Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese iyi aksamlar ferfecir ailem.sizlerle bir mutluluğumu paylasmak istiyorum. 2.kez anne oluyorum insallahdaha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik Rabbim tum isteyen herkese hayirli vakitte hayirli evlat nasip etsin,evlatlarimizi bizlere bagislasin❤

Artık cezalar aylık sıfırlanıyor diye biliyorum uzun süre ban almadıysa 1 gündür aynı ayda tekrar ceza alırsa 2 gün şeklinde artıyor
Aa iyiymiş o zaman yarın gelir
Ben geldim C Calcifer gitmiş
Bugün aşırı yoğun bir gündü. Koşturmaca ile geçti ayaklarım ağrıyor daha yemek yapacağım
Sen de mi banlıydın
Çok sevindim kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah nöbetlerde çok yorma kendini

Aa iyiymiş o zaman yarın gelir

Sen de mi banlıydın

Çok sevindim kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah nöbetlerde çok yorma kendini
Cok tesekkur ederim yorulmamak ne mumkun 24 . Haftada insallah izne ayrilcam. O zmana kadar çalışmaya devam

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…