Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun .annem okumuştu
mekanı cennet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun .annem okumuştu
mekanı cennet olsun
Teo harcamış olmasın başkan yardımcısı yaSeni tabloya eklememişimnasıl gözden kaçırdım bunu ben
![]()
Ya 2 aydır bir de listeye giriyor. Nasıl gözden kaçırdım ben şokTeo harcamış olmasın başkan yardımcısı ya![]()
Nayir nolamazzzz nasil olur nasil eklemezsssinn beniSeni tabloya eklememişimnasıl gözden kaçırdım bunu ben
![]()
Yıllık hedefini söyle ben ayarlayacağım merak etmeNayir nolamazzzz nasil olur nasil eklemezsssinn benivah 2 aylik emeklerimmm

Eylül ayı yoğunluk ayıHerkes nasıl? Çok yoruldum bugün benyarın da işim var kışlık sos yapıcaz. Ne zaman dinlenicem ben?
![]()
Tamamdir canim 30 olsunYıllık hedefini söyle ben ayarlayacağım merak etme![]()
Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsunCenazemiz var. Ablamız vefat etti. Ben tek kızım ama öz ablam gibi sevdiğim, eşimin ablasıydı52 yaşında idi ve yıllardır ms hastası idi. Ama delta varyantı sebebi oldu. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşaAllah..
Sorma felaket bir şekilde geldiEylül ayı yoğunluk ayı![]()
Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsunCenazemiz var. Ablamız vefat etti. Ben tek kızım ama öz ablam gibi sevdiğim, eşimin ablasıydı52 yaşında idi ve yıllardır ms hastası idi. Ama delta varyantı sebebi oldu. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşaAllah..
Darcy mi yoksa Knightley mi karar veremiyorum"Yaradılışımı savunacak değilim, sanırım pek sevimli değil... herkesin çok hoşuna gidecek kadar değil. İnsanların ahmaklıklarını, kötülüklerini gereğince çabuk unutamıyorum ya da bana yönelik kabalıklarını. Kimse duygularımı kolay kolay kışkırtamaz. Yaradılışım için kinci diyebiliriz belki... Birinden bir kez soğuyunca ilelebet soğurum."
Bazı insanların sahip olduğu yetenek bende yok, dedi Mr. Darcy, daha önce görmediğim insanlarla rahat konuşma yeteneği. Başkaları gibi konuşmalarının tonunu yakalayamıyorum, söz ettikleri şeylere ilgi duyuyormuş gibi görünemiyorum.
mr.darcy