFA
Dereceye girenleri tebrik ediyorum
bütün okuyan arkadaşların da ağzına sağlık

Ozeti de bildirim sayfasindan mi burdan mi yapacağız

Oooo tebrik ederim kızlar bir kitap daha okusam en çok kitap okuyanlarda adım olacaktı yine olmadı züpürge yine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…