o ortalamayı da bizim topik sayesinde buluyoruz. Elimizden ancak bu kadar geliyor.Bence bişey değişmeyecek kitapçılar için daha zarar ederler. Korsan kitaplar çıkar yine. Rekabet olunca korsan azalmıştı.ortalamamız senede 1 kitap bile değilmiş
Bazı insanların gerçekten kitap alacak durumu yok ama arkadan gelen bir nesil de her şeyi sosyal medya zannediyor maalesefo ortalamayı da bizim topik sayesinde buluyoruz. Elimizden ancak bu kadar geliyor.
En büyük teoneyse ben size ucuzundan kitap yazarım
mine söğüt ❤
Kardeşim 16 yaşında kitap istedi. Okusun diye desteklemeye çalışıyorum. Ne kadar okursa o kadar iyi.Bazı insanların gerçekten kitap alacak durumu yok ama arkadan gelen bir nesil de her şeyi sosyal medya zannediyor maalesef
Okusunlar bakış açıları değişsin.bir yerden başlamak lazım. Ne kadar küçük yaşta başlarlarsa alışkanlık oluyurKardeşim 16 yaşında kitap istedi. Okusun diye desteklemeye çalışıyorum. Ne kadar okursa o kadar iyi.
Bu zalımlardan herşey beklenirSeneye kadar okunacak kitap bırakmaz bu cenavarlar. Hepsini okuyup yorumlayıp bize okunacak kitap bırakmazlar
Fareler ve İnsanlarda ben de öyle olmuştum lisede okumuştum oysaSelamlar guzel hatunlar
Deniz feneri koyu sayfa 400deyim az kaldi ama kitaplarim hala gelmedi sanirim eski kitaplarimdan bi tane daha sececegim okumak icin. 7-8 yil once okudugum kitaplar hatirlamamam normal mi ilk defa okuyormuş gibi okuyorum bildiğiniz
Lise mezuniyetimden 15 sene geçmiş ondan da birkaç sene önce okumuştum belki deFareler ve İnsanlarda ben de öyle olmuştum lisede okumuştum oysa
Biraz dinlen ya kitaplar gelmezseSelamlar guzel hatunlar
Deniz feneri koyu sayfa 400deyim az kaldi ama kitaplarim hala gelmedi sanirim eski kitaplarimdan bi tane daha sececegim okumak icin. 7-8 yil once okudugum kitaplar hatirlamamam normal mi ilk defa okuyormuş gibi okuyorum bildiğiniz
Senin yine baya olmus sanirim. Ya iz birakan unutulmayan kitaplar oluyor muhakkak ama cogunu tekrar tekrar okuyabilirim sanki hic okumamis gibi filmlerde de ayni oluyor benimFareler ve İnsanlarda ben de öyle olmuştum lisede okumuştum oysa
Hic niyetim yok vallaBiraz dinlen ya kitaplar gelmezse
Biliyordum ama şansımı deneyeyim dedimHic niyetim yok valla
Suan evde fazla okuyamiyorum.Persembe yatili misafirlerim gidiyor haber edeyim dedim
Arkadaşlar misafirlerim var aktif olamıyorum ama okumalara devam ediyorumAtatürk ve Kurtuluş Anıtı, Ulubey Kanyonu, Karaağaç Göleti, Clandras Köprüsü ve Şelalesi
Eki Görüntüle 2903773
Eki Görüntüle 2903774
Eki Görüntüle 2903775
Eki Görüntüle 2903776
Uşak'tan herkese Günaydın , Hayırlı cumalar
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
bir civciv annesi
@yesilimtrak
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
Arrietty_
Boncobo
@hardyandholl
@nebula21
@LeYli NaR
@Hypatia 00
Yeraltından Notlar kitabı su gibi akıyor ama zihninizin bilincinizin o suyun içinde rafting yaptığını hissediyorsunuz
Not ettim son iki kitabiVarolmanın Dayanılmaz Hafifliği
Bu kitap için ne düşüneceğimi ne demem gerektiğini bilmiyorum.
Sinek Isırıklarının Müellifi
Barış Bıçakçı nasılsın iyimisin? İyi olmanı yüce Mevladan dilerim. Sen yaz ben okuyayım.Çokça tavsiye ediyorum.
Yeraltından Notlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?