Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kv sağolsun çok iyi ama gidince ymek vs benim yapmamı bekliyor. Yaşlı da zaten kadıncağız. Şimdi Teo kızmasın da ne yapsın hani sana alınmıştı bu hatun
O anlıktı yavrum. Dedim ya nazar değdi diye benimki genç 54 yaşında

Beyaz Diş Jack London okuyorum. Ama inanılmaz geriliyorum. Çok sinirliyim. Insanoğlu gerçekten çok acımasız gaddar ve pislik. Ben de kendi türüme inanılmaz kinliyim.
Favori kitaplarından. Çok severim. İnsanın içine işliyor okurken

Ortaokulda Türkçe öğretmenimiz okumamızı zorunlu kılmıştı. Sanırım yarısına kadar zorla okudum. Üstelik satın aldığım ilk kitaplardandır. Kitap okumaya teşvik etmek güzel fakat zorunlu kılmak soğutuyor. Aklıma geldi yazmak istedim

Bir kaç gündür kitap okuyorum eşimin gözüne battım. Sınava çılışma kitap oku. Yok sana bundan sonra kitap almak falan. Sınavı geç sınırsız benim kartımla al diyor sanki benim karta o para yatırmıyormuş gibi Adam tehdit mi etti ödülmü koydu anlamadım. Şimdi kitap mı okuyamadım dersim çalışayım

Güzel bir kitaptı. 7 den 70 e okunulacak bir kitap. Evet zorla okununca insan soğuyor. Bende öyleyim. Mesela bir işle uğraşırım , biri gelip olumsuz eleştiri yaparsa yaptığım işten soğuyorum.
Yapmayı bırakıyorum.
Bu kitap çocuklar için eğitici , öğretici hikayelerden bahsediyor. Küçük mesajlar veriyor. Güzel bir kitaptı. Beğendim bu kitabı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…