- 11 Nisan 2007
- 88.357
- 520.255
- 1.223
Kısmetse inşallahbirileri dorian okuycakmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısmetse inşallahbirileri dorian okuycakmış
ben elveda güzel vatanıma başladımAhmet ümiti birlikte okuyabiliriz
Kocaman kitap desteğe ihtiyacım olabilir
Canım bu ne güzel haber sağlıcakla kucağına al inşallah hayırlı olsunHerkese iyi aksamlar ferfecir ailem.sizlerle bir mutluluğumu paylasmak istiyorum. 2.kez anne oluyorum insallahdaha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik
Rabbim tum isteyen herkese hayirli vakitte hayirli evlat nasip etsin,evlatlarimizi bizlere bagislasin❤

Tebrik ederim anneliğini canım hayırlı bir evlat olsun inşallahHerkese iyi aksamlar ferfecir ailem.sizlerle bir mutluluğumu paylasmak istiyorum. 2.kez anne oluyorum insallahdaha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik
Rabbim tum isteyen herkese hayirli vakitte hayirli evlat nasip etsin,evlatlarimizi bizlere bagislasin❤

Tebrik ederimHerkese iyi aksamlar ferfecir ailem.sizlerle bir mutluluğumu paylasmak istiyorum. 2.kez anne oluyorum insallahdaha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik
 Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla gelsin inşallah miniğin
 Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla gelsin inşallah miniğin 

Mottoyu manto diye okuyan ben
 kk birinci noteri
 kitap okumaya ara mı verseniz

kk birinci noteri
 kitap okumaya ara mı verseniz 

Gözlerimiz bozuldu değil miTebrik ederimSağlıkla ilerlesin, sağlıkla gelsin inşallah miniğin
kk birinci noteri kitap okumaya ara mı verseniz

Tebrik ederimSağlıkla ilerlesin, sağlıkla gelsin inşallah miniğin

hepsi benim bebeklerim
 hepsi benim bebeklerim
Birazcık bir şeyler olmuş sankimmGözlerimiz bozuldu değil mi

İşe ara ver diyemiyorumBeni iş mahvetti bebeğim
kitapların suçu yokhepsi benim bebeklerim

Birazcık bir şeyler olmuş sankimm
İşe ara ver diyemiyorum

bir buçuk saat oturdum
 bir buçuk saat oturdum
Kaos sebebisağolsun bugün bilgisayar üç buçukta iflas ettibir buçuk saat oturdum

Kaos sebebi

Canım bu ne güzel haber sağlıcakla kucağına al inşallah hayırlı olsun
Tebrik ederim anneliğini canım hayırlı bir evlat olsun inşallah
Sagolun kizlarTebrik ederimSağlıkla ilerlesin, sağlıkla gelsin inşallah miniğin

Aynı anda 4 kitap okuyan sen mi okumadınooo çok iyi ya
ben geçen ay 0 çektim hojam

Aynı anda 4 kitap okuyan sen mi okumadın

hastalık gibi bişey bundan bulaştı.
 hastalık gibi bişey bundan bulaştı.Ben bir kere rüyamda aynı anda okuduğum iki kitabı birleştirip görmüştümben ayın 10 15 günü yoğun okuyup birakiyom
bu ay 10 u 15 i gibi başladım. öncesi okumadim
su an aynı anda 3 kitap okuyorum amahastalık gibi bişey bundan bulaştı.

Ben bir kere rüyamda aynı anda okuduğum iki kitabı birleştirip görmüştüm

kitap esintili
 kitap esintili
Adına çok sevindim Allah kolaylık ve kolay doğum nasil etsin. Bebeğin bol uykulu iştahlı gazsız huzurlu sağlıklı olsunHerkese iyi aksamlar ferfecir ailem.sizlerle bir mutluluğumu paylasmak istiyorum. 2.kez anne oluyorum insallahdaha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik

Ertuğrul gaziyle ince memedi karıştırmıştımseninki serbest senaryo olmuskitap esintili