- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kontes hanımcığım çok kibarsın, sen böyle kibar olunca ben aşırı kaba hissediyorum kendimiRica ederim hedef belli vallahi…Allah’ın izniyle okuyacağım kitaplar var
Bildireceğim bundan sonra özürlerimi kabul edin lütfen
Sevgili calcifer Hanımcım
çok sevindim canım. hep iyi olsun kuzucukTesekkur ederim. Ameliyat iyi geçti. Narkoz sonrasi biraz zorlandi. Ilaclar ters etki yapti kizimda o yüzden surec cok zor oldu ama suan keyfi yerinde ayaklandi bile ve dune dair hicbirsey hatirlamiyor. Hatta igne yapmadiklari icin cok mutlu.
Çok şükür . Geçmiş olsun tekrardanTesekkur ederim. Ameliyat iyi geçti. Narkoz sonrasi biraz zorlandi. Ilaclar ters etki yapti kizimda o yüzden surec cok zor oldu ama suan keyfi yerinde ayaklandi bile ve dune dair hicbirsey hatirlamiyor. Hatta igne yapmadiklari icin cok mutlu.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsunCenazemiz var. Ablamız vefat etti. Ben tek kızım ama öz ablam gibi sevdiğim, eşimin ablasıydı52 yaşında idi ve yıllardır ms hastası idi. Ama delta varyantı sebebi oldu. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşaAllah..
Rabbim cennetinde buluştursun sizleri. Başınız sağolsun, Rabbim sabır versin canımCenazemiz var. Ablamız vefat etti. Ben tek kızım ama öz ablam gibi sevdiğim, eşimin ablasıydı52 yaşında idi ve yıllardır ms hastası idi. Ama delta varyantı sebebi oldu. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşaAllah..
Basiniz sagolsun canim. Allah kalanlara sabir versinCenazemiz var. Ablamız vefat etti. Ben tek kızım ama öz ablam gibi sevdiğim, eşimin ablasıydı52 yaşında idi ve yıllardır ms hastası idi. Ama delta varyantı sebebi oldu. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşaAllah..
Ayyy çok utandım….kontes hanımcığım çok kibarsın, sen böyle kibar olunca ben aşırı kaba hissediyorum kendimi![]()
![]()
Canımmm başınız sağ olsunCenazemiz var. Ablamız vefat etti. Ben tek kızım ama öz ablam gibi sevdiğim, eşimin ablasıydı52 yaşında idi ve yıllardır ms hastası idi. Ama delta varyantı sebebi oldu. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşaAllah..
BendeeeeeAyyy gelmişsinnnnn, çok mutlu oldummm![]()
Çok geçmiş olsunTesekkur ederim. Ameliyat iyi geçti. Narkoz sonrasi biraz zorlandi. Ilaclar ters etki yapti kizimda o yüzden surec cok zor oldu ama suan keyfi yerinde ayaklandi bile ve dune dair hicbirsey hatirlamiyor. Hatta igne yapmadiklari icin cok mutlu.
Başınız sağ olsun, Rabbim sevdiklerine sabır versinCenazemiz var. Ablamız vefat etti. Ben tek kızım ama öz ablam gibi sevdiğim, eşimin ablasıydı52 yaşında idi ve yıllardır ms hastası idi. Ama delta varyantı sebebi oldu. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşaAllah..
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun çok üzüldümCenazemiz var. Ablamız vefat etti. Ben tek kızım ama öz ablam gibi sevdiğim, eşimin ablasıydı52 yaşında idi ve yıllardır ms hastası idi. Ama delta varyantı sebebi oldu. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşaAllah..
Allah rahmet eylesin.Cenazemiz var. Ablamız vefat etti. Ben tek kızım ama öz ablam gibi sevdiğim, eşimin ablasıydı52 yaşında idi ve yıllardır ms hastası idi. Ama delta varyantı sebebi oldu. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşaAllah..
Çok şükür daha da iyi olur inşallah.Tesekkur ederim. Ameliyat iyi geçti. Narkoz sonrasi biraz zorlandi. Ilaclar ters etki yapti kizimda o yüzden surec cok zor oldu ama suan keyfi yerinde ayaklandi bile ve dune dair hicbirsey hatirlamiyor. Hatta igne yapmadiklari icin cok mutlu.
Hmm demek öyle yöntemi öğrendik artıkkontes hanımcığım çok kibarsın, sen böyle kibar olunca ben aşırı kaba hissediyorum kendimi![]()
![]()
Başınız sağ olsun.Cenazemiz var. Ablamız vefat etti. Ben tek kızım ama öz ablam gibi sevdiğim, eşimin ablasıydı52 yaşında idi ve yıllardır ms hastası idi. Ama delta varyantı sebebi oldu. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşaAllah..
Bu köy size çok mu yakın acabaaEşim annesigilin köye gitti. Ben de mecburen annemlere gideceğim![]()
7 km merkeze canımSelam kızlar:)
Bu köy size çok mu yakın acabaaSürekli gidip geliyorsun ve bunu asla kıskanmıyorumm
![]()
Neee İstanbulda 7 km ile kahvaltıya zor gidiyoruz7 km merkeze canım![]()
çok iyi geliyor canım. çok yakın olunca sık gidiyorumNeee İstanbulda 7 km ile kahvaltıya zor gidiyoruz
Canım köy çekti![]()
mekanı cennet olsunCenazemiz var. Ablamız vefat etti. Ben tek kızım ama öz ablam gibi sevdiğim, eşimin ablasıydı52 yaşında idi ve yıllardır ms hastası idi. Ama delta varyantı sebebi oldu. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşaAllah..