- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
İnşallah gitti mi gelmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gitti mi gelmiyor
Artık cezalar aylık sıfırlanıyor diye biliyorum uzun süre ban almadıysa 1 gündür aynı ayda tekrar ceza alırsa 2 gün şeklinde artıyorİnşallah gitti mi gelmiyor
Bugün Olağanüstü Bir Gece'yi okuyacağımVan Kalesi, Vanadokya, Van Gölü, Muradiye Şelalesi, Akdamar Adası, Van Kahvaltısı
Eki Görüntüle 2904986
Eki Görüntüle 2904987
Eki Görüntüle 2904988
Eki Görüntüle 2904989
Eki Görüntüle 2904990
Eki Görüntüle 2904992
Van'dan herkese Günaydınlar, Mutlu haftalar.
Çok güzel haberler olacağınız bir hafta olması dileğiyle
Yoklamamızı alalım. Kimler neler okuyor
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Nego
Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
Boncobo
@hardyandholl
@LeYli NaR
@Hypatia 00
 günaydına yetişemedim ama iyi akşamlar arkadaşlar
 günaydına yetişemedim ama iyi akşamlar arkadaşlar
 daha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik
daha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik Rabbim tum isteyen herkese hayirli vakitte hayirli evlat nasip etsin,evlatlarimizi bizlere bagislasin❤
 Rabbim tum isteyen herkese hayirli vakitte hayirli evlat nasip etsin,evlatlarimizi bizlere bagislasin❤Aa iyiymiş o zaman yarın gelirArtık cezalar aylık sıfırlanıyor diye biliyorum uzun süre ban almadıysa 1 gündür aynı ayda tekrar ceza alırsa 2 gün şeklinde artıyor

Sen de mi banlıydın

Çok sevindim kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahHerkese iyi aksamlar ferfecir ailem.sizlerle bir mutluluğumu paylasmak istiyorum. 2.kez anne oluyorum insallahdaha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik
Rabbim tum isteyen herkese hayirli vakitte hayirli evlat nasip etsin,evlatlarimizi bizlere bagislasin❤
 nöbetlerde çok yorma kendini
 nöbetlerde çok yorma kendini 
Cok tesekkur ederimAa iyiymiş o zaman yarın gelir
Sen de mi banlıydın
Çok sevindim kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahnöbetlerde çok yorma kendini

yorulmamak ne mumkun
 yorulmamak ne mumkun 24 . Haftada insallah izne ayrilcam. O zmana kadar çalışmaya devam
 24 . Haftada insallah izne ayrilcam. O zmana kadar çalışmaya devamAllahın izniyle kolayca atlatırsın inşallahCok tesekkur ederimyorulmamak ne mumkun
24 . Haftada insallah izne ayrilcam. O zmana kadar çalışmaya devam
 Bizim içinde dua et
 Bizim içinde dua et

Yok canım çok yoğundum giremedim sabah o yüzden öyle dedimSen de mi banlıydın

Kargoist diye bir firmaya vermişler bulursam müşteri hizmetlerini ararım. Eşimde onlar getirmeden arar diyor

Herkese iyi aksamlar ferfecir ailem.sizlerle bir mutluluğumu paylasmak istiyorum. 2.kez anne oluyorum insallahdaha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik
Rabbim tum isteyen herkese hayirli vakitte hayirli evlat nasip etsin,evlatlarimizi bizlere bagislasin❤

Yok canım çok yoğundum giremedim sabah o yüzden öyle dedim

İşte bugun çok mu yordular senikargoisti egoist diye okumam

Allah her kimin ne duasi varsa kabul eylesin insallahAllahın izniyle kolayca atlatırsın inşallahBizim içinde dua et

Amin canımAllah her kimin ne duasi varsa kabul eylesin insallah

Cok tesekkur ederim❣hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsunCok tesekkur ederim❣

İşte bugun çok mu yordular seni

Normalde tersi olmaz mı kısçok mu belli oluyo
ben kendi kendimi yordum ya. kendimi iyi hissetmeyince hunharca çalışıyorum

Normalde tersi olmaz mı kıs

kafam dağılıyor:) ağrımı derdimi sıkıntımı bunalımımi hissetmiyorum
sadece huzursuz olursam calisamam:)