Ben de iyiyim çanım. İşteyim çalışıyorum. Kitap topiği açalım dedik. Okumamız hızlansın diyeIyıyım canım. Sen?
Nasıl bi kitap ben de okuyacağım. Yani akışı iyi mi açısındanFranz kafka dava kitabinda 140 dayim. Bugun en az 40 sayfa okuma planim var. Insallah daha fazla okuyabilirim
Bende daha baslayacagımm carsamba baslarımKörlük grubu kitabı bitirdi ben daha yeni başlıyorum
Günaydınnnn
Dün akşam Bitmeyecek Öykü’yü bitirdim. Fantastik kitapları severim oldum olası, bu da çok keyifliydi. Yeni kitabıma başlamadan önce elimde okumam gereken kitapların bir listesini yaptım. 70 tane kitabım var henüz okumadığım. Bu sene onları bitiremesem de yarılamayı düşünüyorum. Elimde olmayıp da okumayı istediğim kitapların da bir listesini çıkardım. Kitaplığımdan okuduğum belli orandaki kitap sayısına göre yenisini alma izni vereceğim kendimekafam çok karışık, mesajım da karışık oldu muhtemelen
Zülfü Livaneli’nin Serenad adlı kitabına giriş yaptım sonra da. Çok olumlu yorumlat okumuştum bu kitap ile ilgili internette.
Bu arada 2021 için okuma hedefim 50 kitap
Akisi cok guzel sıkmıyor insaniNasıl bi kitap ben de okuyacağım. Yani akışı iyi mi açısından
neyse bitirelim de konuşalım. Bazı kısımlar hoşuma gitmedi. Siz henüz oraya gelmediğiniz için söylemeyeyimKitap hızlı ilerliyor canım yetişirsin hemen
Kitapta bölüm yok zaten canım yazmıyor.bende 102 deyim
Merak ettim şimdineyse bitirelim de konuşalım. Bazı kısımlar hoşuma gitmedi. Siz henüz oraya gelmediğiniz için söylemeyeyim
Bende 10ncu bolumdeyim canim uygulamada bolum var kitabta varmı bilmem ama uygulamada var bölümlerneyse bitirelim de konuşalım. Bazı kısımlar hoşuma gitmedi. Siz henüz oraya gelmediğiniz için söylemeyeyim
Teşekkür ederimTam aklımdan geçiyordun hedefini soracaktım ki yazmışsın :) ekliyorum listeye
Serenad'ı okumak için geç bile kalmışsınokuduktan sonra anlayacaksın zaten
Hangi kitapları sipariş vermiştin kuzu
Hangi kitapları sipariş vermiştin kuzu
süperrr ben maaşı bekliyorum yeni bebekler için hem o zamana kadar elimdekileri de okumuş olurum
Bende bitireyim de gene sivarim kollarısüperrr ben maaşı bekliyorum yeni bebekler için hem o zamana kadar elimdekileri de okumuş olurum
Öyle deme ya valla alırken aklıma geldi üzüldüm sanki reyyanaBir çatırdı duyuyorum
Hepsi çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?