Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Matematik benim.Hem bedensel hem beyinsel olarak yorucu ama seviyorum ben
Branşın mük sen öğrencilerle velilerle uğraşıyorsun. Biz garibanlar robotlarla, makinelerle, internetle, müdürü velisi öğrencisi öğretmeni say say bitmiyor
İçim şişti branştan

Yok ya çok yıpratıyor
Acaip bi yaşlanma korkusu var bende,1984 u okuyorum şimdi,sizlerde ortak okumada okudunuz sanrım, bugün mesela birkaç satır yaşlılığa dair yazmis o kısmı okuyunca dalıp gittim mesela nasil olcak bizim halimiz diye.Çok yaşlanmadan ahirete intikal etmek temennim

Matematik benim.Hem bedensel hem beyinsel olarak yorucu ama seviyorum ben
Sevdiğim branşlardan
Branşın mük sen öğrencilerle velilerle uğraşıyorsun. Biz garibanlar robotlarla, makinelerle, internetle, müdürü velisi öğrencisi öğretmeni say say bitmiyor
İçim şişti branştan
Akıllı tahtalar bazen jeneratörler ilk atandığım yıl jeneratör arızasına anlarsın sen diye çağırılmıştım

Sevdiğim branşlardan

Akıllı tahtalar bazen jeneratörler ilk atandığım yıl jeneratör arızasına anlarsın sen diye çağırılmıştım
Yok deve diyeydin tövbe Ya Rabbim bilumum elektronik aygıt tamir edilir yazıyor alnımızda çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…