Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yanlış ayda boş geçtin. geçtiğimiz iki ayda olsaydı göze batmazdım. Şimdi beşler onlar havada uçuşuyor. düşün C Capanin Gururu Teyom bile okumaya başladı
Zaten bende şans olsaydı köye gitmez birinci olurdum. Kaçırdım neyse önümüzdeki sene artık

kaç aydır almıyorum ben, taşınma masrafları bitince ve kendime çalışma odası yapınca tekrar başlayacağım inşallah
Kitaplara zam gelecek diyolla. Korkuyorum zam gelmeden stok yapıyorum. Artık 5 yıl almam

2022 ye hazırlıklar başlasın
Aa bu ben indirimler yasaklanacak dediğinden beri alıyorum ne aldığımın önemi yok
bahanemiz de mi olmasın
zam gelen herşeyi yine de alıyoruz, kitabı da öyle yaparız mecburen. 5 kitap yerine 3 alırız ne yapalım
yok yawru öyle zam değil "sabit piyasa yasası" çıkartmak istiyormuş kitapçılar. Başta D&R. internette indirimli olduğu için mağazada satışlar az oluyormuş o yüzden kitaba etiket fiyatından en fazla %10 indirim olacak şekilde düzenleme yapacaklarmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…