AA kendi akrabalarıysa susarım@Levaiz ciğimin kendi akrabaları olduğu için ses etmiyorum. Eniştenin akrabaları olsa kızardım
Yeni kitap aldım lütfen beni dürtmeyiniz hanım efendiYeraltından Notlar kitabı su gibi akıyor ama zihninizin bilincinizin o suyun içinde rafting yaptığını hissediyorsunuz
ne aldın kız senYeni kitap aldım lütfen beni dürtmeyiniz hanım efendi
Zaten bende şans olsaydı köye gitmez birinci olurdum. Kaçırdımyanlış ayda boş geçtin. geçtiğimiz iki ayda olsaydı göze batmazdım. Şimdi beşler onlar havada uçuşuyor. düşün C Capanin Gururu Teyom bile okumaya başladı
Ben deZaten bende şans olsaydı köye gitmez birinci olurdum. Kaçırdımneyse önümüzdeki sene artık
Iyi aksamlarBağın Kaplıcası, İn Delikleri, Munzur Vadisi, Rabat Vadisi
Eki Görüntüle 2903243
Eki Görüntüle 2903244
Eki Görüntüle 2903245
Eki Görüntüle 2903246
Tunceli'den herkese günaydınlar
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Keira-
minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@nebula21
@LeYli NaR
@Hypatia 00
Seneye kadar okunacak kitap bırakmaz bu cenavarlar. Hepsini okuyup yorumlayıp bize okunacak kitap bırakmazlarZaten bende şans olsaydı köye gitmez birinci olurdum. Kaçırdımneyse önümüzdeki sene artık
Yok yaw aylık belirli limitte kitap alıyorum düzenli olarak. O işte
kaç aydır almıyorum ben, taşınma masrafları bitince ve kendime çalışma odası yapınca tekrar başlayacağım inşallahYok yaw aylık belirli limitte kitap alıyorum düzenli olarak. O işte
Kitaplara zam gelecek diyolla. Korkuyorum zam gelmeden stok yapıyorum. Artık 5 yıl almamkaç aydır almıyorum ben, taşınma masrafları bitince ve kendime çalışma odası yapınca tekrar başlayacağım inşallah
2022 ye hazırlıklar başlasınZaten bende şans olsaydı köye gitmez birinci olurdum. Kaçırdımneyse önümüzdeki sene artık
Aa bu benKitaplara zam gelecek diyolla. Korkuyorum zam gelmeden stok yapıyorum. Artık 5 yıl almam
zam gelen herşeyi yine de alıyoruz, kitabı da öyle yaparız mecburen. 5 kitap yerine 3 alırız ne yapalımKitaplara zam gelecek diyolla. Korkuyorum zam gelmeden stok yapıyorum. Artık 5 yıl almam
bahanemiz de mi olmasın2022 ye hazırlıklar başlasın
Aa bu benindirimler yasaklanacak dediğinden beri alıyorum ne aldığımın önemi yok
yok yawru öyle zam değil "sabit piyasa yasası" çıkartmak istiyormuş kitapçılar. Başta D&R. internette indirimli olduğu için mağazada satışlar az oluyormuş o yüzden kitaba etiket fiyatından en fazla %10 indirim olacak şekilde düzenleme yapacaklarmışzam gelen herşeyi yine de alıyoruz, kitabı da öyle yaparız mecburen. 5 kitap yerine 3 alırız ne yapalım
Kabul edemem bunu tek seferde 10 kitap siparişi vermeye alıştı bu bünyezam gelen herşeyi yine de alıyoruz, kitabı da öyle yaparız mecburen. 5 kitap yerine 3 alırız ne yapalım
o konuda haklısın canım. Zatn az okuyan bir toplumuz. Bu da iyice bahanesi olurKabul edemem bunu tek seferde 10 kitap siparişi vermeye alıştı bu bünyeZam yapanı
Bence bişey değişmeyecek kitapçılar için daha zarar ederler. Korsan kitaplar çıkar yine. Rekabet olunca korsan azalmıştı.ortalamamız senede 1 kitap bile değilmişo konuda haklısın canım. Zatn az okuyan bir toplumuz. Bu da iyice bahanesi olur
neyse ben size ucuzundan kitap yazarımBence bişey değişmeyecek kitapçılar için daha zarar ederler. Korsan kitaplar çıkar yine. Rekabet olunca korsan azalmıştı.ortalamamız senede 1 kitap bile değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?