Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her avdan eli boş dönüyorum zatenC Capanin Gururu Teyom yanlış avın peşinde koşuyorsun. Bence sen misafir var ayağına gizli gizli okuyanlara dikkat et![]()
C Capanin Gururu Teyom yanlış avın peşinde koşuyorsun. Bence sen misafir var ayağına gizli gizli okuyanlara dikkat et![]()
Beni de köye götürürsen ava yardım ederimher avdan eli boş dönüyorum zaten![]()
ava yardım edende av ise o zaman ne olacak
Beni de köye götürürsen ava yardım ederim![]()
Öfff taktik yapayım dedim belkiava yardım edende av ise o zaman ne olacak![]()
Katil her zaman olay yerine döner kankiava yardım edende av ise o zaman ne olacak![]()
Misafir değil ama sessiz okuyorum bugün. Neler dönüyor anlayıp, sonra cahilce bir şey sormayayim diyeC Capanin Gururu Teyom yanlış avın peşinde koşuyorsun. Bence sen misafir var ayağına gizli gizli okuyanlara dikkat et![]()
Kitap okuyoruz canım, arada da birbirimize takılıyoruzMisafir değil ama sessiz okuyorum bugün. Neler dönüyor anlayıp, sonra cahilce bir şey sormayayim diye![]()
Çok güzel, iki yıl aradan sonra ben de dün dizdim kitaplarımı, okumaya başladım. Sabah gördüm topigi, daldım hemenKitap okuyoruz canım, arada da birbirimize takılıyoruz
Biraz işim var anlatacağım sonra i hepsiniÇok güzel, iki yıl aradan sonra ben de dün dizdim kitaplarımı, okumaya başladım. Sabah gördüm topigi, daldım hemenCalci arada sopa göstermiş ya, oraları çözmeye çalışıyorum
![]()
Başkanım son dört ay var o yüzden 30 desem
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun
Rabbim cennetinde buluştursun sizleri. Başınız sağolsun, Rabbim sabır versin canım
Basiniz sagolsun canim. Allah kalanlara sabir versin![]()
Canımmm başınız sağ olsun
Bendeeeee
Çok geçmiş olsun
Başınız sağ olsun, Rabbim sevdiklerine sabır versin![]()
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun çok üzüldüm![]()
Allah rahmet eylesin.
Çok şükür daha da iyi olur inşallah.
Hmm demek öyle yöntemi öğrendik artık
Başınız sağ olsun.
Selam kızlar:)
Bu köy size çok mu yakın acabaaSürekli gidip geliyorsun ve bunu asla kıskanmıyorumm
Mehfam başınız sağ olsun
![]()
Teşekkür ederim , amin inşaAllah..mekanı cennet olsun
annem okumuştuİyi akşamlar hanımlarBugün Doğan Cüceloğlu - İnsan İnsana kitabını 67 sayfa okudum.
Herkese keyifli okumalar
![]()
Tamam ekledim bileBaşkanım son dört ay var o yüzden 30 desem![]()
Seni tabloya eklememişim